{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Norah 2009

586 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Karoline  H
Kvinde | 38 år | Oprettet: 20. nov 2011


Holstener Norah

Fødselsår:
2009
Højde:
163
Temperament
Rolig og zippet
Gangarter
God skridt, takturen trav, god galop
Stævner
Hun har været til mange unghestestævner med ejerne der havde hende før, med mig kun til en hunterklasse 80cm
Stamtavle
No Dancer XX - Landgraf I
Køn
hoppe
Bemærkninger
Norah fik jeg foræret fordi ingen kunne finde ud af hvorfor hun var halt. Hun havde været til mange unghestekonkurrencer og havde også været meget succesfuld sammen med en 14-årig dreng, der så desværre blev for stor til hende. Desuden haltede hun altid af og til.

Hun er en Østrigsk Varmblod med Holstener Stamtavle. Da jeg fik hende med 7, fik jeg først en dyrlæge til at se på hende, som sagde at han ikke engang kunne sige på hvilket ben hun halter mest. Så han anbefalede at slagte hende uden at undersøge videre, fordi han syntes det ville blive alt for dyrt og det var åbenlyst hun ikke kunne rides.

Hun var meget sur, og de andre heste drillede hende så hun kunne kun gå sammen med min vallak alene, som ikke mobbede hende. det er den brune (Royal) som jeg sidder på med Norah i hånden.

Jeg fik en hestefysioterapeut til at se på hende og efter to måneders øvelser kom dyrlægen igen og kiggede på hende. Han sagde at han var ked af hvad han havde sagt, fordi nu kunne han godt se at hun haltede på venstre forhov. Vi røntgenfotograferede det og fandt ud af at hun har en fejlstilling mellem kode- og hovben og det blev korrigeret med specialsko. Når hun har dem på er hun i stand til at gå haltfri.

Hun kan ikke altid rides lige godt. Når hun har tabt skoene, der skiftes hver måned, så kan det godt ske hun halter meget slemt igen. Og hun taber dem nogle gange ;)

MEn hun er blevet meget mere sød og lægger ikke ørerne tilbage mere, og da jeg har en egen stald, er det ikke nødvendigt at give hende væk eller aflive hende, for hun har det jo ellers godt. Nogle gange rider jeg hende også og har også været til stævne med hende. Når hun engang præsterer mere jævnt, vil jeg gerne prøve igen :)
Kommentér på:
Holstener Norah
Annonce