{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sascha [Tidl. hest] 1996

1.053 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

HenrietteOgTony
Kvinde | 26 år | Oprettet: 28. mar 2010


Anden særlig race Sascha

Fødselsår:
1996
Højde:
162 cm.
Temperament
Utrolig tillidsfuld, og nysgerrig, Hun kan godt være ret nervøs og oppe at køre, men så snart rytteren har kontrol over situationen, bliver hun rolig.
Gangarter
Super lækre gangarter- hvor man nemt kan se der er araber i hende.
Stævner
Et enkelt- resultater kommer senere.
Stamtavle
Ukendt.
Køn
En lækker hoppe!
Bemærkninger
Super lækker araber-dansk varmblods blanding. Til daglig tale bliver hun bare kaldt Sas.
Hun er kun min lånehest, men jeg må gøre med hende, hvad jeg vil. Jeg fik hende hjem den 9. September 2013. Hun startede med at stå i Hovborg, i en privat stald sammen med min pony. Der gik kun en måned, så blev hun flyttet til Vorbasse rideklub, hvor jeg rider til daglig.

Ligenu arbejder vi på at fede hende op og opbygge en masse muskler, især i ryg og hals. Det går lige så stille fremad, og man kan allerede se resultater.

Jeg bruger hende mest til dressur, hvilket hun tager rigtig pænt. Hun er en utrolig stabil og lærenem hest, med gangarterne iorden!

Jeg bruger også meget tid på longering, leg og jordtræning. Da jeg finder det meget vigtigt at der er tillid mellem hest og rytter. Og at man danner et venskab. Vi nyder begge to afvekslingen og nærkontakten i dagligdagen. Sas er en hest der knytter sig meget til rytteren, og derfor er det meget vigtigt at vi laver ting fra jorden, for vedligeholde og forbedre vores bånd.

Hun bliver også sprunget af og til, hvilket hun virkelig nyder. Hun er en hest, med krudt i røven. Og det kan man virkelig mærke under springtræning. Hun kan være lidt svær at holde til tider, men det er allerede blevet bedre. Hun synes det er rigtig sjovt at springe, og indtil videre har vi sprunget 90 centimeter.

På tur kan man virkelig mærke den hidsige side af hende. Det kan ikke gå hurtigt nok, hvilket af og til kan være lidt af en udfordring- især hvis vi rider på tur alene. Hun har lidt svært ved at slappe af på tur, da hun er meget opmærksom, og følger med i alder sker omkring hende.

Alt i alt er hun en super omgængelig hest, med et godt sind. Hun er nem at håndtere, størstedelen af tiden. Hun kan være lidt asocial i boksen, men ellers elsker hun at blive nusset om og få opmærksomhed. Det eneste " problem" er at hun ikke kan være alene. Kun sammen med rytter. Hun bliver virkelig hidsig, og har før hoppet over tråden, for at komme ind til de andre heste.
Kommentér på:
Anden særlig race Sascha
Annonce