{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Jyde Virkelyst´s Fie [Tidl. hest] 2010

1.642 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie Poulsen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 22. feb 2010


Jyde Virkelyst´s Fie

Fødselsår:
2010
Højde:
158
Temperament
Rigtig dejligt temperament, men hvis hun ikke får sin vilje kan hun blive en lille hidsig prop :)
Gangarter
Skridt: rigtig god, til kåring fik hun 8 point
Trav: rigtig god, til kåring fik hun 9 point
Galop: god, og selvfølgelig med masser af fart :)
Stævner
Ingen..
Stamtavle
Far: Frederik III
Farfar: Anker
Farmor: Frederikke

Mor: Bakkely´s Nadja
Morfar: Gordon
Mormor: Nanna
Køn
Hoppe, med stort H
Bemærkninger
Fie en rigtig dejlig hest, som vi selv har avlet. Fie har været med på dyrskuer som 2-års og 3-års, da hun var med som 2-års var det min storesøster der mønstrede hende, men som 3-års var det mig der begyndte at arbejde med hende da min søster og Fie ikke passede sammen med det temperament som Fie har. Jeg har som sagt haft Fie med på alverdens dyrskuer rundt i landet f.eks i Aabenraa, Lemvig, Skive, Aulum, historisk dyrskue på gåsemandens gård, landsskuet i Herning osv. og på alle har hun vundet og på landsskuet var vi os med i konkurrencen om skuets bedste 3. års hoppe hvor vi blev nr. 3 med 110,5 point og 2. pladsen havde 111 point så det var tæt på vi kom på 2. pladsen vi kom ned på 3. pladsen fordi Fie blev bange så hun lavede lige et lille hop ellers havde vi vundet 2. pladsen men vi er meget tilfredse med en 3.plads.
Til kåring i Randers var det også meget der mønstrede hende hvilket gik over alle forventninger der tog vi også en 1. plads og var med i konkurrencen om landets bedste hoppe hvilke vi vand så alt i alt et helt fantastisk år med ene 1. pladser så må se om hun skal med som følhoppe næste år ellers kan i se mig med vores anden hest som kommer med som 3. års :)
Video fra landsskuet hvor i kan se jeg mønstre hende i konkurrencen om skuets bedste 3. års hoppe(det er når jeg skal til at trave hun bliver bange og laver et lille hop som trak os ned på 3. pladsen): http://www.youtube.com/watch?v=1uW9zt4OnBE

flere billeder og tekst kommer :)
Kommentér på:
Jyde Virkelyst´s Fie
Annonce