{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Miss Georgia baby 2010

1.014 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

cathrine m
Kvinde | 26 år | Oprettet: 8. apr 2012


Oldenborg Miss Georgia baby

Fødselsår:
2010
Højde:
ca.160 en dejllig højde og vokser stadig lidt endnu og hun går uden sko
Temperament
livlig med meget energi men er super sød men hun har været noget af en kamp da hun har været meget sur og har bidt en for at få en gulerod men det gør,hun ikke mere da jeg har trænet meget med hende på det punkt.
Gangarter
stor gangarter der er lækkreog hun ligner sin far utroligt meget i den måde hun løfter sin krop på og bære sig frem.
Stævner
vi her ikke været til nogle stævner endnu da vi stadig er i gang med tilridning
Stamtavle
hun er efter højbogårds sonny boy.
Køn
hoppe med et stort H
Bemærkninger
Rsuper dejlig men kan være lidt af en kamp nogle gang da hun er en unghest og hun er jo kun tre så vi kæmper men jeg ved hun kan blive til noget stort for det viser hun allerede på hendes gangarter og i hendes sind og så lærer hun utrolig hurtigt og er god til at se når hun selv gør noget forkert som jeg ikke vil have så skammer hun sig helt. men en klog hest det er hun :) og tilridning har\er okay nem da hun tager det meste i stiv arm.

23/2/2014 georgia er færdig med tilridning om en uge og jeg er begundt selv at ride hende hun er super dejlig og man kan virkelig mærke på hende at hun er avlet til noget stort, det har min berider også selv sagt at hun virkelig viser talent. Hun er simpel hen så dejlig hun gør som man ber hende om og stoler på en. i torsdags da jeg skulle spænde sadlen efter gjorde hun noget som var så sjovt på siden af den ene side af ridehuset er der en mur hvor der liger forskellige ting på som pisk og poser og plastic og alle mulige ting men da hun kede sig da jeg lige udvekslede ord med min træner begyndte hun og stå og lege med en pacenne og tog den i mund og stod og viftede med den og lagde den bagefter oven på mit hovede kunne ikke lade være med at grine da jeg ikke havde set det komme for jeg har aldrig træned pacenner og plastic og sådan noget med hende da hun kun lige er ved at være færdig med tilridning men nu ved jeg da hun ikke er bange for dem :)

d,18/5 Jeg rider nu min hest fuldt ud selv men jeg for dog undervisning ca to gange om ugen. Georgia er noget eget langt vi har været på lange træk ture nu langs vejen hvor hun ikke siger noget til trafik af nogle slags. vi har også været på tur hvor jeg sad på ryggen af hende hvor min træner så gik ved siden af hende og det sagde hun heller intet til. hun er i det heletaget meget rolig. vi har løs sprunget inde i halllen hvor hun sidst sprang ca 50 cm det syntes jeg var super sejt efter som vores ride hus kun er 17x17 så det er jo det samme som hele tiden at lave en tyve meter volte bare lidt mindre :) Men her til juli bliver hun flyttet til sjælland igen hvor vi her i weekenden har fundet et super godt sted hun skal stå og det glæder jeg mig meget til at se hvordan hun tager. Men jeg kommer til at savne Gudumgård da det er et helt fantastisk sted at være da alle hestene har det godt og bliver nusset og bliver passet så er der også et rigtig gode stening der ude. Kommer til at savne det :(
Kommentér på:
Oldenborg Miss Georgia baby
Annonce