{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Wajes Quick-Lady 2013

1.104 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Lina Lindbjerg .
Kvinde | 29 år | Oprettet: 30. jan 2006


Dansk Varmblod Wajes Quick-Lady

Fødselsår:
2013
Højde:
Januar 2013 - 145 cm.
Juni 2015 -168 cm.
Temperament
En lille dame med mod på livet. Da hun ankom var hun meget nervøs og ikke vant til at blive håndteret, men efter blot en uge rendte hun rundt i hælene på os. Hun kan godt lide at være i selvskab med mennesker og sætter pris på en god nussetur. Hun har helt sikkert et rigtig godt hoved. Jeg glæder mig til at lære hende bedre at kende,
Gangarter
Fine bevægelser,
Dejlig svævende trav.
specielt galoppen skal fremhæves.
Stævner
Jeg håber at hun i fremtiden bliver nr 1 på springbanerne. Med en far der er kåret med 9,5 i spring og en mor som er kåret med 9, har jeg mine forventnigner. Vi regner også stærk med at stille Quick til kåring.
Stamtavle
F: Quinton
FF: Quinar
FFF: Quidam De Revel

M: Lajka
MF: Liatos
MFF: Landgraf I
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Vi fik Quick hjem d. 10/01/13. Hun er en beslutning jeg tog sammen med min mor, da vi ønsker en kommende springstjerne. Efter at have truffet nogle forkerte beslutninger mht. til køb af hest tidligere tog vi os denne gang god tid og skulle finde en hest med den rigtige afstamning. Vi besluttede os for et føl da jeg ønsker selv at for mine heste og denne gang skulle det være helt fra bunden. Quick føles som det 100% rigtige valg og selvom jeg ikke har kendt hende længe, tror jeg på, allerede nu, at hun har den rette støbning til at blive en fremragende springhest og bedste ven. Jeg glæder mig meget til at lære hende bedre at kende og til at nusse og forkæle hende til hun bliver klar til at gå igang med at arbejde.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Wajes Quick-Lady
Annonce