{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) Abergavenny dylan 2013

1.744 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mie Frederiksen
Kvinde | 29 år | Oprettet: 2. apr 2006


Welsh Cob (sec D) Abergavenny dylan

Fødselsår:
2013
Højde:
Målt d. 4. Jan 2014: 137 cm
Målt d. 10. Feb 2014: 139,3 cm
Målt d. 30. Mar 2014: 141,5 cm
Målt d. 9. Jun 2014: 144 cm
Målt d. 15. Sep 2014: 146,5 cm
Målt d. 8 Nov 2014: 148,5 cm
Målt. d. 25 April 2015: 152,5 cm
Målt. d. 1 August 2015: 154,5 cm


Forventes omkring 152 cm
(Som 2 årig rundede han de 152, derfor tror jeg han bliver en del højere :D )
Temperament
Fantastisk sød og meget lærenem.
Dylan er en rigtig drengerøv, med massere af gå på mod ;)
Gangarter
Stævner
Hingste show 5. april 2014:
Reserve ungdyrs champion!

Roskilde dyrskue, 5-7 Juni 2015:
22 point ud af 24 mulige! Meget tilfreds, da vi var med for sjov og han var lidt underudviklet grundet at han vokser.

Internationalt Show, 8-9 August 2015, Vilhemsborg.
2. plads og dermed gik han videre til ungdyrs championaterne.
Stamtavle
Mor: Abergavenny Red Lady
Mormor: Cippyn Red Lady
Morfar: Pennal Calon Lan

Far: Geler Mathias
Farmor: Geler Hanna
Farfar: Geler Sparc

En herre med linjene iorden :)

Bonus info:
Dylans far Geler Mathias er Vinder på Royal Welsh show 2011 (3 års.).

Søskende efter mor (Abergavenny Red Lady) er bl.a. Abergavenny Tango og Abergavenny Valmai, som blev nr 2 i sin klasse på selveste Royal Welsh 2013 og stod som nr 1 til Internationalt Show 2011.

Søskende efter far (Geler Mathias) er bl.a. Mathfred Survivor, som vandt Royal Welsh show 2015 (2 års), blev reserve ungdyrs champion Royal Welsh show 2015 og reserve hingste champion Royal Welsh show 2015.
Far:
Geler mathias
Mor:
Abergavenny red lady
Morfar:
Pennal calon lan
Morfars far:
Tynged calon lan
Morfars mor:
Pennal lady model


Køn
Vallak

Kastreret som 3 års
Bemærkninger
Den 9 Januar 2014, blev jeg den heldige ejer af denne fantastiske welsh cob hingst.
Abergavenny Dylan er ud af en super spændene ny blod linje i Danmark. Jeg har købt ham af Ninett og Michael Gulddal, fra Adlais Stud.
Dylans historie er lidt spændene, da Ninett og Michael købte Dylans mor (Abergavenny Red Lady) fra Wales, med føl i maven, for at bringe blod linjen til Danmark. De gik så og håbede på et lille fint hoppe føl, men ud kom en hingst (det er så til min fordel ;) ). Red lady blev dog ramt af akut sygdom og måtte aflives. Da de ikke ønskede fast hingst på stutteriet, blev Dylan sat til salg og da jeg så annoncen var jeg solgt.
Dylan er lige det jeg er gået og ledt efter. Jeg har de sidste par år gået og overvejet, at købe en cob. Jeg ledte derfor efter en stor cob. Jeg er vildt pjattet med racen Welsh cob. Jeg har fulgt med i avlen de seneste år. Da min nysgerrighed blev rigtig stor på racen, pakkede jeg kufferten og rejste til Wales for at opleve selveste Royal Welsh Show 2013. En fantastik oplevelse og efter det, var jeg ikke i tvivl. Jeg måtte eje en Welsh Cob. Men Jeg havde en del krav til min kommende cob og det var ikke sådan lige at finde i Danmark. At købe en cob fra Wales var en mulighed, men det var alligevel svært, at gennemskue hvordan og hvorledes.
Da jeg så annoncen på Dylan, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at her var det jeg ledte efter. En hingst fra Wales, som højst sandsynligt vil holde hestemål. Han er skræddersyet efter mine krav. Jeg skrev til Ninett med det samme, jeg var ude og se ham og få dage efter var jeg fast besluttet på, at han skulle være en del af familien.
Dylan er min nye stjerne, og glæder mig utroligt til at se hans udvikling. Dylan vil forblive hingst hvis han er til at have med at gøre ;) Målet med Dylan er at få en kommende dressurhest og en ny bedste ven. Han skal bare have alt den kærlighed han fortjener. Er allerede meget forelsket i min lille mand. <3

Dylan er en lysebrun ”lille” herre. Han er faktisk allerede utrolig stor af sin alder, han har samme størrelse, som nogle af hopperne, der er et helt år ældre end ham. Så det lover godt for, at han bliver stor ;). Han har utrolig meget cob udtryk, hvilket jeg er helt pjattet med. En stor stjerne i panden. To sokker på bagbenene og en lille sok på højre forben. Dylan har en dejlig kysse mule med en meget charmerende lyserød underlæbe, mon ikke det bliver én af de mest kyssede muler. Det tror jeg! ;)
Jeg må nok være verdens heldigste pige, at få lov til at eje denne fantastiske cob og glæder mig til fremtiden sammen med Dylan. <3
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) Abergavenny dylan
Annonce