{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Tulle [Min part] 2008

1.031 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sarah
Kvinde | 24 år | Oprettet: 19. jan 2014


Shetlænder Tulle

Fødselsår:
2008
Højde:
Hun er 1 m. Hun er ret lille. Men jeg bruger hende kun til ponytrav, og hyggepony.
Temperament
Hun har et dejligt temperament, hun er stille og rolig. Hun kunne aldrig finde på at gøre nogen eller noget fortræd. På travbanen er hun stille og rolig. Når hun skal til løb, og bliver overhalet af en eller flere heste, når hun ser andre foran hende, så prøver hun at indhente dem så godt hun nu kan. Jeg behøver slet ikke at Jage på hende, for at hun løber. Jeg behøver kun at sige en lille lyd til hende, så hører hun det med det samme, og så sætter hun i trav. Hun Er bare så sød og rolig.
Gangarter
Hun har 3 gode gangarter:
Skridt: Små Søde Skridt, Tramper Lidt.
Trav: Hun har en fin trav, dog galoppere hun med bagdelen samtidig, så jeg har givet hende boots på for at gøre hendes hove lidt tungere.
Galop: Fin galop, kommer godt over jorden.
Stævner
Jeg går ikke til stævner med hende, det er hun for lille til. Jeg bruger hende til ponytrav, og der har vi vundet 29 rosetter og 5 pokaler, jeg er vildt stolt af hende. Jeg har også kørt hende i Ca. 2 år. Og det har været nogle af de bedste år for os nogensinde!. Jeg har også været til Dm med hende. Der fik hun dog en 6 plads. Hun havde ikke den bedste dag lige der. Men er glad for at jeg overhovedet måtte deltage i dm ;D
Stamtavle
Hun er Født i egen stald:
Mor: Lotte
Far: Kalle, tror jeg vidst at han hed.
Jeg kender dog ikke hvem Mormor, Morfar. Farmor og Farfar er.
Køn
Hun er en lille fin hoppe.
Hun er en meget glad hoppe.
Hun kan dog blive lidt hestegal når jeg giver hende seler på, når hun skal ud og køre ''Ponytrav''.
Men det er sjældent hun gør det.
Bemærkninger
Når jeg kommer ud i folden til hende, og går ned i den anden ende, kommer hun i fuld galop med hendes foldkammerat hen til mig, og så får de selvfølgelig en godbid begge to. Jeg er ved at lære hende at smile, men hun forstår ikke rigtigt hvad jeg har gang i. Men vi tager det stille og roligt, og tager trin for trin. Hun kan godt blive lidt sur på hendes foldkammerat Seppo, Fordi at han tror han er ''BOSS'' men det er han bare ikke. Så hun kan godt finde på at vende bagdelen om til ham, for at true ham, Så Bliver han selvfølgelig bange for Tulle og Så kan hun jo få høet. Tulle Altså. Men ellers hygger de sig meget de to.
Kommentér på:
Shetlænder Tulle
Annonce