{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Sesto Elemento R 2012

780 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Annette R
Kvinde | 38 år | Oprettet: 11. jun 2008


Dansk Varmblod Sesto Elemento R

Fødselsår:
2012
Højde:
Forventet stangmål 177+
Temperament
Rolig og fornuftig det meste af tiden. c",)
Han er en rigtig nusse hest der kan blive kløet i timevis.
Gangarter
Middel
Stævner
Ingen endnu - men det kommer forhåbentlig når han er gammel nok.
Fik ved følskue beskrivelsen: højtstillet, storrammet, velrejst maskulint føl
lemmerne passende føre. Karakter 8876677
Stamtavle
F: Freezbee-Pari
M: Tatjana RDH
MF:May Sherif
Køn
Vallak
Bemærkninger
Sesto Elemento (Seto) er brun med en strimmelblis i hovedet og lyserødt på mulen. Han har ingen aftegn i på benene. Hans man er sort. Halen er ligeledes sort, men har en masse lyse hår som giver et flot sølvskær.
Han blev kasteret i foråret 2013, så han kunne fortsætte med at gå sammen med sin søster.
Jeg har selv avlet ham og synes egentlig han er ret fin i typen. Lidt bedre trav og mere smidighed i overlinien kunne ønskes. Men er lidt svært at se endnu, da han vokser meget. Hans forventede stangmål skyder jeg på bliver omkring 176-180 cm. Godt jeg selv er 178cm med lange ben. :-)
I dagligdagen er han den sødeste hest, han vil rigtig gerne snakke og nusses hele tiden. Han er meget tillidsfuld (nogen gange lidt for meget) Uanset hvem der kommer i stalden for at fodre, bliver han altid liggende hvis han synes det er for tidlig eller sent. Passer ham faktisk allerbedst hvis du går ind til ham og lader ham spise af spanden mens du sidder ved ham.
Hans navn Sesto Elemento er italiensk og betyder det sjette element. Han er min gamle dressur/avls hoppe Cha Chas sjette føl. Glæder mig meget til at se hvordan han udvikler sig og kan næsten ikke vente til den dag jeg kan ride ham. :-)

30 marts 2012:
Seto drengen kommer til verden. Vi er tre til at få ham ud, han er kæmpe stor og samtidig har han det ene forben op over hovedet. Det får dyrlægen heldigvis styr på og ud kommer han.
Under folingen er han blevet klemt i krydset og kan derfor ikke selv rejse sig op. Så hver anden timer er jeg i stalden for at hjælpe ham op. Det gør jeg i tre dage inden han kan selv. Det var en lidt hård start for os begge to. :-)

3 april 2012:
Dyrlægen har været i dag, Seto har indadvendte øjenvipper på det højre øje så han fik lige 3 sting og blev samtidig chippet.

20 april 2012:
Alle hestene kommer på døgnfold, det er noget de nyder.

Marts 2013:
Seto er blevet kastereret. Det tog han i stiv arm. Er første gang jeg har været med til en stående kasteration. Det er godt nok at foretrække frem for en liggende hvis muligt. Han kom hurtigt til sig selv bagefter og virkede ikke til at have ondt.

Marts 2013:
Seto har overhovedet ikke haft eftervirkninger af, at blive kastereret. Den første dag gik han lidt forsigtigt, men allerede anden dag kunne han bukke i fuld galop. Han har næsten ikke været hævet. Så det er godt nok gået over alt forventning.

Oktober 2013:
Seto er blevet vaccineret og hentet hjem fra sommergræs.











Kommentér på:
Dansk Varmblod Sesto Elemento R
Annonce