{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Bella [Himmelhest] 1985

4.768 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette R
Kvinde | 47 år | Oprettet: 25. okt 2005


Welsh Pony (sec B) Bella

Fødselsår:
1985
Højde:
135 cm i stg.
Temperament
Hun er en bestemt lille dame. Frisk og glad. Og meget opmærksom
Gangarter
Hun er med tiden blevet lidt stiv i benene men hun klarer sig stadig godt til stævner.
Stævner
La2 dressur
La spring, dog ikke mere pga seneskade.
Stamtavle
ingen.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Bella har nogle sjove aftegn. Hun er rødskimlet. Men nogle gange for hun lidt pletter på kroppen også. Det har hun for det meste om sommeren.
Jeg fik bella 1 1988. Da hun var 3 år. Jeg købte hende hos en hestehandler i Odense, men hun havde stået på en rideskole i Ringe. Dog havde hun aldrig været redet. Jeg var selv 11 år da jeg fik hende. Og hun blev hurtigt en stor del af mit liv og min ungdom. Vi blev de bedste venner. Vi legede tag fat på folden, delte gerne en cola sammen, tog tit en lur sammen på sommerfold. Hun stod altid og passede på mig. Jeg begyndte stille og roligt at ride på hende og det var helt uden problemer. Vi var jo allerede venner. Red lange ture i skoven, også vilde ture i skoven og på marker.hehe. Vi startede en masser klasser. Og blev altid godt placeret. Både i dressur og spring. Ja vi har oplevet så mange ting sammen.
Men desværre blev mine ben længere og længere og tilsidst kun jeg ikke ride hende mere. Jeg købte en større hest og beholdte stadig Bella. Men desværre mistede jeg lidt interesseren. Ville gerne ha beholdt lille Bella, men var flyttet til Odense og da jeg ikke kunne ride hende, lånte jeg hende ud. Jeg rejste et år til udlandet og da jeg kom hjem manglede jeg mange penge, så jeg var desværre nødt til at sælge min elskede pony.Min bedste ven. Jeg solgte hende til pigen som hvade passet hende. Så jeg sagde egentlig aldrig farvel. Hvilket var en lettelse. Hun blev så solgt videre til en anden pige. Og jeg hørte ikke mere fra Bella....

Men en søndag morgen, 5 år efter, foran computeren søgte jeg på en rideskole og der fandt jeg hende. Jeg tog straks ud og besøgte hende. Men der var med tåre i øjnene at jeg måtte gå igen. Bella var blevet meget arrig. Bed alle. Men på en eller anden måde kunne hun alligevel kende mig. Og jeg kunne komme tæt på hende.
Jeg skrev en seddel på en boksdør om at jeg gerne ville i kontakt med ejeren. Men hørte aldrig noget.
2 år gik. Jeg havde stadig Bella i mine tanker. Skrev en mail til rideskolen om Bella stadig stod der. Og fik hurtigt svar tilbage. Ja det gjorde hun. Og hun havde fået en ny ejer, som jeg begyndte at maile med. Den lille pige, Malene, var rigtig glad for Bella. Og det var dejligt at høre. vi havde konakten til hinaden i lang tid. et halvt år ca. Jeg var imerllem tiden flyttet til kbh og havde købte en hest igen. Men savnede stadig Bella.
Var lidt ked af det en dag og skrev til Malene at hvis de en dag ville sælge Bella, så ville jeg gerne købe hende tilbage, så jeg kunne passe godt på hende i hendes sidste år.
Min tlf ringede en dag, min kæreste gennem lang tid havde lige slået op, og jeg sad i en bil sammen med 2 veinder. Malens mor ringede. De ville sælge Bella til mig!!! Jubiiiiii. Jeg græd af glæde bagefter. Men desværre kom Bella nok ikke til at kunne bruges igen. HUn havde fået en seneskade på sit forben og havde stået stille i mange mdr.
Jeg var ligeglad. Jeg sendte pengene og 4 dage efter trak jeg Bella ud af traileren. Hun var tilbage hos sin "mor". Jeg græd af glæde.
Hun kiggede på mig med de største brune øjne. Og jeg kunne se på hende at hun kunne kende mig. Hvergang jeg gik forbi hendes boks fulgte hun mig med øjnene, og havde ørerne fremme. Somom hun tænkte..."mor kan du huske alt det vi har oplevet sammen, du er min ven".
Desværre bed Bella alle, dog undtagen mig. Det har jeg desværre ikke kunne vænne hende fra.
Men hendes ben, blev helt fint igen. Og hun er allerede igang med ridning. Dog meget let ridning. Men min part var til stævne på Amager og blev nr. 2 i LB1. Så det var da flot. Bella lavede ingen fejl, men rytteren red forkert 2 gange. lidt øv...men sådan kan det gå.
Så jeg har fået min drøm gjort til virkelighed. Jeg har fået min bedste ven tilbage. Og hun kommer aldrig væk fra mig!! ALDRIG!!!!
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Bella
Annonce