{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Chinook 1992

7.538 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Chinook

Fødselsår:
1992
Højde:
145.
Temperament
Chinook har et super dejligt temperament.
Han er frisk og har krudt i rumpen men samtidig meget nem at holde styr på. Det er en fornøjelse at ride ham (-;
Gangarter
Over middel.
specielt traven - den er utrolig flot at se på.
Stævner
Et par stykker, hvor vi har klaret os helt fint.
Jeg er ikke den store stævnerytter, men lidt har vi da fået startet.
Stamtavle
Ingen.
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Chinook er den sødeste og dejligste hest jeg nogensinde har mødt. Han er en blanding af araber og new forest. Han har et vidunderligt sind, er virkelig god af sig. Han er rigtig god både på banen og i naturen.

Jeg har redet opvisning på ham som indianer uden saddel eller hovedtøj, og det er intet problem, han reagerer rigtig god ved hjælp af stemmen og benene.

Han finder sig i utrolig meget, man kan klatre rundt på ham hvilket han ikke siger noget til.

Han er ved at komme op i alderen, og jeg bruger ham mest som hyggehest. Han trænger også til at lave noget andet end banearbejde. Han har en gammel skade som gør at jeg ikke må ride højere end LA i dressur, og helst ikke springe -dyrelægen har dog sagt at det ikke er noget problem længere, men jeg vil hellere være på din sikre side. Så en masse skovture, horsemanship, lange gåture og lidt ponygames med små spring engang imellem er hvad jeg laver med ham nu, og det nyder vi begge to.

Jeg er begyndt at lave ham til en lille trick-hest da jeg ikke rider ham udover på skovture. Vi arbejder med samling uden hjælpemidler, shenkelvigninger, bag samt forpartsvendinger - alt sammen uden udstyr, kun en cordeo samt ben, stemme og en masse ros. Det er fantastisk at ride sin hest uden nogen form for udstyr - det er en helt anden og federe form for teamwork :-)
Udover det arbejder vi på spanske skridt og en masse andre små ting. Han synes det er sjovt og er rigtig lærnæm, han lærte de spanske skridt med forbenene på 10 minutter ved bare at vise ham det en enkelt gang, men hvad gør han ikke for en gulerod? ;-)

Jeg har haft Chinook siden jeg var ti år, og har aldrig nogensinde så meget som haft tanken om at sælge. Da jeg kom over aldersgrænsen for at ride pony til stævner droppede jeg simpelthen bare stævnerne hvilket mange folk var ''meget imod.'' Vi havde ikke på tidspunktet råd til at have to heste, men jeg var ikke i tvivl, farvel til stævnerne og så bare beholde min lille charmetrold. :-)

Jeg har nu to heste, og er helt utrolig glad for dem begge, men Chinook er og bliver min førsteprioritet!

Chinook er drøn hurtig og virkelig frisk selvom han efterhånden er en ældre herre. Rigtig mange bedømmer ham også til at være meget yngre end han i virkeligheden er :-)
Vi er begge kæmpe fan af stubmarker, jo mere fart jo bedre, og han smutter også hurtigt fra de store og unge heste. Han er for dejlig :-))))

Han er en rigtg charmetrold, han giver kys så snart man går forbi ham. Han er meget lærnem og helt igennem sød :-)
jeg er rigtig glad for ham!
Kommentér på:
Anden særlig race Chinook
Annonce