{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Vicky Roma (B pony) 2004

2.979 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah Steen *HJR*
Kvinde | 20 år | Oprettet: 23. dec 2011


Anden særlig race Vicky Roma (B pony)

Fødselsår:
2004
Højde:
147 uden sko
Temperament
Hun er en vågen pony, men på en god måde.
Gangarter
Super gode, hun har super god rytme , sving og bæring og en god balance
Stævner
Rigtig mange placeringer både med tidligere ejer, og mig selv! både på C og B plan!
Stamtavle
Ingen
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jeg fik Vicky i november 2013 og har haft hende i en måned nu. Vi er ved at lære hinanden at kende og det går indtil videre lidt op og ned, men er sikker på, at det bliver rigtigt godt. Vicky er en super smuk og dejlig dame med en helt fantastisk trav. Hun er rigtig følsom og har sine skøre særheder. Jeg er allerede utrolig glad for hende. Jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden bringer os. Jeg drømmer om, at vi kommer ud og starte de helt store stævner. Hun traver simpelthen helt fantastisk og har så fint et sving og bæring. Vi skal ride undervisning ved Bjarne Nielsen på fredag og i uge 8 2014 skal vi på kursus ved Vibeke Degn. Til dagligt rider vi undervisning ved verdens bedste underviser, nemlig Nana Christiansen i Brrk. Ved godt billederne ikke er så gode, der skal nok komme nogle nye ind snart.

April 2015
Nu har Vicky og jeg dannet makkerpar i halvandet år, og vi er lige blevet B-ekvipage sammen. 3. Gang Vicky fører en rytter til landsstævnerne ?? Bedre kammerat findes ikke.
Med B-statusen blev målet for 2015 allerede nået, så må have sat et nyt ?? Håber på at komme med til Hold Dm i september, hvis jeg kan komme med på et hold.
Nu træner vi mod næste stævne, som er på Mors om ca 14 dage. glæder mig rigtigt meget, det plejer at være så hyggeligt et stævne.

Rider stadig undervisning ved verdens bedste underviser Nana C. Christiansen, der nu er beriderelev i Hjallerup. Skal også igang med at ride ved hendes lærermester, Dennis Fisker. Det bliver rigtigt spændende...

Bliver spændende at komme ud og prøve at starte landsstævne, måske vi når at blive klar til beg. Af juli, hvor der er landsstævne i min hjemmeklub HRV...

Marts 2016
Vicky og jeg har nu opnået , placering på landsplan med 66,7
Kommentér på:
Anden særlig race Vicky Roma (B pony)
Annonce