{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Magic's Zalvaro [Tidl. part] 2009

1.305 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Magic's Zalvaro

Fødselsår:
2009
Højde:
har ikke målt ham, men omkring 169
Temperament
han har et fantastisk temp.
Gangarter
han har 3. hvor både trav og galop kan fremhæves
Stævner
ikke endnu
Stamtavle
F: Zardin Firfod
FF: Gribaldi
FM : Zawanne Firfod

M: Egegaves Karisma
MF: Heslegård's Star Light
MM: Mille
Køn
vallak
Bemærkninger
Jeg har haft "salle" i snart 3 uger. Salle er den slags hest som lige så stille sniger sig ind på en. jeg har ham i ridning for et vennepar jeg har og jeg havde besluttet mig for at ikke og knytte mig for meget til ham da jeg jo skal af med ham igen, Enten bliver han jo solgt som er meningen eller også skal han hjem igen på et tidspunkt. Men allerede efter 2 gang hvor jeg havde arbejdet med ham, ja så kom han lidt ind under huden på mig og nu, ja jeg indrømmer det, jeg holder sq af den hest.

Salle kan virkelig godt lide at arbejde for sin rytter, han lærer hurtigt og han er den slags hest hvor man kan mærke at han rykker hver gang. Selvom han er ung føles han ikke som en tikkende bombe at sidde på og han er meget forsigtig når han er under rytter.

den første gang jeg skulle ride ham efter han kom til mig, havde jeg longeret ham i 5 min og derefter trak jeg ham hen til een bænk og steg op og så red vi. efter 15 min gik han pænt frem for et let tryk med schenkelen og lavede overgange fra trav til skridt ved en anholdning i sædet.

Han er en skøn hest at arbejde med, på staldgangen kan han godt være lidt unghestefjollet, men når man arbejder, så arbejder man og det syntes jeg er en vigtig faktor hos en hest!

Jeg er ikke i tvivl om at den dag Salle er klar til sit nye hjem bliver en sorgens dag for som sagt tidligere så er jeg kommet til at holde af hele hans væsen.

Jeg håber at i vil tage godt i mod den lille drengerøv her. og JA jeg ved godt at billederne er lidt ensformige, men det er ret svært at få taget billeder når man arbejder alene hver gang ;) men jeg skal nok få nogle ridebilleder ind så hurtigt som muligt...
Kommentér på:
Dansk Varmblod Magic's Zalvaro
Annonce