{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Starlight vsr [Min part] 2008

2.325 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emme<3
Kvinde | 23 år | Oprettet: 2. feb 2014


Anden særlig race Starlight vsr

Fødselsår:
2008
Højde:
150 eller der omkring XD
Temperament
Starlight har lidt af et temperament da han nok virker rimelig sur udad til men når men endelig lærer ham at kende er han hel vidunderlig.
Overfor andre heste kan man sige at han er rigtig sur, for kommer man for tæt på kan han finde på at sparke!
Starlight er heller ikke den bedste at stå i boksen med men vi træner det.
Men alt i alt synes jeg at han har det varmeste hjerte <3
Gangarter
Skridt: han er dejlig fremad gående og lytter nemt på benene.
Trav: i hans trav er han stadig fremad gående men man kan sagtens styre ham og han har en vidunderlig nedsidning (staves).
Galop: i galoppen er han mere doven og jeg synes at man mere skal være på med benene men dejlig at sidde i. Om vinteren i galoppen løber han rimelig hurtig og er let at få i gang til at han bare spurter af sted, som også godt kan være skide skægt :D
Stævner
02-03-2014
Skal jeg starte fastelavn på ham altså vi skal ride ringridning XD
Stamtavle
Kender jeg ikke noget til andet end jeg tror der er pinto i ham og måske lidt areber uden jeg er sikker XD
Køn
Om han er køn ja!
Den dejligste vallak<3
Bemærkninger
Starlight er en meget særlig hest ville jeg kald ham da man nok lige skal forstå ham rigtigt. I dressur er han den bedste da han er dejlig nem at få til bidet og god i nedsidning (staves). I spring er han ikke helt til redet endnu men han er blevet meget bedre til det. Til sidst har vi skoven, og der kan han godt være lidt nervøs for ting og lyde, men ellers meget behaglig.

03-02-2014
I dag red jeg Starlight i det lille ride hus, og ride læreren tog nogen bomme og standere frem og Starlight tog det rigtig pænt (i forhold til at han er bange for det). Han red ligeså fint igennem dem da mine forventninger gik på at han ville løbe afsted. Bagefter ride timen skulle jeg give ham rent vand iig han var rigtig flik i dag unde i boksen, så alt i alt i dag var en super dejlig dag med ham
Love you BABY!

08-02-2014
Lige præcis i dag har mig og Starlight 8 måneders dag er så glad. I dag red jeg også Starlight i det store ridehus. Jeg vil selv sige at det gik rimelig godt. Vi skulle ride slalom igennem standerne. Det gik først galt i traven igennem dem da han er i gang med at lærer at de ikke er farlige. I gallopen var han lidt glad og red i meget hurtig galop rundt i ridehuset og han bukkede også på livet løs. Jeg indrømmer at en gang i mellem troede jeg at jeg skulle dø men eller var det rigtig sjovt : D. Så alt i alt super fed 8 måneders dag ser frem til vores 9 måneders dag <3

10-02-2014
I dag var jeg ude hos Starlight og han var super glad. Vejret var også med os så vi stod udenfor for første gang i år. Lige for tiden tror jeg at Starlight har brug for at få brand noget krudt af, da han bare begyndte at løbe og bukke med mig da jeg bare skulle smide mit skridt tæppe. Ellers var han meget sød og meget arbejds villig som han ofte er. I dag var også den dag hvor jeg skulle sige farvel da vi først ses på lørdag igen for jeg rider ham lørdag, søndag og mandag.

16-02-2014
I dag var jeg ude hos Starlight og da jeg skulle til at sadle op fandt jeg ud af at hans gjord var ødelagt og derfor lånte jeg en andens sadel. Der var sket det at i torsdags var der en anden som havde redet ham dressur til musik og da Starlight ikke ka lide andre heste kom en anden for tæt på og starlight blev sur og hans gjord sprang op men tja nu står den på uden sadel indtil jeg finder en nye gjord -.-

19-02-2014
Idag var jeg ude hos Starlight og fik lov til at ride ham. Det var super dejligt. Vi fik en mega god galop. Det var bare så rart at få besøgt sin lille hest i sin ferie glæder mig til på fredag da jeg igen tager ud ud hos ham.

23-02-2014
I dag ville jeg prøve på at ride min lille baby i skoven for første gang i år men vi nåede ikke særlig langt enden Starlight fik et lille flip og så vendte vi snuden hjem ad men jeg er faktisk stolt af ham men resten af tiden red vi bare i ridehuset så en dejlig dag herfra med massere af solskin :)
Kommentér på:
Anden særlig race Starlight vsr
Annonce