{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

DSP Lilo L. A - pony solgt 2007

9.899 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

HANSEN DRESSAGE
Kvinde | 29 år | Oprettet: 23. sep 2008


DSP Lilo L. A - pony solgt

Fødselsår:
2007
Højde:
Dejlig højde, 145!
Temperament
Lilo er en hoppe med et stort H! Men hun er en pony med totalt meget personlighed.
Men hun er også meget glad, arbejdsivrig og tillidsfuld. Meget vågen under ridning, og har det ekstra gear, der gør han kan gå hele vejen, men som også kan drille lidt. :)
Gangarter
Totalt gode, hvor især traven skal fremhæves!
Til 6 års championats finalen fik hun:

Skridt: 8.5
Trav: 9.5
Galop: 8.5
Kapacitet: 9,5
Ridelighed: 8
Stævner
* Lilo L. blev B-PONY i ALLERFØRSTE Prt, hvor vi fik 71,2%!
* Vinder af 6 års championat 2013!!

* FØRSTE LANDSSTÆVNE I VALLENSBÆK *
- Efter en fantastisk træningssamling på Lilo ved landstræner Jette, blev vi enige om at vi skulle starte Lilo i Vallensbæk i slutningen af januar. Vi kørte den lange tur derover i sne, is og slud. Men vi ankom, og Lilo blev indstalleret på stedet i hendes teltboks. Vi blev enige om at vi lige skulle tage en lille ridetur om torsdagen på stedet, så hun kunne se banen, inden starterne fredag, lørdag og søndag. Så vi fik sadlet op og red ned til hallen, men vi var ca. 30 inde i en hal, så der var næsten ingen plads..
- Fredag, første landsstævnestart på Lilo. Vi stod tidligt op, så vi kunne komme ud til lilo pigen og gøre hende klar, og ikke mindst se alle mine veninder ride. Lilo var rigtig fin ude på opvarmningen, men hun blev en smule bange inde på banen, men vi fik det hurtigt på plads så vi var klar til dagen start i det vildt hårde felt. Vi havde en fin nok tur inde på banen, men der indløb en del småfejl, som jo trækker hårdt ned når man rider ved en international dommer. Men jeg var meget tilfreds, og vi endte med en uventet 5 plads med hele 68,4%. Så det kunne ikke være gået bedre.
-Lørdag, vi snakkede med vores fantastiske underviser Søren Vallentin, og blev enige om at tage en morgentur på lilo, så vi kunne få styr på de småfejl som gik galt dagen inden, så det gjorde vi. Lilo gik simpelthen SÅ FANTASTISK, hun har aldrig gået bedre!!
Til opvarmningen var hun igen fin, men kunne godt mærke hun var lidt træt efter dagens morgentræning. SÅ kom tiden hvor det var vores tur til at ride ind på banen, denne gang kiggede hun slet ikke, og vi havde egentligt en fint program dog igen med nogle helt små småfej, og en lidt større (sprang i galop i den ene versade), men jeg var meget tilfreds med dagens program! Vi fik 67,6%, og havde den fedeste æresrunde, med en kommentar fra en international dommer, " Den der pony, det er en stjerne, så den passer i bare på!!", og vi blev nr. 3 ud af 21 hårde ryttere!
-Søndag, Vi red PRM (den allerførste prm!) Vi havde en okay program, lilo skulle bare have en god oplevelse igen, men hun var virkelig træt, så jeg ville ikke presse hende, hun er jo kun en baby :-), men vi fik 67,+ % og nu er lilo halv A-pony og kvalificeret til ecco cup.

Lilo blev A- pony til landsstævnet i middelfart hvor vi red til 70,5% i PRT og blev nr. 5 i et sindsygt hårdt felt!

Lilos første ecco debut:
Fredag- Lilo mente lige at det blev skide skægt at starte stævne, så der skulle lige laves en del rodeo hop osv. ;-) Skøre lille pony, men mange fine ting var der da, så det ble til 65,9%.
Lørdag- Havde det bedste program på lilo, hun var så FIN - og vi red så også til 72,5% og blev nr. 2!!!
Søndag- Første debut i kür - Spændende. Men det gik fint, kom lidt foran musikken desværre, men blev samlet nr. 2! Så stolt af stjernen på kun 6 år!
Glæder mig til næste år sammen med Lilo, hvor vi skal på eventyr!
Stamtavle
Far: Notre Bac
Mor: Mandy Af Stensnæs
Morfar : Manitu N.
Køn
Hoppe med et stort H!
Bemærkninger
Lilo ejes af Stutteri Lambertsen! Jeg er utrolig glad for, at jeg har fået æren af at videreuddanne Lilo, hun er bare en stjerne! :-)

Efter de bedste og mest uforglemmelige ponyår, er Lilo L er nu solgt til Stutteri Schuberts. Vi glæder os til at følge det nye stjernepar Kristian og Lilo på deres kommende eventyr!! :-)
Kommentér på:
DSP Lilo L. A - pony solgt
Annonce