{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frieser Arno S. 2000

65.680 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Heidi F
Kvinde | 50 år | Oprettet: 18. maj 2004


Frieser Arno S.

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca. 164 cm.
Temperament
Super skøn, god, rolig, behagelig men kan godt have sin egen mening.. Jeg er da røget af en gang i fuldgalop :)
Gangarter
Arno S. eller "Arne" som han hedder i daglig tale, har de skønneste gangarter. Skridt med god overtrædning. Hans trav er rigtig god.. høj og fremadgribende, der er godt med elastikker i ledene. Galoppen er også rigtig god, han begynder virkelig at kunne bære sig selv.,
Stævner
Oktober 2009 - Sundeved Rideklub
LA1 - 60,77 %
LA1 - 61,15 %
Oktober 2010 - Sundeved Rideklub
LA4 - 60,59
LA1 - 61,92
Stamtavle
Far : Fetse, FF : Feitse FFF: Jochem
Mor : Pronjke (Ster kåret)
Køn
Vallak. Men var hingst da han kom til danmark.
Han blev importeret fra Holland d. 3 Januar 2004.
Fuld pas og papirer.
Bemærkninger
Friesere er super dygtige og lærenemme. Arno S. behærsker allerede en taktfast trav. Han springer an fra skridt til gallop på begge volter. Han laver perfekt parade samt en god tilbagetrædning.
*********************************************************
Dette blev skrevet da han var redet i et halvt år
*********************************************************

Nu går det noget bedre med hans ridning. Han er dejlig samarbejdsvillig, og vi begynder at få styr på overgangende.

ARNO BLEV STER KÅRET SAMT RESERVE CHAMPION 2005.
OG ÅRETS VALLAK 2005 <3
SÅ VI ER SÅ STOLTE AF HAM.

2010 - Arno er ved at være voksen, han har fået en styrke jeg ikke havde troet. Han er fin, dygtig og samarbejdsvillig og min bedste ven :)

2017 - Der er sket meget siden sidste opdatering.
På et tidspunkt havde jeg for mange heste, så jeg valgte at sælge Arno til en pige i Nordjylland. Det har jeg fortrudt den dag i dag :(
Heldigvis var der en klausul i kontrakten der gjorde at jeg kunne købe ham tilbage, hvis hun blev træt af ham, og det gjorde hun heldigvis.
Den hest jeg fik tilbage efter et år, var fuldstændig ødelagt, knækket, tyndfed, ødelagt i hovene, ikke vaccineret, trist og ikke mindst halt.
Han har aldrig været halt i sit liv ellers. Jeg blev efterfølgende kontaktet af 3 forskellige piger, der uafhængigt af hinanden, fortalte at de var glade for at jeg havde købt ham tilbage og at han ikke havde haft det godt. Han var blevet sultet hele sommeren, hvor han havde gået på en mager og udsultet fold. Han var blevet trænet med de mærkeligste metoder, han skulle åbenbart lære at bukke, og det lærte han med pisk. :(
Nå men der gik mange måneder før han blev bare lidt glad og det tog et år før han var rengående igen. Så i november 2014 fik jeg den første ridetur, og det var seriøst med glædestårer.
Under hele denne proces, har jeg grædt som pisket, og undskyldt mange gange over for min hest, og lovet ham at jeg aldrig sælger ham igen. I dag har han det godt, og han har ændret sig meget.. Arno er mærkelig nok også blevet mere glad for mig, og vrinsker når jeg kommer til ham, det gjorde han ikke før. Vi er aldrig kommet op på det samme niveau ridemæssigt som vi var før, men det kommer vi i år. Denne hest betyder hele verden for mig, og jeg bliver det sidste han ser <3

******* Update ******

Jeg blev det sidste han så <3

Arno blev syg tirsdag aften d. 8. marts 2022, og det endte med at han var så dårlig at vi måtte aflive ham. Jeg har aldrig i mit liv, grædt så meget som jeg gjorde de dage.

RIP min bedste ven.
Kommentér på:
Frieser Arno S.
Annonce