{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Daniella - Himmelhest 21.nov. 2012 1990

2.503 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

** Majbrit ** B
Kvinde | 44 år | Oprettet: 15. sep 2006


Anden særlig race Daniella - Himmelhest 21.nov. 2012

Fødselsår:
1990
Højde:
140-142 cm.
Temperament
Meget frisk og til tider lidt hissig - men super dejlig
Gangarter
Over middel, specielt hendes fri trav er flyvende og helt fantastisk.
Stævner
Starter klub plan, pga. af rytterens alder.
Stamtavle
Nej
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Daniella er en super skøn pony, jeg har haft i 18 år, så alt hvad hun kan har jeg jo lært hende.... skønt.. Hun er en super dressur pony, når man ikke er for hys.... og springe kan hun også. Hun er perfekt at havde med til stævner for hun er bare så rolig. Hun er endelig kommet hjem til mig selv at bo, da vi har købt en lille gård.. Det er bare skønt.
............. D. 11. september 2008.......................
Desværre går vores ridning ikke så godt mere, Daniella har holdt pause i knap 3 mdr, mens jeg var gravid, jeg har siden december 07 prøvet at få hende igang igen, nogen dage har det gået meget godt, men de fleste dage ikke så godt, hun knækker sammen i bagparten, så hun ikke rigtig kan få bagbenen med sig... nogen dage kan hun næsten få nogle kolikagtige anfald, som går over igen. Dyrlægen kan ikke finde ud hvad der er med hende. Så nu har hun igen stået noget tid uden at lave noget. og som om det ikke er nok, idag står hun med totalt hævet bagben, ikke varme, ikke ømme og ikke halt.. så.. nu må dyrlægen kigge på hende igen :( Tror det ender med at hun skal på pension.. det var ikke lige det jeg regnede med.. surt show..

august 2009 :

Min nye dyrlæge har været og raspe tænder på dem begge, og hun fandt en kæmpe stor ulvetand i venstre side på hende, tænk at den anden dyrlæge ikke har set det noget før Hmmm.... der falder nu en masse brikker på plads, for hun har altid været frygtelig at ride på venstre volte, og det tror da pokker- min stakkels hest. Vi skal nu finde en tid hvor den kan opereres ud, og så vil jeg starte hendes træning stille og roligt op igen, og håber at vi så kan fortsætte.

september 2009 :
Da jeg pt ikke har råd til at få Daniella`s ulvetand trukket ud, har jeg nu købt en bidløs trense til hende, og må sige at det er det absolute bedste jeg nogen sinde har gjort for hende - aldrig har jeg oplevet hende med så meget positiv energi, før hen kunne hun i rent hysteri bakke hele ridebanen rundt inden hun ville gå fremad, hun har altid slået med hovedet og kigget stjerner når jeg ikke havde fat i tøjlen. Men nu... hold nu op, hun er en helt anden hest, helt fantastisk og ride på- glad og ernergisk, men hun har også temmelig meget fart på lige nu, men når vi nu bliver trænet op igen og lærer rigtigt og ride med den bidløs trense, så tør jeg slet ikke tænke på hvor fantastisk god min hest bliver og ride på. ***Den der har opfundet den bidløse trense burde ha en guld medalje :)***

Kommentér på:
Anden særlig race Daniella - Himmelhest 21.nov. 2012
Annonce