{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race IDO THE BANDIDO 2008

8.665 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race IDO THE BANDIDO

Fødselsår:
2008
Højde:
160
Temperament
vældig følsom, vældig forsigtig, nysgerrig, venlig, glad, unghestet
Gangarter
skridt trav galop
Stævner
Stamtavle
Far, nordsvensk skovhest, Mor, varmblodstraver
Køn
vallak
Bemærkninger
Ido er min tredje hest, og den første jeg selv har været ude og kigge efter, og valgt efter personlighed og de ting jeg synes er vigtige i en ridehest. Han har været forsøgt tilreddet i 2 år, ude hos forskellige beridere, diverse lettere diffuse "hestehviskere", og han har eftersigende hysteriskt bukket alle af - fordi han var alt for nervøs. Yeah right. Da han skulle demonstreres skulle han bare have en simpel longegjord på, hvilket han synes var yderst ulækkert. Det var super tydeligt hverken hans sving eller stop / frem fungerede.

Ido er en den specielle type af hest som jeg har ledt efter længe, der har altid været nogen som enten har bygget for meget balast på sig, eller ødelagt meget af nysgerrigheden i de heste jeg har kigget på. Af en eller anden grund ser jeg ido som værende helt igennem ren af hans livsoplevelser. - Måske fordi de mennesker der har forsøgt at træne slet ikke har fattet hvad de havde i hænderne. Han er hengiven og giver sin fulde fokus på sin træner, og forsøger ihærdigt, og bliver så glad når den lykkes for ham.

Da han kom bumlende ud fra traileren den aften vi hentede ham gik der 2 uger, så kunne man uden problem skridte løst rundt med ham. idag 2 måneder efter, kan man skridte, trave, galopere, frem, bak, sidelens, og tage alene på tur i skoven, uden problem, også bidløst. Han springer allerede igennem ild og er igang med tricks :). jeg forventer mig en god del af ham.
Kommentér på:
Anden særlig race IDO THE BANDIDO
Annonce