{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pinto Hedens Maison [Himmelhest] 2004

3.554 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Stald Kalmusgaard
Kvinde | 33 år | Oprettet: 25. feb 2005


Pinto Hedens Maison

Fødselsår:
2004
Højde:
ca. 174 cm
Temperament
Han har et super temperament, virkelig god i sit sind!
Gangarter
Stævner
Han har nu deltaget i sit aller første stævne i SØR

LC2 - 61,7 %
LC3 - 60 % - var så nervøs at jeg red forkert
----------------------------------------------------------

D-stævne Augustenborg d. 04-06-11
(Maisons andet stævne+første udendørsstævne)

LB2 - 65,54 %
LB3 - 56,66 % (26 grader, og meeeget træt hest som lavede masser af fejl)
--------------------------
Stamtavle

Far: SØHOLM'S MC CLOUD
PIH 40

Mor: Ludmilla
HPI29
Køn
Vallak
Bemærkninger
Maison har været i hænder siden føl, så han har et vidunderligt sind. Den eneste unode han har, er at han udemærket godt ved hvor stor og stærk han er ;)

Han elsker at nusse, drille og bruge en som hans kløpind.
han er meget nysgerrig efter nye ting, skal altid undersøge alt. Kan lege med en tønde, gå over en pressening uden problemer mm.
Han har nogle kanon kraftige ben af en pinto at være - men er dog utrolig let på benene når der skal bukkes og springes :)

Manse er en hest som knytter sig rigtig meget til en, og som sætter pris på at man tager sig god tid omkring ham.

Tilridningen går rigtig godt, han er utrolig lærenem, og efter vi har fået vores nye Bates Innova sadel, er det vidunderligt at ride! Han er dog stadig ikke heelt styrebar, men det kommer jo med tiden.

d. 25/12-08: Maison har pludselig fået et potentiale indenfor springning. Han er i dag blevet sprunget for første gang med rytter (mig), og det gik simpelthen så godt. Han elsker det, så måske bliver han en springhest alligevel.
Vi er også begyndt at øve schenkelvigning, og det går over alle forventnigner godt :) Han gør utrolig store fremskridt..

13-04-2011:
Efter at Maison har været forfangen pga, han slap ud af boksen og åd over 10 kg foder, er han ved at være i tip top orden igen. Vi er påbegyndt dressurundervisning på SØR hos Karina, og i dag sprang vi for første gang til springundervisning på SØR udenfor hos Rasmus. Og waauw hvor var han fantastisk! Så nu er det fulde drag fremad :)

Opdatering d. 20-04-12: To skridt fremad, og et tilbage.
Det går kanon godt i dressur for tiden. Maison er utrolig lærenem og ivrig efter at yde sit bedste. Nogengange har han dog brug for en skridttur. Vi er påbegyndt schenkelvigning i gallop, changementer og at bruge ryggen korrekt. Vi får undervisning af Michael Grønne hvilket kun kan anbefales! Vi har udviklet os meget ved hjælp af ham.

Maison er desværre blevet aflivet. Han brød endnu engang ud af sin boks, og spise en hel del foder. Vi kørte ham på dyrehospitalet, og gjorde ALT hvad vi kunne for ham. Desværre var det ikke nok. Vi gav min elskede hest en måned, men måtte til sidst give op da røntgenbillederne viste at hovbenene var roteret for meget :'(

Jeg tænker på ham tit! Og gud hvor jeg dog savner min altid glade og dejlige Maison :'( Havde ham siden han var 1½ år gammel, så kendte ham ind og ud.. Jeg vil altid elske dig, og du vil have en STOR plads i mit hjerte <3
Kommentér på:
Pinto Hedens Maison
Annonce