{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dartmoor Charlie 2003

619 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mia A
Kvinde | 22 år | Oprettet: 17. okt 2013


Dartmoor Charlie

Fødselsår:
2003
Højde:
Han er 123 (der omkring) så han er lidt lille, men han kan sagtens holde til mig :)
Temperament
Han har et super fint temperament. Han er lidt hyper, men man skal bare have ham til at slappe af så er det fint. Han er jordens sødeste pony, især når man sadler op. Han er ikke bange for noget. Og han står så fint både når man skal give ham sadel og hovedtøj på, så det er fantastisk dejligt. :)
Gangarter
Skridten: Det går i hvert fald ikke langsomt, kun når vi skal skridtet af. :) jeg synes det er dejligt med en pony med lidt gang i.
Traven: Den er også meget fremadgående, men stadig super dejlig. Det er dog lidt svært at sidde nedsidning, men det er det jo bare på en lille hyper pony :)
Galoppen: Galoppen er super dejlig, man skal bare lige have ham på plads så har han et super fint tempo.
Stævner
Vi har ikke haft sådan tid til stævner, han er jo en springpony. Jeg har deltaget i 1 stævne det var dog et dressur stævne, men vi red lc1. Det gik super fint. Det jeg fik mest af vide var han skød skulder og var meget fremadgående, men ellers gik det fint. Vi red til 59,5% og kom på en fjerde plads. Og det er jeg selv rigtig stolt af, da det var vores første stævne og han er springpony. Jeg var også på ridelejr ved Georgia Timmermann, hvor jeg red galopløb ved ikke om det et stævne med tænkte jeg ville skrive det alligevel. :)
Stamtavle
Ukendt
Køn
Han er en vallak. :)
Bemærkninger
Altså det er min venindes pony. Men det startede med at vi red undervisning sammen, hvor jeg red på en elevpony men så fik jeg nogle så ture på Charlie, og jeg blev bare forelsket i den pony :) men så skulle min veninde have ny pony, fordi Charlie var ved at blive for lille. Så fik hun en ny, også fik jeg lov til at ride på lille Charlie og det er jeg super glad og taknemlig for. :)
Kommentér på:
Dartmoor Charlie
Annonce