{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Pony (sec B) Kroggaardens Don Pedro 2009

1.168 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

frederikke L
Kvinde | 19 år | Oprettet: 3. feb 2012


Welsh Pony (sec B) Kroggaardens Don Pedro

Fødselsår:
2009
Højde:
Forventer han bliver maks 3. Han er lige under 130 nu :)
Temperament
Dejligt temperament. Er nysgerrig og har stor lyst til kontakt og til at lære. Er jo und så kan godt blive forskrækket, men tager det meste helt cool :).
Gangarter
Ser rigtig lovende ud, men er stadig under udvikling positiv. Har typisk Welsh "forben" i trav. Er forsat lidt hurtig i galop, men vi arbejder på at det.
Stævner
Ingen endnu, men mon ikke der kommer mange :)
Stamtavle
Far: Møllegaardens Don Pedro
Mor: Lianarth Welsh Poppy
Morfar: Twyford Signal
Køn
Helt utrolig køn vallak
Bemærkninger
Don Pedro er vores skønne unghest som vi købte i foråret 2013. Der var han let tilredet. Han er en fatastisk lille pony med et positivt, nysgerrigt sind. Han elsker kontakt og nusser gerne igen. Han er utrolig legesyg, leger gerne med sin bold på folden, piller ved alt med sin mule, og hænger der en pisk eller ligger et klæde i ridehuset tager han det gerne i munden imens han løber rundt og fører sig frem. Don Pedro synes selv han er ret lækker og er på ingen måde afhængig af at ride sammen med andre heste osv. Han siger heller ikke noget til at være alene i stalden, blive taget væk fra de andre på folden osv.
Don Pedro bliver trænet af min storesøster og en der hedder Anna. Jeg har ikke helt mod til at ride ham alene endnu. Han er rigtig lærenem og elsker at få nye udfordringer. Efterhånden er han begyndt at ligge stabilt til biddet i skridt og trav og strække sig fint frem og ned på en dejlig afslappet måde :). Pedro er også begyndt at springe og han synes det er rigtig sjovt og trækker selv på springene.
Kommentér på:
Welsh Pony (sec B) Kroggaardens Don Pedro
Annonce