{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Asgur [Tidl. part] 1998

1.452 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sofie og Elva
Kvinde | 22 år | Oprettet: 4. aug 2013


Islænder Asgur

Fødselsår:
1998
Højde:
Mellem 135 og 140 cm.
Temperament
Asgur er en meget frisk hest, Han bliver ikke bange for noget, bortset fra tøjringspælen på gårdspladsen. Når man rider ham er han meget lydig, så hvis du siger "den der klik lyd man siger når hesten skal gå hurtigere" fræser han afsted, og hvis man siger "hoooo" stopper han med det samme.
Asgur er også altid meget vågen. Han går altid men hovedet højt oppe og kan godt blive lidt stresset hvis F.eks. Blæser meget. Han kan godt finde på at stikke af med en i skoven, og når det sker kan man ikke gøre meget andet end at sige "hooo" , lave halve parader, eller dreje ham i en cirkel el lign.
Gangarter
SKRIDT:
Korte energiske skridt, der gynger lidt.

TRAV:
Hans trav kan godt være svære svær ikke at blive til tölt, men hvis man gør ham "lang" er den som
regel rimelig nem at få ham i. Ellers er den også meget energisk og lidt "hoppende".

TOLT: Helt vildt skøn!. Man skal dog passe på at han ikke ruller med en.

GALLOP:
Den er ret svær at sidde i og kan også være svær at få ham i, i stedet for tolt.For at få ham i gallop bliver man nød til at lave et blidt men præcist anspring hvor at man siger "kom!", og når han så kommer i gallop kan det godt gå lidt stærkt og blive lidt ustyrligt, så må han bare få ham til at falde lidt til ro.

PASS:
Har aldrig redet det på ham.
Stævner
Engang red hans ejer Marie en helt masse stævner på ham, og han begyndte at blive træt af at springe og meget stresset. Men han er blevet virkelig glad for at springe nu, så han ville sikkert godt kunne deltage i nogen rigtige stævner (hvis han ikke blev så stresset for nye omgivelser)

- Jeg har redet ham til et 40 cm hyggesløjfespringstævne på Attemosegaard.
Stamtavle
Kender den desværre ikke
Køn
Vallak, af bedste velgående. Han opfører sig som en på 6 år, selvom han er 15 XD.

Kendetegn: Sort, spinkel, med manen til venstre. Hans ryg er veldig buet, og det er nok også det der gør at hans gangarter bliver meget sjove at sidde i.
Bemærkninger
Jeg har ikke part og ejer ham ikke, men jeg får lov til at ride ham hver tirsdag i en periode. Jeg har dog også kun redet ham i omkring et måned, så så godt kender jeg ham heller ikke endnu. Asgur er virkelig et sandt eventyr at ride, og det er virkelig sjovt. Han er også blevet rigtigt glad for at springe igen, så vores rekord er kommet op på 65 cm! 8D.
Vi træner mest dressur og gangartstræning, men det bliver dog også til lidt ponygames og springning. Jeg rider ham fordi Karen (Maries søster, som også ejer Asgur) syntes at jeg trængte til lidt udfordring i ridningen, fordi at Blettur er lidt for nem for mig. Men jeg rider stadig Blettur mest i skoven og indimellem på banen.

Han kan godt være lidt svær at fange på folden, men med lidt foder går det meget nemmere.
Kommentér på:
Islænder Asgur
Annonce