{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Gotlandsruss Pilh's soya [Tidl. hest] 2003

892 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

claudia N
Kvinde | 22 år | Oprettet: 14. dec 2013


Gotlandsruss Pilh's soya

Fødselsår:
2003
Højde:
122
Temperament
Sød,glad,aldrig sur,aldrig ørerne tilbage
Bedste børne pony
Gangarter
Skridt over middel
Trav en fantastisk trav med en dejlig ryg sving over middel
Galop over middel hun elsker at galopere
Og gør det med glæde
Stævner
Hygge stævne på kokkedal gård 45 cm
Hygge stævne på kokkedal gård 50 cm
Stamtavle
Køn
Hoppe med et stort H
Bemærkninger
Ok hvor skal jeg begynde, soya var en stor mundfuld men helt klart købet vær,ok vi kom til sverige i 2007 og i 2008 fik jeg soya det var hårdt at flytte fra danmark til sverige og få nye venner men så begyndte min mor lede hest til sig selv (jeg viste ikke noget om heste men jeg var en god rytter fra jeg var lille eller hvad man kalder det )men hun kunne ikke købe hest uden at den havde selvskab så vi kiggede på ponyer i sverige og danmark og vi skulde ud og se på en shætter og et gotlandsruss,det var meningen at vi skulde se shættern først men gotlandsrusset var på vejen der hen,vi tog ud og så en pony ved navn Pihl's soya og vi kommer ind på en gårdsplads og der er stalde og folde og en stor gang ud til foldene, så taler vi lidt og så går vi ned og ser en smuk sort hoppe med et hjerte i panden ?? Som en stjerne mig og min mor blev forelskede i hende og så kommer det pinlige så skulle vi strigle og sadle og ride og det var en underlig sadel ved navn ponypude der var ingen støtte eller noget så når jeg skal trave falder jeg af (fail) men mig og min mor sage på samme tid "jeg er forelsket,det skal være hende" og en uge efter gav vi penge og et salgskontrakt og hentede hende 2 uger efter,der sker noget fantastisk min mor finder også en hest på 1.78 i stang (hun kan godt ridde havde bare haft pause på 17 år) men hendes hest var lidt sjov og anspændt men det handler ikke om dem,vi flyttede først til et hus og havde hende stående i et privat stald ved brøndby i sverige hvor vi fik undervisning og det gik bare op af bakke hele tiden og vi begyndte langsomt at få det bedste bånd nogen sinde ??Og vi kunde gøre alt vi flytter til en gård og bygger en ko stald om til en hesestald med 5 dejlige boxe og så flytter vi til gården, og så kom soya i tenager humør og begyndte at være fræk altså stejle ,bukke ,lave rodeo hop, og masse mere og en dag var hun s streng at hun stejlede over ryg med mig på ryggen, men så blev min mor bare sur og gav hende et los med pisken en gang og hun gjorde det ikke i et halvt år.så flytter vi tilbage til danmark og får hest på kokkedal gård og der møder vi hvores træner trine som så har gjort at soya har fået rygsving og er blevet en fantastisk springpony og har sprunget 90 med rytter men så måtte jeg indse at det var synd for soya at have en for stor pige på ryggen af sig og måtte der for sælge min kære soya. Lidt mere om soya
Soya elsker en dejlig galop tur i skoven,hun elsker også bare at blive nusset og striglet og blive forkælet som en rigtig skønhedsdronning
Soya er en lille frækert som godt kan være strid og stoppe op og sige "nej nu gider jeg ikke mer!"og så kommer der et buk spring eller to.
Men man kan ikke lade vær med at elske hende. hun har det smukkeste hoved og en hjerte formet numse. hun er sølv medalje hoppe og har også som føl været guld medalje hoppe.soya er nu blevet solgt til en børne familie på dragør og hun har det som blommen i et æg,jeg er sikker på at hun bliver forkælet vær dag ;)
Jeg ville ønske at vi kunne være sammen forevigt og at vi vil dø sammen , hun ejer halvdelen af mit hjerte mens min anden pony har den anden halvdel. Du kommer altid at være MIN pony stadig om vi har solgt dig eller vad der sker.
Du var min første pony og nu skal du gøre en lille piges sjæl lige så glad og rørt som min . Vis jeg tænker på dig kommer der en tår og jeg bliver ked af at vi ikke er sammen ??????????????????????????????????du min lille søde soya sås du er min engel
Plizzz giv mig og min pony et høj og ikke nogen grimme komentarer ;) m.v.h. Claudia og soya

25-3-15 jeg er begyndt at ride soya hos nye ejer, og det går godt, vi skifter fra at ride dressur til at springe og hun nyder det!! Jeg er for lang tid hende men jeg vejer ikke for meget. Hun er stadigt fræk men hun er ved at være sød igen. Jeg har savnet hende så meget!.


15/10 -2015
Jeg har ny sluppet soya....
Min dejlige pony har jeg kæmpet meget for! Hun går nu som elev pony... Vi har kæmpet for hun ikke gjorde det!
Hun står i Lyngby!
Jeg kan se hende hver dag og få en ridetur! Men tiden er der bare ikke :(

Hun har det fint! Men jeg ved at hun helst bare vil hjem igen.... Hun har ikke gnisten i øjet .... Eller noget... Men hun er lykklig når vi kommer! Så 100% sikkert at jeg skal ud til hende igen! Og kysse hende på muglen !!
Kommentér på:
Gotlandsruss Pilh's soya
Annonce