{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Tinto - *R*I*P* 2001

8.117 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria  :
Kvinde | 46 år | Oprettet: 21. sep 2006


Dansk Varmblod Tinto - *R*I*P*

Fødselsår:
2001
Højde:
170 cm
Temperament
Sød og flink ung vallak med et godt hoved, dog til tider lidt selvstændig.
Gangarter
Stævner
Aktiv.
Stamtavle
Far: Bernstein
Morfar: Landau
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg har haft Tinto siden oktober 2005... Jeg fandt ham efter ca. 8 måneders søgen hos en avler i Mariager. Han er "erstatning" for min dejlige, gamle hoppe som er pensioneret som ridehest.

2010: Tinto blev aflivet d. 20 januar 2010. Sep. 08 fik han konstateret en gaffelbåndsskade på højre forben. 10 lange måneder gik med ro hvorefter vi kom igang igen. Da det endelig var begyndt at gå rigtig fremad, blev Tinto i december 09 halt på ve. forben. Der blev konstateret røntgenforandringer på hovsenebenet. Dyrlægen var klar i sin udmelding - det så ikke godt ud!! 3 ugers ro og behandling skulle vise om Tinto kunne blive ridehest igen. Desværre fik dyrlægen ret - behandlingen hjalp slet ikke og Tinners halthed og smerte kunne ikke afhjælpes.

R.I.P my beloved Tinto - you will always be in my heart - now and for ever. Miss you my love!
Kommentér på:
Dansk Varmblod Tinto - *R*I*P*
  •   11. maj 2013 har også en pony der skal aflive den hedder Robin
    kommer til at savne ham


  •   25. jan 2011 Høj herfra :o)
    Kig gerne forbi mine med bedømmelser :o)


  •   20. jan 2011 ...
    Dejlige Tinner. Tænk at det allerede er et år siden. Tiden går desværre alt for hurtigt. Kan godt forstå at du savner ham utrolig meget. Han var og vil nok altid være en af de smukkeste heste jeg har set, og selvom jeg aldrig så ham i levende live, ved jeg hvor meget han betød for dig smiley


  •   23. apr 2010 smiley
    Tillykke til dejlige Tinner også!


  •   6. mar 2010 Høj
    Woow f*ck den er lækker. Kæmpe høj herfra.

    <i><b>Kig gerne forbi mine 3 med en bedømmelse og evt en kommentar xD</i></b>


  •   28. feb 2010 høj
    wooow hvor er han lækker, vildt smuk og vildt smuk farve<33 virkelig lækker dreng<33 kig forbi mine.


  •   13. feb 2010 Altså det noget tid siden vi kiggede derinde, og der stoppede vi ved annoncen smiley Bare for sjovt. Fordi den så fin ud.. Hehe smiley

  •   13. feb 2010 Mange tak smiley
    Det vil jeg prøve. Det er rigtig flot!
    Vildt sjovt, prøvede at google hans navn og så kom annoncen frem med ham (altså din nye skønne hyppe) Og da vi kiggede for sjovt på nettet på salgsheste faldt vi også for ham. Han ser suuuper godt gående ud på billederne Og super smuk!! smiley


  •   4. feb 2010 ...
    Synes det er utrolig flot skrevet af dig. Og det er super spændende med en ny. Var heller ikke sent til at komme ud og kigge på ny efter tabet af Corina, men det er alligevel en ret underlig følelse, men dejligt at have noget nyt at gå op i.

    Min smukke skimmel vil også altid have en meget stor plads i mit hjerte og kan nogle dage stadig græde over hende, når man tænker på alle de gode minder. Men siger også til mig selv, at hvis jeg ikke havde mistet hende, havde jeg aldrig fået Iberia, så på en måde alligevel en god ting ved al denne sørgmodighed.

    Makrellen var en helt speciel og meget særlig hest, som jeg tror at mange vil huske, og han vil helt sikkert altid have en stor plads i dit hjerte. Ingen kan på nogen måde sammenlignes med ham, men som du siger, tror jeg også du bliver rigtig glad for en ny hest. Så jeg venter med spænding på at høre mere om det hele, når du ved lidt mere smiley


  •   4. feb 2010 ...
    Suk, smukke Tinto smiley Hvor er det trist med hans ben og at der ikke kunne gøres noget. Havde godt nok håbet på det bedste for jer to, men sådan skulle det åbenbart ikke være. Ved ikke hvorfor vi to er så uheldige, som vi er, når det gælder heste smiley Ellers virkelig nogle fine billeder af jer, du fik taget her til allersidst, man kan virkelig se, hvor meget du vil komme til at savne ham.

    Det bliver utrolig svært at skulle undvære at se nyheder fra jer, for I var sådan et flot par, og blev godt nok ulykkelig, da jeg opdagede at han var sendt i hestehimlen, så du skal i hvert fald have et stort trøstekram fra mig af, for ved hvor hårdt det er at komme igennem, at miste sin bedste og mest trofaste ven smiley


  •   1. feb 2010 ...
    Hej søde. smiley
    Jo det skal han ihvertfald. Hehe.. Men venter lige til jeg har nogle ridebilleder af ham også.. Knuz


  •   15. nov 2009 ...
    Elsker at se nye ting med jer, det ser jo så fantastisk let ud, når I træner eller er til stævne smiley

    Der er klubmesterskab i vores klub i weekenden, og skal lørdag ride en enkelt dressur klasse. Men kan se at der kun er 5 ryttere i mesterskabsklassen i spring, så overvejer at efteanmelde mig der. Problemet er bare at jeg kun har sprunget ca 40cm på hende og at jeg er den største kylling, når det gælder springning, fordi jeg har haft så mange dårlige oplveleser med det..


  •   26. okt 2009 Dejlig hest....
    Høj til jer!!! :0)


  •   16. okt 2009 Lækker hest.
    Utrolig flot hest. Men savner nogle mere varrierede billeder, eks. hygge, fold o.s.v.
    Men høj alligevel smiley


  •   30. sep 2009 Hej
    Også en super super dejlig hest du har!

    Høj herfra:)


  •   27. sep 2009 Bum bum
    Nej, kunne godt se, at det var længe siden man sidst havde set jer på startlisterne. Godt han kom sig :o)

    Mange tak skal du ha'! Vi gør vores bedste ;o)


  •   8. sep 2009 Halløj ven:-)
    Ja det er noget tomt de dage hvor min passer har Puk - mandag og fredag - men bliver nødt til at have et par dage om ugen hvor jeg ikke skal i stalden:-) Og så betyder økonomien jo også noget, rart med et tilskud i disse krisetider:-))
    Går det ellers godt med dig og din smukke røde hest??
    Skal du snart starte stævne??

    Knus Anette


  •   3. aug 2009 Hej
    Ja jeg er indlagt, men hjemme på weekend - skal derud igen her over middag og have svar på den sidste MR scanning. Jeg håber bare at de lader mig komme hjem idag, det er forfærdeligt at ligge derude, sammen med en masse meget syge, ældre mennesker..
    Har det lidt bedre idag, så jeg er optimist:-)


  •   15. jul 2009 Heej:-)
    Indtil april var min træner Thomas Sigtenbjerggård ude fra Dalumgård, og nu rider jeg ved Lone - kan ikke huske hendes efternavn, men hun skal også med til DM, bare for normal-ryttere:-)


  •   13. jul 2009 Dejligt..
    .. at høre at I er igang igen, krydser fingre:-)

    Og tak endnu engang, det går fremad med træningen, selvom der er lang vej endnu:-))

    Jeg har lagt en træningvideo ind af mit Kür program, desværre uden musik, det er ikke færdigt endnu - men så kan du da se selve programmet ikk..

    /Anette


  •   10. jul 2009 Tak:-)
    Er også helt vildt spændt, glæder mig især til Küren om lørdagen - skal ride til Michael Jackson:-)

    Sætter selvfølgelig billeder og evt. video ind bagefter, håber bare at jeg ikke bliver helt til grin - det er jo garvede landshold ryttere jeg skal ride imod, deriblandt en beridder.. I år er jeg bare med for at deltage, har jo kun haft Pucela i lidt over 2 måneder, men næste år vil jeg kæmpe til sidste bloddråbe:-))

    Hav en god sommer, håber at vi snart ses til et stævne??

    /Anette


  •   23. jun 2009 ^^;
    Høj.. Utrolig køn dreng ^^


  •   3. jun 2009 smiley
    Heeej.

    hmm ja hun hoster - enten er det bare en sommerforkølelse, men tror jeg desværre ikk det er.. hun har hostet før hvor medicinen ikk rigtig hjalp hende så meget..


  •   1. jun 2009 Hej:-)
    I første kl. gik det ikke så godt, lavede de sædvanlig fejl i kontragaloppen - træls! Men i 2 kl. gik det rigtigt fint, fik dog et enkelt 1-tal da den skønne dommer Lida mente at hun ikke havde set travtrin imellem galopperne, ja hun er en hård dommer:-) Men det var uden tvivl den bedste tur jeg har haft på Pucela, så jeg jublede alligevel:-))) Hvad med jer, har I startet??


  •   31. maj 2009 smiley
    Tak fro de søde ord om Mifune.. smiley
    det er også en rigtig fin hest du har der... Han ser rigtig dejlig ud... smiley


  •   26. maj 2009 ...
    Det lyder som en rigtig god ide, han skal passes godt på, men dejligt at det går fremad, synes virkelig at I har brug for lidt held med alt det I har været igennem.


  •   26. maj 2009 ...
    Ja jeg er rigtig stolt af ham den lille smiley Og håber virkelig at han bliver til noget stort, det kunne jo være fedt engang at starte stævner på sit eget avl smiley

    Har lavet billedet af Fiona og Carmargue i Photoshop, hvor man kan redigere stort set alle slags billeder. Er selv godt tilfreds med det, men har også øvet mig længe smiley

    Hvordan går det med den skønne Tinto dreng, han ser rigtig fin ud efterhånden smiley Går det godt med jeres genoptræning? smiley


  •   25. maj 2009 ang. billeder
    ja jeg kiggede godt dine album bagefter, og der ærgede det mig lidt at jeg havde fået det skrevet, men synes det kunne være fint hvis du flettede det lidt sammen, for han er en rigtig flot hest, også på de billeder hvor han ikke er redet smiley


  •   22. maj 2009 smed lige en høj.
    super flot hest! det er bare lidt synd der ikke er flere hygge billeder med ham, fra folden eller i stalden.


  •   21. maj 2009 hehe.
    Jeg glæder mig faktisk også lidt til sommerferien smiley hehe. det er sjovt nok at skulle afsted - men glæder mig til lidt afveksling..
    men selvfølgelig sjovere end at have en hest der er halt :S
    Det er bare skønt for jer at i er kommet så langt og så håber jeg virkelig at det lykkedes denne gang smiley
    Jaa, det er med at passe på.. selvom man som regel ikk kan forudse det og ikk kan gøre noget for at hindre de skide haltheder..

    Tusind Taak! - og ja, der skal nok komme resultater på i morgen..


  •   21. maj 2009 hehe
    Jaa, hehe smiley Det er heller ikk et typisk rødt et.. Men virkelig flot - og også flot med brodering..
    jeg skal ride LA2 il distriksstævnet på allerup smiley

    Uhh og i har galoperet for første gang kan jeg læse smiley - det er da kanon !


  •   21. maj 2009 heej smiley
    Haha - der er faktisk et på min profil smiley
    Men tager et nyt i morgen, for der er først blevet broderet på det nu og så skal der jo tages et nyt smiley haha


  •   20. maj 2009 hej søde
    hej søde maria smiley
    Tusind tak, er også rigtig glad for ham. han er rigtig dejlig.
    Vi ses. Knusser


  •   17. maj 2009 Super dejlig hest smiley
    Hejsa smiley

    Sikke også fin din er, den minder jo lidt om min smiley
    Hvad klasser rider du til stævner? for den ser rigtig dejlig ud.
    Smider lige en høj til ham smiley


  •   15. maj 2009 smiley
    Dejlig hest du har dig der


  •   7. maj 2009 Hej søde.
    Tusinde tak. Ja det var rigtig dejligt. :-))
    Hun skal stå en månede mere og så skal vi derud igen bare lige for at tjekke .. Og så må jeg skridte om en månede og han mente jeg måtte trave om 2 måneder.


  •   6. maj 2009 Hej igen:-)
    Jeg håber at genoptræningen går denne gang, skal nok krydse fingre og tæer:-)

    Mon ikke vi støder på hinanden? Kommer jo nok til at konkurrere en dag, når jeg engang har lært at ride Pucela ordentligt:-))


  •   4. maj 2009 Hej Maria
    Tak for de pæne ord, er også virkelig glad for den hest, selvom der er lang vej til de høje procenter:-)

    Har smidt en høj til Tinto, hold op han er lækker!

    Skal du starteOtterup klub cup på Fredemarksgård sidst i maj?


  •   3. maj 2009 .:*:.
    Super skøn hest, og hold da op en lækker farve. Der er jo nærmest ild i ham smiley
    Stor høj herfra smiley


  •   3. maj 2009 Hej søde.
    Sikke nogle fine billeder du har.
    Men hvor er Maggie dog hestegal, og Tinto ser da godt nok intereseret ud. :D:D Haha, sikke et billede man. smiley Griner.. Fjollede heste.
    Gode billeder søde.


  •   30. apr 2009 Hej igen
    Ja, det er dræbende kedeligt at skridte!! Vil forsøge mig med nogle ture fre næste uge, skal om ca 2 uger op og skridte 1½-2 timer!!

    Det bliver bare dejligt når mulerne er klar til "rigtig" ridning igen!! Man ja, man skal glæde sig over at at det går stille og roligt i den rigtige retning.

    Det er et dyrt bekendtskab du har dig!!! Men er sgu glad for sygedækning, det er et godt tilskud!!

    Knus


  •   30. apr 2009 Hey
    Ja, er begyndt at skidte på Liva, det er stadig lidt spændende smiley Men ihh hvor er det fristende lidt at sætte i trav, og ride derud ad... Er jo 5 uger til vi må begynde trav intervaller ligesom jer.

    Det var rigtig dejligt at ride Ana-bell i går, glæder mig til at Mai-britt skal på ferie smiley

    Bliver dejligt at komme tilbage gården, kan godt forstå du glæder dig!!

    Knus


  •   28. apr 2009 ½
    uha, hvor er den smuk! Stor høj(:


  •   28. apr 2009 yay
    en rigtig rød hest smiley høj herfra super dejlig.


  •   17. apr 2009 så så
    cindy har de nye gamacher på på de nye billede på hendes profil smiley


  •   16. apr 2009 hihi =)
    - De er smukke,... SÅ nu har du en undsyldning for at komme og besøge os?

    Kram =)


  •   8. apr 2009 Hej søde.
    Tak i lige måde.
    Jo desværre. Hun har gaffelbåndskade på begge forben. smiley


  •   5. apr 2009 RE:
    Det er godt det ikke er længere væk.. Der ser så dejligt ud og ved det er bedst for Tintodrengen men savner dig sådan på gården =( ...

    Han skal nok komme sig helt =) Vi går det varme vejr og glade tider i møde-
    Cindy pigen har det fint hun var ude og springe idag =) Har lille videoklip og foto album af det, vi går bare og venter.... smiley


  •   3. apr 2009 ...
    Ej hvor er det altså dejlige nyheder, har været så bekymret for jer begge, så det er da skønt at komme på HG, og se sådan en besked smiley Du må virkelig være spændt på at komme op på ham igen, og jeg håber at der sker fremskridt hurtigt, selvom det må være skønt bare at skridte ham igen smiley

    Min nye hest er lidt af en vildbasse, og han var rigtig fræk igår, så jeg næsten ikke kunne holde ham, men vi skal vel bare til at vænne os til hinanden smiley


  •   1. apr 2009 ...
    Mange tak Maria smiley Glæder mig som et lille barn til at komme i gang med en ny hest, han er stadigvæk lidt nervøs i boksen, men forhåbentlig finder han ro i løbet af et par dage smiley

    Puha føler virkelig med dig, kan godt forstå du savner at ride og bare vil i gang igen, håber virkelig at dyrlægen siger god for ham, så I kan begynde igen, beder virkelig for det bedste, du må endelig skrive, hvad han siger, men håber godt nok at det er positive ting, du får at vide.


  •   24. mar 2009 ...
    Ihh, hvor kan det godt være frustrerende at være hesteejer!! Det lyder til at der ikke er andet at gøre end at håbe og tro på det bedste. Håber stadig for dig at det ikke er noget alvorlig og han "bare" driller.

    Er der ikke mulighed for at du få få lov at ride lidt på en hest på gården? Selvom det ikk er det samme...

    Vi er heller ikke flyvende længere, Liva er begyndt at være tirsdagshalt (de dage jeg rider undervisning), på samme bagben. Så vil lige aflægge Rynkeby et visit, de der er intet at se eller føle. Jesper mener det muligvis er et spark fra mandag/tirsdag som hun har stadig har nogle følger af?

    KNus C


  •   16. mar 2009 ...
    Åh nej, det lyder ikke godt!! Kan godt forstå at du vil have ham tjekket hurtigst muligt. Krydser arme og ben og håber på det bedste for jer!!!


  •   16. mar 2009 Hey søde
    Ja, vi var på Skovly i går og ride vores første LA1. Liva var noget bedre end på HGR, og fik redet et udemærket program til 63,33%. Så er ganske godt tilfreds.

    Hvad er der kommet til Tinto, er det benene der stadig driller?

    Knus


  •   13. mar 2009 hej smukke
    Dejligt du er kommet igang med Tintodrengen igen =) Var sadlen fin?

    Altså dengang jeg købte Cindy kunne jeg ikke styre hende, hun var så led.. Så igennem Dyrlæge Terese ude fra Rynkeby fik jeg fat på hendes søster Laura Schumann. Hun underviser i horsemanship, men samtidig os i at longere hesten så den bærer sig selv uden indspænding, og det har hjulpet Cindy rigtig meget fordi hun har haft så mange problemer jo =) Hun kan også lære hestene tricks ligesoms kajas. Hun har fået undervisning af hende i et par måneder. Hun har haft Cindy i træning ude ved hende, og hun kommer til os hver 14. dag... Ville ikke undvære hende for noget i verden smiley


  •   4. mar 2009 Hey...
    Tak for alle dine kommentare!!

    Ja, hun var bare super fin,let og blød som smør, super takt og ellers rigtig sød. Havde også truet med at hun hvis hun ikke snart tog sig lidt sammen, måtte Jesper jo skælde lidt ud smiley

    Kan se du skal på ryggen af Tinner i dag, håber du får en dejlig skridt tur!!

    Knus


  •   4. mar 2009 hej Søde=)
    Savner os jer! Har lagt dine staldgamacher over - tak for lån ærgeligt de ikke passede =(

    Cindy har det super smiley Hun er en helt anden hest, så det krydser vi fingre for holder.. Dejligt du skal op På tinner. Han har sikkert haft godt i benet af at holde en pause. Og mon ikke han har fået krudtet lidt af på folden så han er rolig og medgørlig smiley


  •   28. feb 2009 ...
    Har desværre nøjagtig det samme problem, selvom jeg har et ret godt kamera. Jeg har et Canon EOS 300D som er en ret gammel model, og den kan heller ikke tage særlig gode billeder, med mindre det er meget lyst udenfor eller de har meget lys i hallen, som regel bliver de bare enten mørke eller slørrede.


  •   27. feb 2009 Hej søde.
    Mange tak. Jeg har selv fortalt ditte det nu.
    Tak for hjælpen i går. Det betyder virkelig meget.


  •   25. feb 2009 ...
    Jeg siger ikke noget til nogen!

    Kram, M


  •   25. feb 2009 Årg søde. Det er helt iorden.
    Årg, mange tak søde. Er jeg glad for at høre.
    Du behøver ikke lige fortælle dem det endnu.
    Skriver det lige til Ditte selv. smiley


  •   25. feb 2009 smiley
    Jeg forklare det i morgen hvis du kommer på gården søde. smiley
    Er så græde færdig lige nu..


  •   16. feb 2009 Hej Maria smiley
    Tusind tak, ja det er skønt at have sin egen igen, hehe smiley


  •   8. feb 2009 smiley
    Ja, men det ser jo lidt sort ud - kan jeg da selv huske fra elektra.. at man går og håber og tror det hele nok skal blive godt, men så alligevel så sker der noget..
    Han er jo ikke ret gammel - og der er da mange gode år i ham enenu, så mon ikke at han nok skal komme sig over det - men det kan jo godt være at der går lidt tid endnu..


  •   8. feb 2009 flot hest..
    og tak for dine kommentarer ved Quinaro ..


  •   8. feb 2009 Heej smiley
    Puha - ja, det er "heldigvis" bare en omgang forkølelse, men som har varet en lille månedstid nu, og det gør at jeg ikke kan få hende redet helt igennem.. det er lidt træls, for skal afsted næste weekend til stævne, såfremt hun er klar selvfølgelig..
    Men har måttet ride hende lidt hver dag - trav og galop også.. for ellers bliver hun ikke til at styre smiley hehe..

    Ja, det er simpelthen noget værre noget ! i er godt nok uheldige.. Men kan det være fordi han har været dårlig på det ene, så han har "brugt" det andet ben for meget eller hvad man nu siger..
    Hvor længe skal det så tage med ham ? og hvordan ser det ellers ud med genoptræning osv ? det er jo snart meget længe han har stået,..


  •   2. feb 2009 Uheldige dig!
    Ej sys altså vi to er en smule uheldige?? Det lige før vi skulle køre vores heste sammen til højgård og lave os en lille hyggelig udflugt af det smiley

    Ej kan godt forstå din bekymring. Synes os bare det er det ENESTE rigtige du gør med ham. Os og holder ham i skridt så du ikke gør eventuel skade værre..

    Den hedder Arnica gel, du kan google arnica - Det er super. Smider lige min bøtte over i din stald, så kan du prøve det. Det lugter virkelig grimt smiley

    Puh har snakket to gange med dem, og de har ikk svar på prøverne endnu.. HMM! Jeg kunn næsten ikk slæbe Cindy ud af boksen til morges så stiv var hun i bagparten - og så har de sørme ikke lige svar på mine prøver.. Det er noget fis!

    Hvornår skal du afsted med Tinto drengen?
    - Sikke en køn ferie! Håber din kat bliver i orden =) - og god bedring med dig og den skønne hest

    Knus herfra =)


  •   2. feb 2009 Hej.
    Ja vi er helt enige. Jeg har allerede bestilt tid på Højgaard til at få ham tjekket. Jeg vil hellere betale for div. us derude og vide rent besked, end hele tiden at være usikker. Har også tænkt, at hvis benet ikke er varmt imorgen...tja så kunne jeg jo stille og roligt fortsætte hvor jeg slap, men JEG VED at jeg med sikkerhed hele tiden vil have en uro i baghovedet som bliver ved med at "banke på"... Nej - jeg vil have klar besked. Så nu er han henvist til skridtning indtil videre. Dyrlægen jeg talte med (Janni) mente dog godt jeg kunne ride ham "alm" som jeg har gjort hidtil, men tager ingen chancer!!!

    Jeg vil da gerne prøve den der creme uanset hvad...den kan helt sikkert ikke skade. Lad mig se den når vi ses, ik?!

    Venter spændt på dit blodprøve svar idag! Krydser fingre og mere til!

    Maria:o)

    Ps Har lige startet en uges ferie idag...det første jeg brugte ferien på var:
    1. ringe Højgaard
    2. ringe til min læge for at få svar på blodprøver da jeg har været syg så længe nu...dog intet svar endnu
    3. køre til dyrlæge med min ene kat som har fået bidsår og byld!

    FED FERIE!


  •   1. feb 2009 åh nej nej nej---
    Han må ikke være syg igen! Er også altid af den overbevisning at det er bedre at bestille dyrlæge en gang for meget end en gang for lidt... Cindy var en LILLE BITTE smule hård på krydset da jeg fik dem ud for at tage blodprøver, men de tog det heldigvis seriøst.. Har haft dem ude nogen gange hvor de ha taget det lidt komisk.. Men tror efter det er blevet så alvorligt med Cindy at de tager det meget serist...

    Okay det lyder tosset, men har seriøst en urtelotion der hjælper på senerne på benet. Brugte det meget på min hoppe og bruger det på Cindy kryds. Har brugt det på hendes overben som gik 100 % væk. Hvis du vil, kan du prøve det et par dage inden dyrlægen skal ud...

    Håber han får det bedre og krydser fingre, tæer, og alt hvad der ellers kan krydses for ham smiley - Kommer løbende over i din stald så snart jeg har svar på Cindys blodprøve----- Enten Grinende eller grædende..

    God weekend herffra =) Trøstekram


  •   30. jan 2009 Du skal i hvert fald ikke undskylde...
    for at skrive mere end et par linjer...det er hyggeligt - og hvis du ikke kan "læsse af" på en anden hestetosse, så ville den jo være helt gal!!! Glæder mig til at høre resultatet af prøven, skal nok krydse fingre for, at det forhåbentlig "bare er dig" der overreagerer (forstå mig ret, ik)!!

    Pøj pøj, Maria:o)


  •   30. jan 2009 Hej Maria smiley
    Tak fordi du er så sød til at svare herinde, du tager dig virkelig tid til det og kommer med nogle skønne beskeder =) - Det er rigtig sødt af dig.

    Jeg synes Cindy blev stiv bagtil igen, så havde lige Brian ude og tjekke hende igår. Jeg får svar på blodprøve idag, så de kan se om endnu et nyreslag er på vej.. Håber jeg godt nok ikke. Det er ikke engang en måned siden jeg mistede min anden hoppe som var mit et og alt, så det ville ikke undre mig jeg var så uheldig at Cindy lige skulle have en omgang dyrlæge mere til 30.000 =( ... Det er lidt hårdt, hun er kun 5, meget livslad og jeg har ikke engang haft hende et år..

    Undskyld den lange besked..

    Knus fra Sofia


  •   28. jan 2009 Heysa...
    Ja det var en rimelig ubehagelig oplevelse med den hest, men ja søger efter ny hest, da min Cirkeline blev aflivet i december smiley


  •   25. jan 2009 =)
    Men sys altså det er virkelig sødt af dig du gør det med fold for ham smiley

    Der er virkelig dejligt på højme, og sys egentlig alle har været rigtig flinke mod mig. Det er nogen dejlige billeder af din hest. Glæder mig til at se ham når han er på toppen igen smiley

    Knus Fra Sofia


  •   5. jan 2009 Wauw en fin fyr
    Han er sørme en lækkermås.
    Rigtig god udstråling og en lækker glød.
    Høj til Tinto.


  •   30. dec 2008 ..
    høj til jer kik forbi mine heste


  •   9. dec 2008 Ja det er lidt træls. Men prip er jo super dygtig, så jeg er sikker på det er fint nok vi prøver noget nyt.

  •   6. dec 2008 Hej søde.
    Ja jeg skal have undervisning ved prip fra januar.
    Jeg var også så glad for Ditte men hun kan desværre ikke undervise mere. smiley Hun skal til at læse fra januar, så der kan hun ikke mere. smiley
    Så det er jeg rigtig ked af. Så fra januar skal jeg ride ved Prip, og har redet undervisning ved hende 1 gang , og det var super godt..


  •   2. dec 2008 smiley
    Ja, det er virkelig dejligt at kunne træne hver dag i et stort ridehus smiley det er jo ren luksus for mig.. hehe..

    Ja, det er det vigtigste at han lige så stille bliver bedre og bedre - og ikke at det springer op igen.. kan huske følelsen fra det sidste vinter da det var mig og elektra der skridtede rundt i to timer i 8 uger..

    - Det bliver dejligt at komme tilbage i alm form igen.. men vil nu sige at så koldt og trist som det er lige nu går i nu ikke glip af det helt store, hvis man kan tillade sig at sige det sådan smiley


  •   1. dec 2008 smiley
    Jaa, det går stille og roligt med os.. vi har meldt til distriksstævne d. 10 januar - så det træner vi lige så stille hen til her i juletiden smiley

    Okay - dejligt at han er ok igen smiley - så er det bare al den langsomlige genoptræning.. Og det er godt nok længe efterhånden at han har stået stille.. men bare der er lys for enden og at han klare den, så er det jo det hele værd !
    - hvis det går nogenlunde efter planen hvornår er han så oppe og gå helt 100% igen ?


  •   30. nov 2008 Heej smiley
    Hvor er det dog godt at scanningen gik godt smiley
    - så skal i bare i gang lige så stille ?

    knus smiley


  •   30. okt 2008 hej
    nej ender hedder graf. Men tror iik jeg kan :s

    Men håber.


  •   25. okt 2008 ...
    He he lige præcis, og håber jeg kan have det på til næste stævne smiley Har lige lagt lidt billeder ind i et fotoalbum smiley


  •   24. okt 2008 ...
    He he har faktisk først fødselsdag i December, men min veninde kunne ikke vente med at give mig min gave, det var et BR pandebånd med sølv trekanterne smiley :)


  •   21. okt 2008 Hey...
    Tak for kommentaren, glæder mig til at se dine billeder smiley

    Knus


  •   9. okt 2008 ...
    Han hoster som regel lidt under opvarmning, men ellers går det stort set væk, og hele sommeren har han slet ikke hostet, hverken på marken eller inder ridning, så det har været skønt smiley

    Men ja jeg forstår præcis hvordan du har det med Wicky. Har selv haft flere heste med sygdomme, som jeg har haft gående. Lisa, min gamle pony med spat red jeg indtil hun blev for gammel og har både sprunget 140 på hende og redet væddeløb på hende, og hun kunne sagtens holde til det hele, indtil hun fyldte 18 år, og Ditte som også er på min profil, fik konstateret hovsenebensyndrom, hvilket gjorde at hun ikke altid var rentgående, men hun havde det fint, og var livsglad. Havde hende i tre år efter at jeg fik at vide, at hun havde denne sygdom, men til sidst kunne hun næsten ikke gå, og det ville have været synd at beholde hende, så Lisa og Ditte fik fred samme dag, hvor de blev kørt til slagteriet og aflivet. På det tidspunkt var Lisa 21 år og Ditte var 14 år, men de kunne ikke mere, og jeg synes derfor at de ikke skulle leve mere.

    Men nej jeg tænker heller aldrig på penge i de situationer, jeg vil hellere have at de har det godt, så længe det er muligt. Har også fået at vide at jeg er et fjols når jeg sælger heste. Har avlet to skønne hingstebasser, og de er nu begge solgt til mine to bedste veninder, som købte dem for halvdelen af, hvad de er værd. Men det vigtigste for mig var, at de fik det godt, og de er begge glade og sunde heste, og jeg kan besøge dem, når jeg har lyst, hvilket betyder meget for mig smiley


  •   8. okt 2008 ...
    Ja jeg er virkelig også bidt af at lege med kameraet, specielt når det gælder hestene smiley Har fået et rigtig godt kamera af min far, som jeg altid har med, uanset hvor jeg er smiley Mange tak for dine super flotte kommentarer til både Corina og Chievo. Og ja det er trist at Chievop døde så ung. Han skulle ellers have været min store stjerne, men sådan skulle det bare ikke være. Desuden var han næsten konstant syg efter vi fik ham, først spiserørsforstoppelse, så kolik og tarmslyng. Virkelig forfærdeligt at tro at han skulle dø hver gang, derfor var det næsten fint at han fik fred til sidst, hvis man kan sige det på den måde. Han fortente ikke at leve på den måde, hvor han næsten var syg hver anden måned. Desuden kostede det jo kassen, hver eneste gang han skulle på dyrehospitalet i Ansager.

    Derfor er det også lidt irriterende, at min den store røde har allergi, men ligesom dig har jeg også lært en hel del om emnet, når man skal tage sine forholdsregler. Han står også på spåner, og stalden bliver gjort ren hver dag, desuden får han mucolyt, som renser luftvejene og høet bliver vandet. Smatidig prøver vi at få dem til at stå ude så lang tid så muligt hver dag, så han får så meget frisk luft som han har brug for, og heldigvis har vi indtil nu kun hørt ham hoste en gang, så det er da fremskridt smiley

    Ja det kunne da være rigtig hyggeligt at ses en dag, så vi rigtig kan få snakket ud om de fine muler smiley Og det er dejligt at du stadigvæk har Wickie, selvom hun har spat. Har selv haft en pony med det, som var hos mig i over 11 år, så ved at de kan leve rigtig længe med den sygdom, hvilket jo er skønt, når man holder så meget af dem smiley


  •   7. okt 2008 ...
    Ja det er rigtig skønt at have tre heste smiley Selvom jeg kun rider to af dem, og ikke særlig meget på den store røde, da han har allergi. Men rider stadigvæk stævner, er lige kommet i gang på den skimle, men vi springer endnu kun små klasser, men man skal jo starte et sted smiley Skal afsted d.19 oktober igen, så får vi at se hvordan det går. Er efterhånden blevet lidt af en bangebuks, pga et voldsomt styrt jeg havde for nogle år siden, men elsker at springe, så vil helst ikke stoppe. Til gengæld springer jeg ikke særlig højt, i hvert fald ikke så højt som jeg har gjort smiley Men det er meget hyggeligt at springe på klubplan, så det regner jeg med at gøre nogle år, i hvert fald indtil jeg får råd til at købe en god dressur hest smiley

    Hvor er det ærgeligt at Tinto står stille, det er så træls, når de får sådan en skade. Håber sådan at han snart er klar igen, for I er da godt nok et flot par på stævnepladsen smiley


  •   6. okt 2008 ...
    Mange tak, sad og kiggede efter smukke DV'er og faldt over ham her, og så kiggede jeg også din anden hest og så at Anders var på billederne, så ja det var meget sjovt og tilfældigt smiley Ham her er også bare skøn, ved kun lidt om at du rider konkurrencer, men ikke at det ser så godt ud, det er virkelig imponerende, hvad du kan med ham her. Hold op, hvor ser det bare godt ud smiley


  •   1. okt 2008 kiggede (:
    lækker hest!
    høj herfra.


  •   28. sep 2008 høj.
    rigtig lækker hest, han ser virkelig fin ud.
    utrolig smuk udstråling, han får da en høj!
    kig gerne forbi mine.

    Cathirne&Eminem.


  •   27. sep 2008 Hej X-tra Høj -
    Ved Du Om Han Engang Var Elev Pony Over Fra Vrk Rideklub ?! smiley smiley


  •   23. sep 2008 Hej.
    Hej maria..
    har lige smidt en høj :)..
    Tinto er bare super fin.
    Hilsen Josefine med Victoria (højmegaard).


  •   20. sep 2008 smiley
    det lyder da egentlig ret fint..

    Nå ja, så dig egentlig godt engang for længe siden derhenne i dyrlægehuset.. er du dyrlæge ? eller "kontor-passer" ?
    Men jaa, det er bare aldrig rart når der er noget med vores elskede heste.. jeg hader det også bare.. for selvom det er et stort dyr, så synes jeg bare aldrig der skal ret meget til, før det kan gå galt.. og de værste skader er altid når de er halte, for man ved aldrig rigtig hvor de er klar igen..

    Hun skridtede inde i ridehuset.. men det var nok også fordi det var rimelig svært at finde noget hårdt underlag..

    Du må have held og lykke til skovly, hvis i når at komme med..


  •   18. sep 2008 Dene r rigtig lækker!

    høøj herfra klart! smiley

    kig forbi..


  •   18. sep 2008 Heej smiley
    Tusind tak, det er jeg glad for smiley
    Ja det er rigtig hårdt, men jeg ved jo at han har det godt, det er bare nogle super købere, så det tænker jeg på når det bliver for slemt smiley hehe


  •   17. sep 2008 ...
    Ja, okay.. mudrede folde er vist noget vi alle kender til, og ja, det er bare træls.. Ja, jeg tænker at det må være skønt ikke have hold altså rideskole.. det er lidt træls de optager ridehuset på TMR lige i de "bedste" timer.. men ellers lyder det jo godt nok.. boksen er det med halm og ridehuskort ?
    For det gamle sted elektra stod gav vi 900 kr pr. måned og der var det kun halm der var med.. og der var kun en udendørs dressurbane og et mini ridehus (16x35)

    Ej øv ? det lyder da lidt træls.. eller nu må vi jo så håbe det går lidt i dig selv igen... kender en der har fået en overanstrengelse på gaffelbåndet og hun har nu skridtet i 2 måneder.. Ikke for at gøre dig helt nervøs eller noget smiley Det er jo godt du kan se det.. for det havde hun overhovedet ikke.. så lige pludselig var der en der tilfældigvis så at den var halt..
    - ikke så godt..

    Okay.. er det klub eller distriksstævne i skovly ?

    Ja, jeg har meldt til i tommerup.. og så regner jeg med at ride sanderums.. Jeg har meldt til en enkelt LA5 i tommerup.. nu må vi se om hun når at blive ordentlig klar.. har kun øvet lidt af øvelserne en enkelt gang.. så, måske kan vi / måske kan vi ikke..


  •   17. sep 2008 smiley
    hold da op det er da ret mange.. men der er jo også rimelig fine facilitetter.. og har da hørt meget om at det ikke er så frygteligt dyrt..
    - uhh.. ja den med at man aldrig bliver helt tilfreds kender jeg godt.. hehe.. der er altid et eller andet i vejen..
    men sådan er det jo smiley

    Har i meldt til nogen stævner ??


  •   16. sep 2008 smiley
    Hehe.. det er godt nok du så lige skriver det, så jeg ved hvor jeg skal kigge smiley
    smiley
    Ej, hvor træls.. det er da ærgerligt..
    Hvor mange heste er der plads til på HGR ? - altså er i sådan mange..


  •   15. sep 2008 Hej igen.
    Jo det er korrekt, det er Maria (asiatisk pige) som har Rohmulus og jep...hun rider middelsvær... en skam hun tager hesten hjem om kort tid... Der er så mange af dem jeg taler med, som er flyttet på det sidste...træls.

    Maria


  •   15. sep 2008 smiley
    Ja, tror nu egentlig også det er fordi at niveauet til C-stævne og FM er lige lidt højere end til klubstævner... Og det er jo egentlig også fint nok.. Jeg regner ikke med vi skal så meget her i vinter.. for så vil jeg gerne bruge vinteren på at få styr på de sidste detaljer du ved, alle dem man ikke lige når fordi man hele tiden skal øve programmer osv..

    HAHA.. det var derfor elektra teede sig sådan.. hun ville skåne mig for vandet..
    smiley
    Tillykke til hende.. det var da super flot.. Er det hende den "asiatiske" pige der ejer den ? Hende der plejer at ride noget middelsvær på den..
    Den er altså også ret fin ..


  •   14. sep 2008 smiley
    Taak.. Elektra kan jo egentlig godt.. men det er er bare ikke altid hun lige gider.. Og det gad hun godt nok IKKE i dag.. puha, det var helt pinligt.. hun kom ud på banen og så blev hun bare spændt.. og gloede og hørte ikke efter og hun changerede.. og BAH det var dårligt.. vi fik så også kun 58%..
    - det var bestemt ikke lige elektras dag..

    han er da lidt uheldig :S Håber da han hurtigt er klar igen.. og at der ikke går betændelse og alt muligt i det..
    - Så faktisk godt han var lidt "slidt" i den ene side.. Sådan er det jo, tror da bestemt ikke du er brutal mod ham smiley hihi.. men som du selv hentyder til så er fanden løs hvia der går helt hul og jeg ved ikke hvad..

    Den sorte hest der hedder Rohmulus, står den ikke på HGR ? Så den nemlig lige til FM..


  •   13. sep 2008 Heej smiley
    Hmm.. ja både og.. vi red en alm. LA3 først.. og hun kiggede rimelig meget så det kostede lidt dyrt.. det blev til 63,14% og kun 1 point fra placering.. lidt træls..
    I FM LA3 var hun egentlig rimelig god.. Og blev bedømt til 216, 214 og 224 point.. samlet 62,28% og ligger så nummer 7.. men det er er kun 4-5 point der skiller os..
    så nu må vi se smiley
    - har i været nogle steder ?


  •   12. sep 2008 Hej.
    Pøj pøj imorgen. Kender også en der rider imorgen.

    M:o)


  •   12. sep 2008 hehe..
    det bliver da hyggeligt, hvis i kommer og starter hold.. jeg ved ikke rigtig om jeg er på et hold.. vi mangler vist nemlig også en rytter..

    Ja, det er jeg.. det er super skønt at man bare lige kan rid i et stort ridehus de dage det regner og de dage det er godt vejr kan man ride udenfor på en god bane.. og så at jeg slet ikke skal røre en finger.. hihi.. total luksus..

    Ihh.. så er det i morgen jeg tager til faaborg rideklub for at ride FM.. Tihi..


  •   7. sep 2008 smiley
    Ihh.. Taak for dine rigtig dejlige ord.. Tror aldrig jeg har haft en så godt stævne på elektra.. Hehe..

    Okay, ved ikke hvorfor jeg mente du skulle ride den klasse.. hehe.. synes du "plejer" at ride den.. arh.. Dig og Tinto er nu heller ikke dårlige - laangt fra.. han rigtig smuk.. og i rider da også altid nogle gode procenter smiley
    det var da rigtig flot at i vandt i går.. og tillykke med jeres holdplacering.. hvor mange procent var det i fik - samlet som hold ?

    Jeg har ikke været inde og kigge, men gør det da lige smiley

    Kommer i ud på TMR og starter ??


  •   20. aug 2008 ...
    Super lækker hest !
    Stort høj smiley


  •   19. aug 2008 Hej,
    okay, jeg glæder mig også til at ride på hold med dig.
    ses på gaarden,


  •   10. aug 2008 Hej.
    Ja du har helt ret...de er afgjort bedst udendørs... det kan jo bare være hvis du kommer forbi hgr en dag eller hvis vi er afsted til stævne sammen :o)


  •   10. aug 2008 Hej smukke Maria.
    Det var også rigtig dejligt at se dig igen.
    Godt det går så godt med dig og Tinto søde.
    Han er bare dejlig. :o)


  •   1. aug 2008 Hej Maria.

    Tak, det går allerede bedre, hævelsen på hendes ben er faldet. Så hun er da i bedring smiley
    Ja det var noget rigtig møg smiley
    - Vi havde det ellers så hyggeligt på ridelejren (der hvor det skete)
    - hun fandt den sødeste "kæreste", så det tog lidt tid at få hende op i traileren ;).

    Hehe, okay. Du er virkelig en god fotograf må jeg sige!
    - Håber det er ok at jeg har taget billedet.

    Men høj til Smukke Tinto og Wicky smiley

    Vi ses!
    Mvh Julie & Megan


  •   31. jul 2008 ..
    De er fine smiley
    givet høj .


  •   28. jul 2008 hej
    Heej .

    Jepp det har jeg ihhj den er dejlig . Opretter et fotoalmbum med ham senere . kommer på gården her om en lille time nok . smiley Så kan det jo være du er der. smiley

    Dejligt og læse det går godt med tinto manden.


  •   22. jul 2008 --
    undskyld mit sprøg men F*** en Lækker hest givet HØJ smiley


  •   19. jul 2008 :S
    Hold da op !? det lyder da ret grimt.. Egentlig utroligt at der ikke er sket "mere end det" altså at i forhåbentligt kan ride igen uden det vil genere.. for det er da godt nok noget af en lang splint.. trådte han hoven ned ad en pæl i hegnet eller hvordan ??
    Håber da han hurtigt er frisk igen.. også ovenpå hans mavesår og det.. jaa, der kan jo hurtigt skenoget helt uventet..
    og så også kærstenoveni.. så har der da ikke været meget afslapning i din ferie..
    kunne se i havde været og kigge til et stævne i hannover.. lidt sjovt.. Ved du om det foregår på helt samme måde som i DK med procenter osv..?

    Vi red i alt 4 gange.. over 4 dage.. og i sidste klasse lykkedes det med lidt hjælp fra vores yndlingsdommer (anja rasmussen)


  •   19. jul 2008 Hej.
    Godt at høre at I havde en dejlig tur. Sikke en skam med galoppen, men tillykke med rosetten...fedt med så mange starter og så få en premie med hjem... så må du jo alligevel have fået styr på galoppen.

    Jeg står på stand by med Tinto. I søndags til undervisning red vi versade og kom desværre for tæt på dressurhegnet på vores udendørs bane...så min stakkels hest fik en 25 cm lang "splint" kilet ned i kronranden og videre ned i ballen og endnu en anden splint på ca. 10 cm i strålen... Det var rigtig grimt og måtte køre ham på Højgaard med det samme. Der blev han i 3 dage hvor de fik det hele fjernet og satte dræn ind i det ene sår. Men helt mirakuløst er der ikke sket nogen skade på nogle vitale dele og mener slet ikke det kommer til at volde problemer fremover. Har skiftet forbinding hver dag og idag har jeg tagen den af og ikke lang en nu på. Har lige nu været over at tjekke benet og det ser heldigvis fint ud. Så håber det heler hurtigt og det det kommer til at glide let med at komme tilbage i arbejde igen... Tinto lider jo desværre også af mavesår - og har faktisk en del problemer med det...så det var lidt voldsomt for hans mave pludselig at skulle blive på Højgaard i de dage...men det hjalp heldigvis da han kom hjem til HGR igen... STakkels dreng!
    Ud over at Tinto kræver særpleje i øjeblikket, så har kærsten også brækket hånden og måtte opereres den første dag i vores ferie (som desværre er ved at være slut nu)...Så jeg har rigtig passet patienter i ferien...Måske meget godt jeg skal på arbejde igen på mandag?!!!!

    Maria





  •   18. jul 2008 Heej..
    Ja det var en super hyggelig tur.. Vi startede bare ikke helt godt ud, rent ridemæssigt.. for hun taktede ikke rent i galop.. hvilket virkelig trak ned.. så det brugte vi desværre meget tid på.. men sidste ´klasse vi red.. gik rigtig fint... vi red LA3 til 63,71% og som gav os en 8 plads ud af 32.. så vi fik da en roset med hjem.. hehe..

    Går det godt med dine dejlige muler ?


  •   18. jul 2008 Hej sødeste.
    Jeg glæder mig også til at se dig, (meget end da) smiley
    Min computer går helt amok når jeg skal lægge billeder ind i et fotoalbum, så har ikke kunne gøre det før nu.. For har ik haft mulighed for at låne min fars com. søde.. Men resten af billederne kommer senere i dag eller i morgen.. smiley hehe.
    Kram Annemette.


  •   11. jul 2008 Hey...
    Jamen så må I have en rigtig god tur...

    Knus


  •   7. jul 2008 Wawwww
    Super flot - tillykke med det! Du må være pavestolt!!! Fedt for jer!

    KANOOOOON!

    M.


  •   7. jul 2008 Jeps...
    Vi var jo afsted i går. Det gik super fint, der var én 4 års der gik i DH, Liva gik reservefløj som bedst DS hoppe. Dommeren udtalte at hun ville have gået i DH, hvis hendes mor havde været kåret, ingen karakter under 7. Dullen opførte sig rigtig pænt, men det var en laaaannng eftermiddag!! Desuden luntede hun lige op i traileren både ud og hjem, så jeg er mægtig tilfreds og stolt!!!

    Knus


  •   7. jul 2008 Hejsa
    Mange tak for din ferie hilsen smiley
    Du må jo sige til hvis vil skal tage nogle ridebilleder, hvis vejret bliver bedre...

    Knus


  •   1. jul 2008 ..
    Hold da op hvor er han køn !! Høj (:


  •   24. jun 2008 Heej Maria,
    tusind tak for de søde ord smiley Det er altid dejligt med opbakning smiley
    Vi ses på gården!
    Kraam Mie


  •   22. jun 2008 Hey...
    Så er der lagt billeder ind fra i går. Pyha, det tog lidt tid, smider nok flere ind ved lejlighed. Endnu en gang tak for hjælpen og selskabet smiley


  •   21. jun 2008 Hey...
    Endnu en gang tak for i dag, det er altid hyggeligt med lidt hjælp, selskab og opbakning til stævner. At man så får nogle fine billeder er jo et ekstra plus!! Så ja, du er altid mere end velkommen med dit kamera.

    /Christina


  •   18. jun 2008 Heej smiley
    Tusind tak for de søde ord smiley
    Det kan betale sig at være lidt perfektionistisk en gang i mellem smiley
    Kraam Mie


  •   17. jun 2008 hej hej
    man skal jo vise sine hyper frem, selvom jeg ikke har nogen særlig gode billeder endnu, men det kommer vel.. Jo hende får jeg undervisning af men det lige et stykke tid siden, fordi jeg var syg.. Men vi skal have undervisning igen i morgen.. hygge vi ses..


  •   13. jun 2008 ..
    Nu når du har sådan en smuk sak af en vansk varmblod, kunne så ikke tænke dig at være med i denne nye gruppe ? Det er KUN for DV'er hvor vi kan snakke om alle mulige ting, men indmeld dig og få en sjov gruppe smiley
    http://heste.dyregalleri.dk/html/grp_vis.asp?GroupID=5485


  •   12. jun 2008 Tjah..,
    Det er vidst egentlig over min sengetid smiley

    Kunne det friste nr. 44, der er da plads til et par følhopper, og så ville vi næsten bliver naboer smiley


  •   10. jun 2008 smiley
    68% - det er da flot.. og rimelig højt.. Hehe..
    Det er da så lidt ærgerligt at han så blev lidt bøvlet i klassen efter.. Men det lykkedes da godt i første klasse smiley

    Vi har travet nu i en uges tid.. Og det går lidt stærkt.. Elektra mener ikke det skal blive ved med at gå så langsomt.. så jeg begynder at samle hende mere og mere op fra nu af..


  •   6. jun 2008 lækker!
    super lækkert eksemplar af et bernstein afkom!

    jeg har selv et barnebarn efter ham som fylder 3 i år.

    høj til din smiley


  •   6. jun 2008 høj
    meget smuk hest.. utrolig flot farve der rigtig skinner smiley


  •   3. jun 2008 Taak smiley
    Så må vi se om vi kan huske hvordan man gør smiley
    Hehe.. håber ikke hun har mistet alt for meget balance..

    Kunne se inde på højmegaards hjemmeside at der var stævne sidste weekend.. og at det gik godt for dig smiley tillykke med det ..


  •   29. maj 2008 ..
    Ja, hun er smadre dygtig hende Tove smiley
    Hun sagde at er sjællent at en hest har så ondt, også var hun helt overasktet over at det kun var det hun havde smiley Så men jeg kan mærke med Felicity at det er gået den rigtige vej smiley så dejligt smiley

    Hm min søster skal starte på TLR på fredag.. Også har vi ikke lige fået meldt til det næste Fyn's rideudstyr klub cup.. (UPS, glemt ) Men håber da at vi melder til smiley Men kun måske da min søster fylder 18, dagen før... Skal du med ?


  •   28. maj 2008 ...
    Haha, surt min søsters var også bange for dem..
    * Jeg red ikke, da Felicity havde været sur da jeg skulle stige op på hende, en uge før stævnet, og det ligner ikke hende at gå så meget amok smiley Så vi ringede til Tove Duue kiopragtoeren, så var hun der fredag. Det viste sig så at hun havde 2 nerver i klemme omme i korsbenet + hun havde forskruket bækkenet. Men nu er hun lige så glad igen, så hun er rask igen smiley Det er rart ! Men der skulle lige gå en lille uges tid inden jeg måtte ride hende igen, så jeg red hende i går og hun var ikke sur, så det er rigtig dejligt smiley
    Vi frygter at det var fra hun fik føl ( 2 år siden) at det så bare er blevet værre og værre...
    Men det er en lækker hest du har smiley
    Skal du med til det næste Fyn's rideudstyr klub cup ? (:


  •   27. maj 2008 ...
    Lækker hest, så den på allerupgård smiley
    Høj herfra, kig forbi Felicity


  •   24. maj 2008 hej maria
    super lækre billeder :b han er bare så dejlig maria. knus


  •   23. maj 2008 hej
    joo tak det går da sådan lidt bedre. ja min lillefinger var brækket, så.
    håber også at de 4 uger går hurtigt.

    knus louise


  •   22. maj 2008 Hej søde.
    Hun skal jo ikke glemmes bare fordi jeg har maggie så film blev der lavet om hende smiley .. Hehe.. Men er også rigtig glad for jeg fik maggie, da og ofelia blev hentet satte jeg mig ind til maggie og græd.. Men det var dejligt der var en anden jeg kunne hygge mig med og sådan :o)
    Men ja, hun har det også bare vildt godt hos hendes nye ejere og jeg har vejet alt for meget til hende sikkert, Louise på 11 red stævne i weekenden på hende og vandt en 1. plads og hendes lille søster på 5 vandt en 3 plads på hende.. og den gør intet ved nogle af dem siger de.. Så det er jo også bare perfekt de er så glade ved hende og at hun passer så godt på dem begge.. For sådan var hun jo ikke ved mig søde.. ;( men har nok vejet for meget..


  •   21. maj 2008 høj
    Dejlig hest


  •   20. maj 2008 ^^
    WAUW en holdning, wauw et udtryk og mand, en lækker farve! Sidder jo helt og måber... På første billede skinner han bare med det fedeste kobberskær jeg længe har set!
    Kanon gode billeder...
    Helt klart høj fra mig ^^

    Kig gerne forbi min Joyce :o)


  •   19. maj 2008 Selv tak smiley
    Ja, glæder mig til vi en gang bliver lige så gode som jer, Bliver jo helt misundelig og glæder mig til Liva bliver lige så rutineret. Men den slags tager jo tid, hvilket du jo nok er ved smiley

    Kram C


  •   19. maj 2008 hold da op
    Det var da meget godt. Tillykke med placeringerne...


  •   19. maj 2008 Heyy sweet =)
    Det går heldigvis bedre =)
    Har været lidt på gården i dag,og fik lov at longcere ham selv i dag ... Savner jo hverdagen deroppe må jeg indrømme. Mit hovede er ved at ha det rigtig godt det er faktisk værst med min venstre skulder, den gør satme awwwz =/
    Ja hørte det med lille louise, den sad meget forkert de kunne riive den på plads, men hun ligger med gips derhjemme nu. Hva kan mann lære af ikke at springe selv. Hun har jo sagt på et tidspunkt da vi nævnte det med undervisning ved Morten A. på ponyholdet, -Ejj hun havde ikk brug for undervisning og det var for dyrt. Måske hun alligevel sku overveje det..
    Men det er jo det man siger, en ulykke kommer sjældent alene smiler..
    Og tak for reserven på holdet det var suuuper=)
    Og tak for omsorgen.
    Kram Milla


  •   17. maj 2008 Ihhhh
    Det lyder da helt vild fedt... Håber du kommer afsted.

    Jeg er ved at lege lidt med billeder fra dagens ridt idag... tjek dem når de er klar i mit fotoalbum.

    Vi ses, Maria


  •   17. maj 2008 Heej smiley
    Det er et distriksstævne der afholdes i Silkeborg rideklub, søndag - søndag.. Hvor der så er ca. 4 dage dressur og ca. 4 dage springing..
    Så kan man bo på camping deroppe eller man kan finde noget hotel osv..
    Det er lidt som mors.. med en masse heste udefra og sidste år var det super hyggeligt.. vi var ca. 25 afsted fra tommerup rideklub smiley


  •   17. maj 2008 Hej søde.
    Er det kommet herind på hestegalleri?
    Jeg tror jeg er helt blind, kan ikke se det eller finde det :)..


  •   16. maj 2008 ..
    Jo selvfølgelig søde.
    Min mail er thomas.reismer bare lige så du ved det er mig der har ansøgt eller hvad det hedder :)..
    Har nemlig fået min brors msn fordi min ikke virker..


  •   15. maj 2008 Nej det er jo det søde.
    jeg skal vidst ride efter dig ja..
    hvordan skal jeg sende det?:)


  •   15. maj 2008 Okay
    Så håber jeg du skal ride efter mig for så kan jeg måske lige få en til at holde den gode Tinto imens jeg ser dig og knipser et par billeder.

    Jeg vil forresten rigtig gerne have billedet af Tinto og mig som din veninde tog.... Man kan jo aldrig få nok billeder af lækre heste, vel?!!! :O)


  •   15. maj 2008 ..




    jeg kan lige tjekke tiden og så skriver jeg ..
    men skal vidst starte samme klasse som dig mener jeg?
    i den der alle for alle ting søde..


  •   15. maj 2008 Det er helt iorden søde.
    Ja det skal jeg.. Kan ikke lige huske hvad
    tid det er men får det lige tjekket.


  •   15. maj 2008 smiley
    Uha det lyder heller ikke så godt..
    Ja, det tror jeg også de har godt af en gang imellem.. min dyrlæge sagde også at det tit gik meget bedre bagefter fordi så havde haft en pause hvor de kommer af med smerte og bliver friske igen til at ride.. Elektra har i hvertfald aldrig været så glad for at ride..

    Altså, jeg vil rigtig gerne til jysk rideuge i uge 29.. og hun skulle da helst være klar til FM i sep.. men nu må vi se..
    smiley Hun skal i hvertfald have mulighed for at komme sig..


  •   15. maj 2008 Hehe..
    Ja, hun stod også i vinters.. fra nov - feb. Men umiddelbart er det ikke den samme skade der er brudt op igen.. Formentligt har hun kluntet rundt på folden.. Men det er stadig træls, for det tager jo sikkert lang tid alligevel..

    Hehe.. Tak tak smiley Jeg vil så sige at det er først EFTER hendes skade i vinters at vi er blevet bedre.. for ellers har vi godt nok været dårlige.. men det som sagt, det var den skade der gjorde det.. for det var ikke "bare" en foldskade, men hun var simpelthen spændt i alle led og muskler.. og min ridelærer og jeg kunne ikke helt finde ud af om det bare var noget der skulle rides væk eller hvad det lige var..


  •   15. maj 2008 Hej smukkeste..
    Jeg så lige du var på så ville lige skrive til dig her,
    Jeg skal vidst nok starte stævne lørdag: kvart i 6 så hvis du
    ikke skal spise eller noget andet ville vi høre om vi kunne få
    dig til at tage nogle billeder af os? Du er jo en mester fotogram. smiley
    Jeg har forresten et billede af Tinto på min computer, det billede
    som Sara tog af dig.. Hende som jeg havde med derude, som
    også tog billeder af mig og Ofelia smiley .. Hehe! Bare hvis du vil have
    det.. Ses på gården søde. kram annemette


  •   14. maj 2008 Heej smiley
    Sikke noget øv.. Men sådan er det vel nogen gange.. Elektra kan i hvertfald stadig drille til stævnerne selvom hun snart har gået rigtig mange..

    Hehe.. Ja, jeg skulle have startet i sanderum.. Men Elektra er desværre blevet halt igen igen.. Så ingen stævne til elektra..
    jeg har så fået lov til at låne en anden hest.. men som ikke er helt 100% klar.. Og skal kun starte på den i holdmesterskab..


  •   13. maj 2008 OMG...
    Den er lækker...
    Havde desværre ik flere x-høj


  •   24. apr 2008 Tusinde tak. smiley
    Jeg glæder mig til at lave film en dag søde.
    og er glad for du gider tage billeder. Dit kamera tager vildt gode billeder, og du er en super fotogram smiley hehe søde.. Vi må lige finde en dag.


  •   24. apr 2008 Hej søde.
    Jeg er så glad for at du kan lide billederne. Selvfølgelig skal vi lave en film en dag...så du kan smide den herind og vise frem hvor fine I er! Vi finder en dag!

    Glæder mig til at se flere billeder (og vil også gerne tage billeder en anden god gang).

    Maria


  •   24. apr 2008 Hej Maria.
    Hehe. Jamen det jo klart når du er sådan en god fotogram, :o)
    Jeg har ikke lige fået alle sammen ind endnu, men det kommer.

    Jeg syntes billederne er rigtig gode.
    smiley Skulle vi lave en film en dag?
    Kram Annemette.


  •   20. apr 2008 ..
    Sikken super lækker hest! Har smidt en høj smiley


  •   26. mar 2008 ..
    dejligste tinto..
    Han er bare så lækker! :o)


  •   9. mar 2008 Lækker hest
    Høj til jer


  •   5. mar 2008 hej:-)
    så jer I weekenden og han er godt nok blevet fin:)
    knus Sabine og Dullen


  •   5. mar 2008 smiley
    Hehe.. Vi har lige købt et nyt objektiv som egentlig er okay til at tage billeder i ridehus (det er det vi har brugt i søndags).. Ellers har vi kun brugt standard objektiv..

    Okay.. Ja, jeg skal også ride.. 1 klasse lørdag og 2 søndag..
    Nej, det gør jeg ikke.. Jeg rider undervisning 1 gang om ugen hos Karen Høbye på tommeruprideklub.. og har "hørt til" der de sidste 10 år smiley



  •   5. mar 2008 Neij smiley
    Der var jo endu en halvbror til min Bernique ..
    Hun er også efter Bernstein smiley

    Vh. Line w


  •   5. mar 2008 smiley
    Taak.. Jeg er også rigtig glad for hende..

    Det er ikke let at tage billeder indefor i ridehus.. Det er min far der har taget billederne.. med vores Canon EOS 400D.. Det er et spejlreflekskamera.. Og selv det kan have rimelig svært ved det..

    Skal I ride i tommerup her sidst i marts ?


  •   23. feb 2008 Hej
    Lækker hest smiley
    den har et rigtigt dejligt udtryk .
    Høj herfra smiley


  •   9. jan 2008 Hejsa
    Tak og selv super lækker hest. smiley


  •   5. jan 2008 Heiiigen
    ha ja det kender jeg....

    Rivana - hun blev solgt - og leveret tilbage (fejl i handels papirene) - hun kom halt tilbage og mega mager... de havde bare bahandlet hende ekstrem dårligt og redet hende sindsygt hårdt - samt givet hende for små sko på - så hun var halt... Lang historie...
    Så gik hun meget længe for at komme sig - og en interesserede ville gerne købe hende - men hun er ekstremt hoppet når hun er hestegal og det bliver være og være - og til sidste blev hun ikke særlig sjov at være i nærheden af.... ret sørgeligt.
    Nu passer en der hedde kirstine hende - indtil hun bliver sat til salg igen og der er styr på hendes sære problem. Hun skal nok have en hormon kur...
    Hun er en skøn heste - men kræver bare ekstrem meget tid og opmærksomhed og den tid havde jeg ikke mere - har jo selv en del at ride, så jeg måtte stoppe med at ride/passe hende. Og så blev hun lidt små farlig til tider pga meget elendig opdragende - derfor bettina blev bange for hende og ikke ville hvave hende mere.


  •   4. jan 2008 ughhh den er såå køn
    hi har jo set din kønne basse før til stævner


    stor stor høj


  •   4. jan 2008 hejsa
    høj til den dejlige Tinto smiley


  •   30. dec 2007 Hey...
    Tak for de søde ord smiley

    Vi savner også den daglige gang på gården, men jeg nyder at have "alle" hestene hjemme.

    Det må være super at kunne trave en smule igen, håber at der forsat går fremad og I snart et på toppen igen.

    Rigtig godt nytår, glæder mig til vi ses i det nye år.

    Knus Christina


  •   17. dec 2007 Høy fra meg!
    Riktig nydelig hest du har smiley


  •   14. nov 2007 Hey U.
    Var ikke klar over at du også roder rundt herinde...hyggeligt.

    Fine billeder du har af Charlie-mulen.

    Ses, m.


  •   14. nov 2007 hey
    lige en ekstra høj til de to små dejlige heste du har....ses på gården...


  •   6. nov 2007 Hej igen.
    Ihh det glæder mig da at I kommer derover så snart. Hvad med din mor- skal hun snart ride lidt igen? Skal Sara heholde Balder eller?

    Knus, M.


  •   28. okt 2007 Heej smiley
    Tusind tak smiley
    Og høj til dig og Tinto, hvor er det bare nogen fine billeder smiley
    Kraam Mie og Nikkerne


  •   28. okt 2007 ...
    Det er rigtigt, tænk på, hvor langt I er nået og hvor fine I er blevet.. Det er i det hele et en stor udvikling! smiley


  •   27. okt 2007 HEJ.
    Lyder da rigtig spændende - skriv endelig!

    Maria.

    Ps. har ansøgt om venskab!!


  •   27. okt 2007 ..
    tak skal du have.. er også ved at lave en film om Stauslykke jeg kan evt skrive når den er færdig smiley


  •   27. okt 2007 ..
    lækre heste du har dig der smiley høj til dem.. kig gerne forbi smiley


  •   27. okt 2007 Hej..
    Fine nye billeder du har fået sat ind af Tinto-dyret! smiley


  •   5. okt 2007 Høj..
    Rigtig lækker hest.. Dejlig farve den har ..
    Kig forbi smiley


  •   7. sep 2007 dejlig dreng
    sikke nen dejlig dreng, i får høj herfra


  •   5. sep 2007 Hej smiley
    høj til smukke Tinto!
    smiley


  •   13. aug 2007 Heej.
    Det var sørme godt. Glemte helt og spørge idag på gården hvordan det gik. smiley

    Han er jo en lille dygtig Dreng ham tinto. smiley


  •   11. aug 2007 -
    Lækker vallak smiley Han fik en velfortjent høj smiley

    Kig forbi min Taco smiley


  •   11. aug 2007 Heej,
    Det helt i orden. smiley

    Dejligt det lykkedes at få ham op.


  •   2. jul 2007 Hej med jer to.
    Tak for din stjerne høj til min dejlige Tinto...jeg giver generelt ikke karakterer eller ønsker at deltage i udfordringer...men jeg nyder da at se de fine billeder af dig og din skønne pony.
    Vi ses på gården!
    Maria smiley


  •   2. jul 2007 Stjerne høj !
    hej Maria..
    hehe
    stjerne høj til dig og fine Tinto !
    kig forbi Hanandy & jeg >*< smiley
    du må gerne give en bedømmelse ! smiley


  •   1. jul 2007 Hej igen..
    Ja, det er en skam.. Der skal nu heller ikke så meget til før der er mere roligt end i kostalden.. Smiler..


  •   15. jun 2007 hej hej
    hejsa Maria har givet ekstra høj til Tinto og Wicky! super gode billeder af dem smiley
    Josephine og clinton


  •   13. mar 2007 :S
    Hvad skal du starte? smiley


  •   10. mar 2007 smiley
    Hej hej. Skal du starte på SAM her den 31-1 Marts- April?


  •   27. nov 2006 !!!
    kanon lækre hest...
    de er helt vildt smukke...!


  •   25. nov 2006 Hej Maria.
    Ja, det gjorde jeg hvertfal.. (: Selvfølgelig var det lidt ærgeligt. Men sådan kan det jo gå. Fortsat god weekend.

    Hilsen Louise.


  •   28. okt 2006 Hej igen igen! smiley
    Det er også sindsygt svært at tage de bevægelsesbilleder! Skulle prøve at tage nogle af min veninde, mens hun red sin islænder ( det er hende der har taget billederne fra TMR).. Hold da fast, hvor var det svært??!! Kan også have noget at gøre med hvis I hat taget billeder indendørs? Men hvis man ofrer et par tusinde på ét kamera, skulle det være ok kvalitet?


  •   27. okt 2006 Hej.
    Ja, min veninde, som havde taget dem overførte dem til en cd-rom, som jeg så har fået.. Kan også se, du har fornyet lidt ved Tinto?!


  •   26. okt 2006 ..
    Det var godt at høre:) det gårr sådan nogenlunde. Jeg havde ellers solgt ham her i august, men så opdagede vi noget i hans forben, så vi måtte annullere handlen. Og så skulle han bare ha en masse ro, så han har stået stille de sidste to måneder. men vi må snart genoptræne igen. Så vi må se hvad der sker. smiley


  •   23. okt 2006 ..
    Hej Maria. lige en lille holsen herfra. dejligt at se det går godt med dine to hyppere:)

    Mvh Line


  •   17. okt 2006 ...
    Har givet høj (:

    Os en lækker hest du har dig smiley


  •   15. okt 2006 Hej Maria.
    Baby og jeg takker for din/jeres stemme.


  •   14. okt 2006 hej
    super smuk hest du har !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    høj til jer


    kig forbi og stem


  •   14. okt 2006 smiley
    Tak for høj til min hyp smiley
    Begge dine har også fået høj smiley


  •   7. okt 2006 Hejsa .
    Her er de billeder jeg har ..

    http://www.hestegalleri.dk/html/mar_vis.asp?MarID=24016


  •   25. sep 2006 Hejsa
    Ja, det gør de, lige borset fra Højskovens smiley


  •   25. sep 2006 Smiil=)
    Det kommer du kommer hurtigt igang herinde=) det mega hygge herinde.
    Et sted hvor ALLE bare har hest smil
    Der går megen snak herinde... Så retti hygge=)
    KNus milla


  •   24. sep 2006 Jaaa den smukke dreng =)
    Han er sååå fin mann =) HAr givet jer X-høj min sidste smil=)
    *Kanon fine billeder I har fået taget af jer=) I er sååå fine men ved du jo jeg sys smil=)
    kram milla


  •   22. sep 2006 Hej
    Dejlig hest, høj her fra. Kig gerne forbi og bedøm og stem


  •   22. sep 2006 ...
    HØj til begge dine hypper..


  •   22. sep 2006 Hej
    Køn dreng. Han ser godt ud;-)


  •   22. sep 2006 velkommen
    til den fine pru...*s* har accepteret....


  •   21. sep 2006 Hanne T
    Tak for komplimentet...synes også selv han er en lækkerbisken. Kan se du også har en rød firebenet...mums!


  •   21. sep 2006 ...
    ja, mere tekst... som minimum bør du nok skrive lidt til de enkelte billeder, så man kan se hvor/hvad de er fra...


  •   21. sep 2006 Velkommen
    Rigtig lækker hest smiley


Annonce