{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Rosengren´s Chiquita 2012

887 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jørgensen
Kvinde | 33 år | Oprettet: 13. feb 2012


Dansk Varmblod Rosengren´s Chiquita

Fødselsår:
2012
Højde:
stg. 147 og hun vokser flittigt endnu :)
Temperament
Rolig, samarbejdsvillig, kærlig men også stædig. Hun har en STOR personlighed.
Gangarter
Hun er ikke ridevant endnu, men ser frem til dagen, hvor hun skal begynde, at tilrides, det bliver så spændende.
Stævner
Årh forhåbenligt kommer der en masse af dem, når hun engang bliver tilredt. Går en ambitiøs fremtid i møde !
Stamtavle
Far: Max Højgård
Mor: Fantasia
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Rosengren's Chiquita er født d. 6 juni 2012.

Hendes far er knapstrupper, hvilket også gør sig til kende på Chiquita nogle enkelte steder, det gør hende lidt mere speciel. Hendes mor er kåret inden for DV og er en rigtig smuk hoppe.

Chiquita er en hest med en kæmpe STOR fyldig personlighed, som man ikke andet kan end at holde af <3 Hun er en hest som er tydelig i sit "kropssprog" og hvis hun er utilfreds med noget viser hun det gerne på sin helt egen måde. Hun er en hest som er rigtig god til at samarbejde, hun lytter gerne til de ord og signaler jeg giver hende, og så elsker hun, at lave tricks og hun er super god til det :)

Hun blev fravænnet da hun var 5 måneder gammel og både hende og Fantasia (Chiquita's mor) var klar til det, hun er en hest som hurtig fandt ud af at være selvstændig. Efter fravænning gik vi mange ture alene og lige fra begyndelsen var hun rigtig god til det, hun gik med ned i havet uden problemer og uden nogen form for utryghed. Hun er rigtig god til, at efterligne mig, så hvis jeg går i en vandpyt, så gør hun da også det, der er ikke mange ting hun er bange for, agility er nemlig en af hendes mange stærke sider. Pt. Er vi igang med at øve, at hun også skal gå væk fra mig og ikke altid gå "efter" mig.

Hun er blandt andet kræsen og, hvis der er nye ting i hendes foder så spiser hun det ikke!!! Så hellere undvære mad i flere dage. Den anden dag fik hun olie i foderet men nej så ville hun da ikke spise maden, for den er jo anderledes end den plejer. Hun er hermed også en meget meget stædig hest, så man er som passer nød til, at være meget tålmodig til tider.

Rosengren's Chiquita er den sødeste og aller smukkeste hest, fortryder ikke et sekund, at jeg købte hende. Købte hende i år, men havde en aftale med dem der ejede Fantasia (Chiquita's mor) at hun var min helt fra foling, hvis det hele var som det skulle være. Det har været en fantastisk oplevelse, at følge min hest helt fra foling og det har været en skøn udvikling at følge.

Da det er min første helt egen hest, er jeg så glad for, at få gode råd og tips og kunne ikke takke Lene Rosengren (opdrætter) mere for hjælpen, hvis jeg har været i tvivl om noget, har jeg altid kunne spørge Lene.

Jeg glæder mig super meget til en ambitiøs og spændende fremtid med Chiquita. <3

02-05-2014

Jeg havde den anden dag en dyrekommunikations-ekspert ude for at snakke med Chiquita. Det var en meget spændende og lærerig oplevelse. Chiquita fortalte hende bla. at hun ikke kan lide at få vand på benene. Hun fortalte også at der ikke er nogle af de andre heste på folden som gider lege med hende, så hun vil rigtig gerne lege meget vildt med mig ude på banen. Så det har vi gjort i dag, ved at løbe rundt på banen og frispringe samt stejle og bukke, det var så hyggeligt og sjovt, hun og jeg elskede det. :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Rosengren´s Chiquita
Annonce