{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Lilleprins 2003

2.273 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sophie T
Kvinde | 24 år | Oprettet: 13. dec 2013


Anden særlig race Lilleprins

Fødselsår:
2003
Højde:
148 med sko.
Temperament
Lilleprins har et perfekt temperament! Han er et kæmpe nussehoved på stald, som elsker at blive gjort lækker. Han finder sig i alt hvad vi udsætter ham for. Lilleprins er utrolig tillidsfuld og stoler altid på sin ejer/rytter. Derfor ved jeg at jeg altid kan stole 100 % på ham.
På ridebanen er Lilleprins ligeså troværdig. Han kigger aldrig på noget, og han gør hvad man beder ham om!

Gangarter
Lilleprins har tre gode gangarter som er over middel!

Skridt: Lilleprins skridter helt fantastisk! Han skridter godt igennem og tager kæmpe store skridt. Han skridter faktisk så stort at det er stort at samle ham ind til en skridtpieotte.

Trav: Lilleprins har en god taktfast trav - det skal lige siges at han kan lave den vildeste fri trav!

Gallop: Han har en ufattelig god gallop, som vi har arbejdet rigtigt meget med. Rigtig god og rummelig opadbakke gallop.
Stævner
Lilleprins er tidligere B-pony og har gået landsstævner i Sverige med tidligere ejer.
Vi er startet fra bunden for at få gode oplevelser. Vi startede vores første stævne efter kun én uges samarbejde og vandt alle klasser med 72%. Vi rykkede hurtigt frem og vores rekord er 78 % i LB3. Vi har også mange gode procenter og placeringer i la-klasserne.
Vi rider nu PRI. Programmet ligger rigtigt godt til ham.
Lilleprins og jeg har deltaget i hold DM 2014. Det var en kæmpe stor oplevelse. Lilleprins tog det hele i stiv arm, og klarede sig fantastisk. Vores hold endte med at ligge lige midt i feltet, hvilket vi er meget tilfredse med.
I år 2015 håber jeg på at han bliver B-pony, så vi kan komme til nogle landsstævner. Jeg regner med at vi skal starte DM for hold igen, og måske også individuel DM.

Stamtavle
Han har ikke nogen stamtavle.
Køn
Vallak...
Bemærkninger
Da jeg så Lilleprins første gang vidste mine forældre, mormor, træner og jeg at det skulle være ham. Jeg husker at det var en meget varm dag, og Lilleprins stod skinnende i solen og ventede på os. Han lignede en hel million. Da hans gamle ejer viste ham frem, blev vi overraskede. Han bevægede han sig helt fantastisk. Da jeg kom op på ham følte jeg mig hjemme. Vi passede perfekt sammen, og jeg kunne mærke at vi havde en god "kemi". Da vi satte os i bilen, var vi sikre på at det skulle være ham.

I det daglige er Lilleprins en fornøjelse. Han er en hyggetrold, og vender altid dagene til det bedste.
Han går på fold hver dag, og jeg er altid forberedt til at se et stort muddermonster - det gør dog ikke noget, da jeg kan se han har hygget sig.

Da jeg fik Lilleprins var han en slags "lærepony" for mig. Han har nu ført mig så langt, at jeg er den der gør ham bedre, og er hans "lærerytter". Han har ændret sig meget, og jeg er stolt af ham.

Lilleprins er en ener.
Kommentér på:
Anden særlig race Lilleprins
Annonce