{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Nazal - Solgt 1999

10.789 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jette *Foss Foto*
Kvinde | 35 år | Oprettet: 4. feb 2006


Anden særlig race Nazal - Solgt

Fødselsår:
1999
Højde:
Han er købt som 165, men er faktisk 166,5! Målte ham i dag!
Temperament
Han er meget rolig, og intet kan slå ham ud! Men han er en herre med sine egne meninger om tingene..! men ganske dejlig..!
Selv levende tampokorps er han ligeglad med:D
Gangarter
Efter han er blevet redet i noget tid er han gangarter blevet super gode og har fået meget ros for dem...
Stævner
Julestævne d. 26 november red vi en LC1 til ca 67% --> 2.plads.
Julestævne d. 26 november red vi en LC2 til ca 62% --> Første uplaceret.

Vores første ude stævne..
Ærtebjerg rideklub. 25-03-07. LC1 red vi til 64,14 %---> 4. plads.
Ærtebjerg rideklub. 25-03-07. LC2-trav Red vi til 68,42%---> 2. plads.

Rideklub vestsjælland. 26-08-07. LC1. Red vi til 61,6 %----> Delt 4. plads.
Rideklub Vestsjælland. 26-08-07. LC2-trav. Red vi til 66,3 %-> 3. plads.

Rideklub Vestsjælland. 28-10-07. LC2. Red vi til 64,7 % -> 1 Plads,
Rideklub Vestsjælland. 28-10-07. LB1. Red vi til 61,8 %-> Først uplaceret ( 4. plads)
Begge de overstående klasser var første gang vi red dem.

Vi har efterhånden redet en del stævner.. Med gode procenter, dog uden at blive placeret..

Sidste stævne vi var til red vi en LC2 til 65,7 procent, og fik en anden plads, og en LB1 til 62,6 procnet...

Vi skal d. 14 Juni forsøge os med en LB3 og en LA1.. lidt hul i hovedt. emn det er på hjemmebane, og så må det gå som det går:) Det brister eller bær;)
Til stævnet hvor vi forsøgte os med LB3 og LA1 gik det ikke så godt. Nazal begyndte af få ticks med hovedet, og gik og kastede med det.
Siden da har vi startet en del stævner, hvor vi faktisk har ligget i bunden hver gang, fordi Nazal bliver ved med at kaste med hovedet.
Stamtavle
Jeg har ikke hans fulde stamtavle, men efter jeg har fundet hans gamle ejer ved jeg hvem hans far og morfar er..

Hans far er Nikolars OHL
Han morfar er xx Helenikos (Fuldblod)

Hans mor er en fuldblodshoppe..
Køn
Han er en vallak!
Bemærkninger
Han er en super djelig hest som jeg lige har købt.. Jeg har haft ham på prøve i 14 dage derfor kender jeg ham!

Han er ikke redet så meget ved forrige ejer, så derfor er han stiv og stritter lidt i mod! Men det kommer..!

Nu har jeg efterhånden haft ham i en del tid og han udvikler sig i den rigtige retning. Vi har dog haft nogle uheldige tider hvor han har været halt og har haft tabt skoene, så der har vi ikke haft redet så meget. Men når vi rider går det fremad...! Det er super dejligt! Min underviser er super glad for ham og siger det er en lækker hest vi har fået os:D

Nu har jeg ligget syg i en uge og Nazal har stået stille i den uge. Men Mandag begyndte jeg igen med ham, og det er Torsdag i dag. Mandag og Tirsdag havde han sindssygt meget energi og hørte slet ikke efter. Men i går Onsdag, gav han sig lige pludseligt. Han var SÅ lækker og ride.. Skal have undervisning i aften, jeg glæder mig helt vildt!

Nu er det endelig begyndt og gå den rigtige vej med ham. Vi har nu fået nogenlunde styr på skuldrene, og er nu begyndt at lave lidt side bevægelser, kun for vægten, og han er så dygtig til det. Tilmed har vi redet vores første ude stævne. Se hvordan det gik under "stævner":D

Nazal har fået konstateret en lille bitte smule spat i venstre bagben, så nu venter vi på smeden så han kan få kiler på, og så står den på skridt ture i tre uger, og derefter meget let ridning, uden nogen form for øvelser/samling, i to måneder.
Så lige nu står den på rent hygge de næste par måneder. Så der kommer desværre ikke nogle nye ridebilleder af mit kræ foreløbigt.

Endelig er vi kommet igang igen, og hvor er det skønt at vide at han er god igen. Selvfølgelig vil spatten aldrig forsvinde, men den vil ikke blive værre nu. Så nu nyder vi hinandens selskab på banen igen.

01-09-07:
Vi har været til Store hestdag i dag, for at få Nazal bedømt. Primært for at se om man kan se at han har spat. Men intet blev der sagt til det og han blev bedømt med et 8 tal i helhed, og fik en rød rosette i den store ring.
En god dag med masser af flotte heste..

23/12/07:
Efterhånden har vi fået rigtig godt styr på alt det grundlæggende dressur, og fået nogle øvelser lagt ind på rygraden.. Hvor er det dog dejligt at kunne lave øvelser igen:)
Samtidig er han begyndt at være meget mere samarbejdsvillig og er bedre ved mine hjælper. Nu skal der bare lidt mere sving ind i traven igen, og galoppen helt på glads og så skal øvelserne lige læres og så er vi klar til lidt LA:) Vi glæder os:)

Nu har vi redet lang og dyb i et par måneder for at atyrke hans overlinje, og det har hjulpet rigtig meget. så nu er vi begyndt at samle sammen igen og vi nyder begge to at lave noget.. Seneste billeder på hans præsentation og i fotoalbum:)

Efterhånden er vi nået så langt så de små klasser keder ham og derfor bliver han dum.. Så nu forsøger vi os med lidt højere klasser og ser om det evt kunne hjælpe lidt på ham:)

Nu har vi redet nogle stævner, hvor vi kun red til ca 58% og det har gjort at jeg har valgt at holde en stævne pause. Men da klubben holdte klubmesterskaberne måtte vi med..
Vi vandt vores LB1 og blev nummer 4 i klubmesterskaberne:)
Så nu har vi fået blod på tanden igen, og er helt klar på stævner igen. Dog går vi vinteren i møde, og stævnerne bliver mindre. Men når stævnerne går igang igen, så kommer vi stærkt efter det:)

Desværre er det gået tilbage igen, og Nazal begynder at kaste meget med hovedet igen, så stævnerne er sat lidt på stand-by. Jeg har dog skiftet underviser som kan se had problemet er, og han formår at få det løst hver gang vi rider, så efterhånden får jeg gode ture stort set hver gang vi rider, det er virkelig savnet!

Nu flere måneder efter jeg skiftede træner har jeg opgivet Nazal, og han er derfor sat til salg. Jeg gør alt for at finde et hjem til ham hvor han får det som blommen i et æg..

Nazal er i dag blevet solgt. Jeg kommer til at savne min elskede hest, men jeg ved han får det rigtig godt hvor han er nu.
Kommentér på:
Anden særlig race Nazal - Solgt
Annonce