{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto - Marienlunds Mojo 2010

2.585 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

MojoPonyWalk
Kvinde | 25 år | Oprettet: 24. nov 2011


Pinto - Marienlunds Mojo

Fødselsår:
2010
Højde:
2013 - 147cm u. sko
2016 - 152cm m. sko
Temperament
Opmærksom, arbejdsvillig, nysgerrig og sindssyg madglad!

Han skal typisk undersøge ting han synes er mærkelige eller interessante, og han opdager dem typisk fordi han er så opmærksom, haha. Han er en smule nervøst anlagt, men er ikke typen som springer i luften. - Han er utrolig arbejdsvillig med også skide stædig, men han vil gerne lære noget, og lave noget. Noget der er lidt hårdt for hovedet så han bliver motiveret som en ung hest nu engang skal. Og så elsker han mad
Gangarter
Han har nogle meget fede gangarter.
-Skridt-
Han har en lækker skridt, og specielt når han skridter godt igennem kan man mærke hvordan hele ryggen og bagparten arbejder! God op ad bakke tendens.
-Trav-
Lækker trav, han kan få en rigtig blærerøvstrav, men han mangler energi i bagbenene da han slæber dem lidt. Men lækker at sidde i når han bruger ryggen!
-Galop-
Han har en super feed galop! Lækker at sidde i, og med massere af op ad bakke tendens. Anspringene er gode, og specielt hvis man presser ham en smule, Så laver han et kæmpe anspring, og han ligner en rigtig krigshest, haha!

Han udvikler sig for hver dag der går, og håber at han kan slippe af med de slæbende bagben.
Stævner
Hippoaden 2018 - LC 25km, gennemført.
00.03.46 fra ideel tiden.
Hvilepuls: 36/min.
Afgørende puls: 48/min.
Stamtavle
Moder: Pinto hoppe, efter mange flotte hingste fra både Belgien og Tyskland. Men ved ikke mere.
Fader: Hollansk sportspony.
Køn
Vallak med hingsteudseende!
Bemærkninger
Mojo er et kært barn med mange navne.
Han er en dejlig broget lille dreng. Han er madglad, og har nogle gange sine egne ideer, men vil gerne gøre sin træner, ejer og nok også rytter glad. Men man er jo ikke unghest for ingenting.
Han er en bred hest med rigtig pæn bygning, og god gang. Glæder mig til snart at komme på ryggen af ham, regner ikke med at der går særlig lang tid. Men nu er vi rigtig kommet igang med 'Johanna rideskole' så han bliver trænet godt og grundigt, lige PT mest med at han skal reagere på min signaler, og kommandoer som stå, og at han skal sætte tempoet ned når jeg beder ham om det.
- Vi træner også lidt tricks, men holder det på standby ind til han er blevet redet helt til, og han er blevet helt fortroligt med alt. Glæder mig til at ride på ham!

Han er arbejdsvillig, stædig og har sine egne ideer til tider, og det er lidt en ulempe, men han vil rigtig gerne lære og lave noget, hvilket er rart. Hans såkaldte 'separations angst' er allerede ved at gå væk, så nu er han blevet en lidt mere cool hest, desuden har han en god balance, og han vende på en 50 øre.
- Han har prøvet at gå igennem løbegangen til løsspringning, og det klarede han til et 12-tal. Så han skal nok blive en god springhest, han synes nemlig at det er sjovt at gå over bomme, og er ikke bange for springstandere, så han skal nok komme godt igang med det. Selvom han er højtstillet går han pænt ned med hovedet og bruger ryggen, så han er faktisk meget let på den måde. Det er SÅ dejligt!

Han er en hest som knytter sig utrolig meget til sine ejere, og han ved hvem det er, og så vrinsker han når man kommer ud på folden, specielt hvis man har mad med. Haha! Men det er rart at vide at man har en hest som er glad for at se en.. Det kan jeg rigtig godt li. <3

Han er en fantastisk hest, mere er der bare ikke at sige, han er min lille prins, og han vil altid komme første række <3
-Nu har jeg været på ryggen af ham og har skridtet rundt! Han har en meget speciel skridt, den er sådan meget gyngeagtig og hvis ikke man har balancen til at sidde der, så glider man altså af.. Han tog det i stiv arm, dejlig at han er så kold!
-Har også været oppe og skridte på ham i sadel nu, som han også to ret så coolt, i forhold til at der var heste der galoperede udenfor da der var springundervisning. Dejligt lille hest! <3

Nu er det længe siden jeg har opdateret. Hesten er tilredet næsten færdig, vil sige at han er 75% stabil i galop, og 100% i skridt og trav. Vi er allerede påbegyndt shenkelvigning, og det klarer han til UG! Han er den ultimative dressurhest <3 Hahah.
Han er blevet en hel stjerne, men her i juleferien har han lidt ridefri, så vi koncentrerer os meget om jordtræningen skal sidde 110% i skabet.

-Han er en rigtig PØLSE ER HAN! Han har simpelthen alt for meget energi, så vi får en masse galopanspring der kommer lige fra bagparten så det føles som om at man bliver kastet helt op til månen.. Han er en lille kraftfuld hest! Og så kan han godt finde på at bukke, men det er ikke for at få mig af, men bare fordi han har meget energi.. hahaha :D Og så da jeg longerede ham på et tidspunkt lavede han en KÆMPE CAPRIOLE, vi snakker min. 150cm oppe i luften :O
Kommentér på:
Pinto - Marienlunds Mojo
Annonce