{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Wantamilia 2006

2.197 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katja L
Kvinde | 25 år | Oprettet: 26. nov 2009


Dansk Varmblod Wantamilia

Fødselsår:
2006
Højde:
Wantamilia er 169 cm.
Temperament
Wantamilia er sin helt egen, hun bestemmer selv hvem hun vil snakke med og hvornår, hvis hun aldrig har set en før er hun meget reserveret, men lige så snart man har vist hende man ikke vil gøre hende fortræd så stoler hun også 100% på en. Hun har et helt fantastisk temperament som man ikke finder i mange andre heste.
Gangarter
Skridt middel, hun træder pænt ind under sig, trav over middel der træder hun også rigtig pænt ind under sig og galop er middel hun der træder hun også rigtig flot ind under sig, hun går godt frem af i alle gangarter.
Stævner
Ingen stævner med mig men det kommer.
Stamtavle
Far: Weltjunge
Farfar: Weltmeyer
Farmor: Matcho's girl
Mor: Aprillia
Morfar: Andiamo
Mormor: Wilma Skovgaard
Køn
En super skøn hoppe.
Bemærkninger
Jeg byttede min gamle hest Josefine lige over med Wantamilia i Marts måned 2013. Første dag på den nye fold løb hun med de andre heste, og kom til at træde på en sten så hun stod hun halt 1-2 ugers tid. Så skulle vi endelig til at begynde med ridningen, jeg glædede mig så meget til at skulle igang med hende, for første gang efter hun blev min. Så vi begyndte stille og roligt med at longere hende det gik så godt, så en dag skulle hun så på fold men der var ikke en fold ledig så vi lukkede hende ind i den lille ridehal, hvor porten bagved bajarreren(staves?) stod åben, hun løb rundt inde i hallen og var så glad, udenfor porten var der en fold med heste, hun stod ved bajerren og kaldte på dem, så løb hun lige en lille runde i ridehallen og løb hen til bajerren igen og kaldte på hestene, ligepuldslig syntes hun det var alt for kedeligt at være i ridehallen så hun valgte at hoppe over den skrå bajere og ud af porten, jeg skyndte mig ud til hende for at se om hun var okay, hun stod bare og spiste græs jeg gik i godt en times med hende hvis nu der var syre i hendes ben da det var en høj bajere at springe, dagen efter var hun halt så gik hun halt i ca 3 dage så valgte vi at få en dyrlæge ud han kunne ikke svare på hvad der var galt, efter 3 dyrlæger har været ude fandt vi endelig ud af at hun havde forstrukket en sene i krydset på ryggen, dyrlægen mente hun skulle mindst stå til September måned så vi måtte vente med ridningen...
Endelig blev det September og vi havde fået bygget et rigtig godt venskab op, jeg tog hende i longen og hun var 100% halt fri jeg var så utrolig glad!
Jeg har fået en masse hjælp af vores berider Jan, vi træner og træner og det går kun frem af! kan næsten ikke vente til at skulle ud at starte stævner når vi har fået hele ridningen på plads:)
Det gik super godt med vores ridning og blev kun bedre og bedre for hver gang.

25/7 2015.
Jeg rider hende selv og det går super godt som i kan se ovenfor i billederne, fotografen er Anna og hun red Wantamilia da jeg var nede og prøve hende. Jeg er så utrolig glad for hende, og vi skal til at starte stævner her sidst på året.


So you think Equestrian is easy?

- "it's not a sport"
"you just sit there."
"it's just a silly hobby.

"it takes no skill
"you aren't athlete's."

R e a l l y ?

have you ever trusted something so unprediactable it could kill you, instintly?
something that has a mind of its own?
Have you ever fallen, 10ft up, going 40mph, brushed yourself of, and got back into the saddle?
Galloped full speed at a solid obstical?
Jumped something taller then you?
performed an intricate dance with an animal that doesn't speak your launguage?
galloped around a tiny barrel?
slid to a holt in 2 seconds?
attempted a handstand on a moving animal


so before you underestermate us.

think to yourself
do you understand?
the delicate bond?
have you ever had a teammate
10
times
your
size?
have you ever pracitced
5 hours a day?
7 days a week?
have you ever had a connection?
with a 1400 pound animal?
have you ever risked your life
for a sport?

STILL EASY?
Kommentér på:
Dansk Varmblod Wantamilia
Annonce