{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anglo Araber (AA) Cassandra 2005

1.253 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Ulrikke B
Kvinde | 24 år | Oprettet: 14. dec 2010


Anglo Araber (AA) Cassandra

Fødselsår:
2005
Højde:
Hun er 158 i stangmål
Temperament
Hun har et godt temperament og udtrykker sig tydeligt( man er ikke i tvivl om hvad damen mener:-) <3 ). Hun er meget kærlig overfor sine mennesker, men lidt skeptisk overfor fremmede. Noget af det bedste ved Cassandra er, at hun er meget opmærksom på sin rytter, og passer på mig når vi rider. Hun sætter farten ned, hvis man kommer ud af balance, og hvis man ryger af, stopper hun altid og venter, ligemeget hvor ophiset hun har været<3
Gangarter
En meget fremadgående hyp! En skridt i godt tempo og vi er igang med galop træning. Hun har fået en rigtig lækker trav! Søger selv ned, bøjer flot og går fint til bidet.
Stævner
Hun har startet distanceridt men ikke med mig. Håber at kunne starte små spring og dressur klasser om nogle måneder!
Stamtavle
Hun er efter Excellent Bajar og Elicia. Hendes morfar Troupier har startet mange millitary stævner, som DM og OL i Atlanta 1996
Køn
En lille fin hoppe
Bemærkninger
Cassandra er min første hest jeg har haft hende i lidt over et år. Hun elsker skovture, dog er jeg ikke den store skovtur rytter, heldigvis elsker min mor skovture, så Cassandra får stadig sine skovture. Hun syntes det er skidesjovt at springe, dog springer vi kun 30-40 cm, på grund af hendes ryg. Krydser fingre for, at vi snart kan komme ordenligt i gang :-)
Vi fandt ud af Cassandra havde muskelsmerte i ryggen, på grund af forkalkning mellem to torntappe i sadellejet. Det har hun fået på grund af måden hun går på. Efter et par måneders arbejde fra jorden er hun blevet MEGET bedre på bane. Hun har ikke spændinger i ryggen og går generelt mere afslappet. Vi mangler bare at træne galoppen!
Hun elsker at blive nusset og stiller sig i de særeste stillinger imens :-))

Vi er begyndt at arbejde med galopanspring og hun er bare så dygtig og gør kæmpe fremskridt hele tiden.
Kommentér på:
Anglo Araber (AA) Cassandra
Annonce