{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Mountain (sec A) Pinina Rueben [Tidl. part] 1995

1.203 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Josefine L
Kvinde | 22 år | Oprettet: 25. dec 2013


Welsh Mountain (sec A) Pinina Rueben

Fødselsår:
1995
Højde:
118. :-)
Temperament
Rueben har et dejligt temperament.

- På staldgangen er han super sød, han står (for det meste) altid stille, men kan godt finde på at tigge lidt hvis man har godbidder.

- Rueben er utrolig snedig, og kan fx. nemt komme ud af en grime, eller et hovedtøj. Så man skal ikke binde ham og gå væk fra ham i for lang tid, for så er han smuttet ud af grimen

- I ridehallen og på vej derhen, er han sød. Han er dog ret så bange for traktorer, så når vi møder en, hopper han ofte til siden. Men han er begyndt at blive bedre til at stå stille når de kommer. I ridehallen er han super sød, rolig, og fremadgående.

- På tur er han også rigtig sød. Han bliver ofte meget tændt i skoven når vi galopere, men sådan er det jo. Han er altid forholdstvist styrbar, og nem at stoppe. Han er 99% trafiksikker, så det er bare dejligt. Jeg stoler 100% på ham! Vi har også skridtet en tur ved en stor vej (Randersvej) uden sadel, hvilket han ikke sagde noget til. Så det er jo bare dejligt!
Gangarter
Skridt: God, han er begyndt at skridte dejligt meget fremad, så det er jo bare super. :-)

Trav: Dejlig, flydende. :-)

Galop: Vi har fået galoppen godt på plads, og han løber ikke mere med mig. :-) Han løber kun en lille smule når vi springer, men det er kun fordi han bliver så tændt. ;-) Anspringene er blevet rigtig gode. :-)
Stævner
- Vores første stævne var på årslevgården, hvor vi red LC2 til 62,82%.

- Så har vi været til et springstævne på HIRI rideklub. Det var metode B0. Vi fik en fejlfri runde, og fik derfor en roset med hjem. ;-)

Stamtavle
Kender den ikke.
Køn
Køn
Vallak.
Selvom han selv tror han er hingst. Eller hoppe, men han er stadig virkelig sød ;-)
Bemærkninger
Rueben er dygtig lille springpony! Vores rekord er på 95 centimeter! Så i forhold til at han kun er 118 syntes jeg selv det er ret godt sprunget. Hans dressur er rigtig fin, men da jeg ikke er dressurrytter, er det ikke det vi lægger vægt på. Vi rider også meget skovtur, da der er super gode skovtursmuligheder der hvor vi rider. Jeg rider Rueben 2-3 gange om ugen, da stedet ligger et stykke væk fra der jeg bor, så jeg derfor ikke har så gode muligheder for at ride ham meget. Når vi hygger er han bare super sød! Så kan man trække rundt med ham helt uden udstyr, ligge på ham mens han kun står i grime, sidde ved og på ham når han sidder og ligger ned, og meget andet. Rueben er en lidt speciel pony. Forstået på den måde at nybegyndere sagtens kan skridte lige så stille og roligt rundt på ham, men at han tester ryttere af, så snart de laver noget han ikke lige gider den dag. Så han er altså en pony med sine egne meninger! Men Rueben er samtidig en fantastisk pony, som så snart du sidder perfekt, går han perfekt! Altså går til biddet osv. Jeg har lært (efter jeg har fået undervisning) at han er en pony som giver dig, det du giver ham. Jeg kan godt galoppere uden sadel på ham, men han har lidt en dårlig vane, med at tage biddet og løbe med mig.. Vi er ved at få styr på det, og det hele går fremad.


- Om vinteren bliver Rueben helt hvid og pelset! Han ligner lidt en snebold! Mens han om sommeren bliver lidt plettet og 'glat'.

- Da jeg jo er meget stor til Rueben (JEG ER INDEN FOR 20% REGLEN!) og stoppet med at ride ham, søger han derfor en ny lille rytter som vil ride ham, i kan kontakte Laura B her på hestegalleri / Laura Byrgren- Thurston på facebook. :-)

Tricks: Rueben kan kysse, og er ved at lære at ryste, neje og ligge på komando. Derudover er han ved at lære et lidt specielt trick der går ud på at jeg skal rører ham på numsen med en pisk og han så stiller sig med siden til mig så han er nem at stige op på.
Kommentér på:
Welsh Mountain (sec A) Pinina Rueben
Annonce