{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Varmblod Ramazotti N *Aflivet* RIP [Himmelhest] 1998

4.402 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Bettina W
Kvinde | 34 år | Oprettet: 3. maj 2005


Hollandsk Varmblod Ramazotti N *Aflivet* RIP

Fødselsår:
1998
Højde:
175cm
Temperament
Han har oftes et dejlig roligt temperament, men kan til tider være en smule fræk, og svare lidt igen.

Men han er det blideste væsen, og elsker at blive snakket og nusset med.
Gangarter
Skridt: Over middel.
Trav: Over middel. Lækker trav. Kan virkelig komme ind og sætte sig.
Galop: Middel.

Han skulle i Holland være brugt som top-dressurhest, men han havde problemer med at sætte sig ordenligt i galoppen. Men eftersom planerne for ham var de høje dressurklasser, så kan I nok godt forestille jer, at han bare har nogle dejlige gangarter.
Stævner
Han har i Holland gået M-dressur (ved ikke hvor meget) og har gået nogle MB'er i spring med placeringer og en enkelt MA med 0 fejl.

Landsstævne med forrige ejer:
Ikast d. 14-17 september, hvor han startede nogle LA'er og MB'er (spring), og endte på en 9. plads i en af LA'erne. (første indendørs i år)

Med mig:

Klubstævne Skanderborg Rideklub:
LC3 dressur - 62, %
LB2 dressur - 61, %
ULC spring - 0 fejl, hurtigste tid
LC - 3. plads, 0 fejl

Distriktstævne Fyens Rideklub:
LB: 8 fejl
LB 4 fejl

Klubstævne på Silkeborg Rideklub
LC 4 fejl
LB 4 fejl i omspringningen - 2. plads
ULC 0 fejl
LB (b12) 4 fejl, 0 fejl og 8 fejl i omspringningen
Samlet blev jeg Bymester 2006 for individuel spring.

Distriktstævne på SSRK:
ULC 0 fejl
ULB 0 fejl

Distriktstævne på Silkeborg Rideklub:
ULB 0 fejl
LB 0 fejl

Distriktstævne - Skåde Rideklub:
ULB 0 fejl
LB 7 fejl (stop og tidsfejl)

Distriktstævne - SSRK (Distriktmesterskab hold)
ULA: 12 fejl (læder tøjler og regnvejr, dårlig kombi)
LA: 7 fejl (stop og tidsfejl)
LA: 4 fejl

Distriktstævne - Kallehavegaard:
LB: 4 fejl
LA: 4 fejl

Distriktstævne Silkeborg Rideklub - Jysk Rideuge
LA: 0 fejl

Distriktstævne - Langårideklub:
LA: 4 fejl
MB: 8 fejl
LA distriktmesterskab: 12 fejl første runde, og 16 fejl i anden runde. Vi fandt efterfølgende ud af, at den dårlige præstation skyldes, at han havde seneskedehindebetændelse :S


DANISH CHRISTMAS SHOW 2006 (ikke mig der er rytter):
LA: 4 fejl
MB: 0 fejl, 11. plads, ud af 178!!
MB: disket - vild :P
MB: 8 fejl
Stamtavle
F: Wellington Keur
FF: Nimmerdor
FFF: Farn
FMF: Lucky Boy XX

M: Hinanda
MF: Ramiro Z
MFF: Raimond
MMF: Ulft

Han har rigtig mange topheste i familien :-)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Ramazotti er den dejligste hest der findes. Han er et rigtig nussehoved, og man kan stå i timevis og snakke med ham, og han elsker det.
Han er en super springer, og har i Holland sprunget MA. Jeg købte ham for et år siden, for at få en kanon lærehest, som kunne lære mig en masse, og som jeg kunne komme til at springe højt med. Ind til videre har jeg sprunget 165cm med ham, dog kun på enkeltspring.

Ud over at være en kanon springer, kan han også en del dressur. Han har i Holland gået hvad der svarer til M (MB tror jeg), og kan også gå en smule piaff og passage. Han har en dejlig trav, og kan samle sig rigtig godt, når man altså først får arbejdet lidt med ham ;-)

Selvom Ramazotti er super dejlig, kan han godt finde på at være ret fræk også. Når man ligger benene til ham, kan han godt finde på at svare igen - det skal han selvfølgelig lære, at han ikke må. Men det at han er lidt fræk, gør også at han er sjov at ride.

Til vores første stævne gik det lidt blandet. Dressurmæssigt var det ikke helt godt - han svarede meget igen, hvilket selvfølgelig trak en del igen. Men det er jo bare noget jeg skal arbejde med.
Springmæssigt gik det rigtig fint.

Den. 14 januar 2007 vandt Ramazotti og jeg titlen som "Bymester 2006" i individuel springning.

NYT:
Efter at have redet et rigtig dårligt stævne i sommers, blev min træner nervøs for, at der var noget galt med Ramazotti, fordi han normalt ikke levere en sådan præsentation (og nej nej, det var ikke bare mig der red dårligt). Han blev derfor sendt til dyrlæge, og vi fandt ud af, at han haltede en meget meget lille smule. Altså så lidt, at mange havde svært ved at se det. Han blev nærmere undersøgt, og det viste sig, at han i noget tid havde gået med seneskedehindebetændelse, uden at nogle af os vidste det, fordi han haltede så lidt :S Han blev behandlet, og stod stille i 10 uger. Nu er vi så godt igang med genoptræningen, og jeg har i øjeblikket sprunget på ham 2 gange nu :-) Og han elsker at springe igen :D

NYT:
Seneskedehindebetændelsen er nu kommet tilbage igen :( Og nu er der ikke andet at gøre, end operere ham. Det betyder, at han skal stå stille i minimum 3 måneder efter operationen :'( øv øv, og rigtig mange gange øv!! :'(

NYT . 28/3 2008:
Ramazotti er nu blevet opereret (d. 17/3), og operationen forløb fint. Nogle af hans sener var vokset sammen, pga. det arvæv der var blevet dannet grundet seneskedehindebetændelsen. Men senerne er nu blevet skåret fra hinanden igen. Der gik desværre infektion i såret, men det er heldigvis ved at være væk nu. Han er dog stadig på pencilin og står ovre på hospitalet. Han må ikke komme i sin egen boks endnu :( Men han fik fjernet sting i går, så det går fremad!

NYT: 26/5 2008
Det er nu over to måneder siden at Ramazotti blev opereret, og ind til videre går det godt. Vi er lige så stille igang med genoptræningen, har været det en måneds tid nu, men vi er alligevel kun oppe og trave 15 minutter om dagen. Det er dog stadig for tidligt at sige, om han bliver rask. Lige nu må vi bare vente og se hvordan det går med genoptræningen. Men håber han bliver rask :')

D.15/9 2008:
Ramazotti er halt igen. Det er bare noget rigtig møg. :-(

D. 22/9 2008:
Dyrlægen har kigget på Zotten i dag. Der er desværre ikke mere vi kan gøre for min lille dreng. Snøft. Så nu skal han aflives. Øv hvor er det bare surt. Min elskede hest skal aflives :'( :'(

D. 6/10 2008 blev Ramazotti aflivet :'( Jeg savner dig sådan Zotten. Elskede dig så meget. Vil aldrig glemme dig. Intet kan erstatte en så dejlig hest som dig :'( RIP

Der er nu gået over 2 måneder siden du blev aflivet, og nøj hvor jeg dog savner dig meget. Det er slet ikke til at forstå, at du er væk for altid :'( :'( :'(
Kommentér på:
Hollandsk Varmblod Ramazotti N *Aflivet* RIP
Annonce