{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino ØSTRUPGÅRDS COCO CHANEL gl. Lån [Tidl. hest] 2001

2.771 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Emma K.  L
Kvinde | 30 år | Oprettet: 18. jan 2008


Palomino ØSTRUPGÅRDS COCO CHANEL gl. Lån

Fødselsår:
2001
Højde:
167
Temperament
Coco har en fantastisk sind!
Hun er en hest der søger trykhed men giver også trykhed til andre!

I boksen er Coco en virkelig skøn hest. Hun er rolig, hun er ikke bokssur eller noget lign. Man kan stå inde i boksen og sadle op uden hun render 700 gange rund i boksen. hun står bare og venter pænt, på jeg bliver færdig!

På staldgangen er Coco og super dejlig! Hun går pænt ved siden af eller bagved. Hun trækker ikke i en. Hvilket jeg synes er virkelig rart! - I vandspiletovene står hun bare pænt og venter. Man kan sagtens gå fra hende, uden man tænker... "hvad laver hun mon nu???". Hun står på ingen måder uroligt! SKØN HEST!

Under ridning er hun en skøn hoppe. Der er en "sluk/tænd" knap på hende! Hun er rolig i alt det hun fortager sig, selvfølgelig kan der være noget hun lige bliver en smule bange for, ikke noget med at hun løber til langbortistand før man kan stoppe hende.. nejnej hun stopper bare op og så går hun videre!! Lækker hest!!

På den fold hun går på er hun "moren", der passer på de andre, men det er der jo ikke noget at sige til !! MEN hun er på INGEN måde HOPPE!! over for de andre!!

Hun er så god som dagen er laaaaaaaaaaaaaang!!!
Gangarter
Coco har en helt i gennem fantastisk gang! Rolig, svævende og bærende gang!

Coco's skridt: Hun har en fremadgående og bærende skridt og træder fint over sit eget spor! Lækker at sidde i!

Coco's Trav: Hun har en virkelig lækker svævende gang. Man kan sagtens mærke at hun bære sig selv og har virkelig en kæmpe stor rygsving! Stor gang og træder langt over sit eget spor! Jeg kan virkelig godt lide hendes trav!

Coco's Galop: Stor, svævende og rolig men fremadgående galop, virkelig lækker at sidde i. træder også fint over sit eget spor. Dog vælter hun lidt på sin ventre volte i galop. Men det er vi i gang med at få trænet op på!

Coco kan lave schenkelvigninger i skridt og trav, men skal lige arbejdes lidt mere. Hun kan også skifte galoppen, når jeg beder hende på det!
Stævner
Coco har ikke som sådan været til nogle stævner med tidligere ejer. Da de har brugt hende til avlshoppe. Hun har været på Roskilde Dyreskue et par gange og har været kommet hjem med 22 til 24 point og har også været til Store Hestedag, plus hun selv har fået afkom og derfor også en masse følskuer.

Coco er kåret ind i:
Dansk Palomino Forbund og Dansk Varmblod.

------------STENBÆKGÅRD---------------

21-08-2004
Dansk Palomino Avlsforbund
Resultat: 8888-87-767---8
Helhed: RDH-hoppe. 8

--------------NØRRELUND----------------------

02-11-2008
Dansk Varmblod
Resultat: 7777-67-777---7
Helhed: 7

--------------SUSÅ HESTESPORTCENTER-----------------

05-04-2014
LC1 B - dressur
Placering: 1. plads!
Procent: 67,4%
Min egen kommentar: Coco var svær at ride på opvarmnings banen, da der ikke var så meget plads. MEEEEEN Coco var en fantastisk hest inde på selve dressurbanen! Jeg havde slet ikke regnet med at blive placeret efter som det var min første gang sammen med Coco <3 men lækker hest!


05-04-2014
LC2 B - dressur
Placering: 1. plads!
Procent: 70%
Min egen kommentar: Jeg kan kun sige HOLD DA OP! En dygtig hest! - Jeg havde hende lige hvor jeg ville og gjorde de ting jeg bad hende om! Lækker hest alligevel!! <3 <3
Stamtavle
Far: Mr. Chapman
Farfar: Stærebogårds Apollo
Farmor: Punky XX
Farfars far: Rapid
Farfars mor: Armenia
Farmors far: Tony Vale
Farmors mor: Queen's Baby


Mor: Ravage
Morfar: Rafa-L
Mormor: Sandra
Morfars far: Racing Ace
Morfars mor: Fabiola
Mormors far: Asferg Cyklo
Mormors mor: Black Princess

Coco Chanel's seneste afkom er, Cocopops, er efter grandprix/OL hingsten Aston Martin.
og hun har også Springpoint's Cezar (er også her inde på hestegalleri)
Hun har også andre afkom, men kan ikke huske navn på dem.
Køn
Smuk GULD hoppe!
Bemærkninger
Coco som hun bliver kaldt i daglig tale er hest der ejes af: Bastian Andersen og Anett Andersen! Coco blev hentet under stormen bodil ... eller det vil sige at stormen var taget af og vi var så heldig at få lov til at hente coco den 07-12-2013. Jeg var så heldig at komme ned og se Coco første gang sammen med Anett og Bastian. Så kender Coco fra "dag 1".
Coco har et helt specielt sind som ingen andre har! Jeg var ikke et sekund i tvivl om at det var hende de skulle købe! Coco er en hest i særklasse!

Coco ankom til Nygård hvor hun skulle stå. Hun havde stadig okay stor mave, da hun kun lige var fravent føllet. Alt gik godt til at starte med. Men Coco tabte sig virkelig hurtig, hvilket IKKE er deres skyld, men dem fra nygård .... øv øv.

Jeg snakkede i telefon med dem og vi blev enige om at jeg gerne ville hjælpe dem med at få coco i bedre stand og i en bedre for, så Bastian ikke løber surt i det. Det vil jo ikke være godt, da de passer super godt sammen!

Den 13-02.2014 var en af de bedste dage i mit liv. Stod og gjorde Coco's boks klar til hun skulle komme. Pludselig ringer min mobil... "Det Emma??" - "Det Susanne!.. Emma kan du ikke lige komme op til lågen?? - Caroline skal lige snakke med dig!" - "Jo selvfølgelig!" - Jeg skylder mig op til lågen og DER STOD HUN!!! Coco!!! <3 <3 Jeg løb smilende hen til hende og sagde DET JO COCO!!! <33!
ENDELIG VAR COCO KOMMET TIL SUSÅ!!! :-)

Nogle timer efter hun var kommet satte jeg mig op på hende. Men noget var underligt. Coco løb for, hun tog bidet og ville ikke samarbejde med mig?! - Det var ikke den Coco jeg kendte! Jeg kunne godt forstå Bastian i alt det han sagde. - Men det ville jeg lave om på tænkte jeg.

Dagen efter om fredagen kom dyrlægen og vaccinerede hende og Coco fik også lige raspe tænder!
Coco måtte ikke bruges hårdt eller blive stresset de næste 3 dage, så satte mig op på hende og skridtede lidt rundt på hende og hyggede.

Jeg brugte en uge på kun at longere hende og hold da op det har virkelig givet pote! torsdagen efter hun var kommet satte jeg mig op på hende uden sadel og virkelig svært at holde balancen i cowboybukser! men hun var blevet så blød i munden og hun løb ikke for mig! Coco var kommet til sig selv igen!! ;-)

I dag den 23-02-2014, var jeg på tur i det gode vejr med Caroline på Hamila og Line på Asterix. Mega cooooool hest jeg red på! Bagefter red vi dressur hvilke gik rigtig godt! Super lækker!! - Desværre stod der en med en pisk med pose på for enden, så Hamila og Asterix blev ikke til at have med at gøre så de red ud og Coco var igen total lige glad!! ;-) - Men red så bare ud med de andre og ja smukke Coco gik lige så godt ude som inde! (dygtig hest!)

Jeg vil bare sige tak til Bastian og Anett for at jeg må låne skønne Coco! <3 Hun er virkelig en fantastisk hest! <3

I dag den 26-02-2014 var jeg i skoven med Coco og Mathilde på hendes skønne pony Mulan!!<3 bagefter kom søde Lærke og tog nogle gode ride billeder!! <3 TUNSIND TAK!!! Lækker hest ;-) gaaaaal Coco er total skøøøøøn!!! <33

Tirsdag den 04-03-2014 har Coco tabt en sko, øvøv! - Det er meget positivt at se, at Coco er begyndt næsten at kunne spise det hele op! Dygtige pige!


I dag den 06-03-2014, kom Coco søde ejer forbi (Bastian) for at se til Coco og han var meget glad for at se hende! - Han skridtede lidt på hende, inden jeg skulle til at have hold. Bastian kunne godt mærke forskel på da de kom med hende og til nu ;-) <3
Coco har spist det hele op nu! Så nu rykker hun! Virkelig dejligt at se hun spiser og tager på! <3

Bliver mere og mere glad for den dame! <3

Nyt fra smukke hesten!!
Det går virkelig fremad med Coco!! - Jeg skal starte dressur stævne på hende den 5. April og jeg glæder rigtig meget. Så vi skal bruge den næste stykke tid til at øve programmer! ;-) <3

Torsdag den. 03-04-2014, i dag var jeg meget tæt at give op! Coco's sadel drillede og jeg magtede bare ikke at ride. Igen fik jeg ikke øvet program! - Så det skal nok blive sjovt på lørdag...

Den 04-04-2014, I dag fik vi ENDELIG øvet program ÉN gang! - men jeg regner ikke med noget i morgen! Jeg er jo springrytter, så dressur tager vi bare for sjov! - Alt er gjort klar til stævnet, nu mangler jeg bare at ordne hest i morgen tidlig!

I dag er det lørdag, det vil sige den. 05-04-2014! Det betyder STÆVNE DAG!! Kl. er 06:00, nu skal jeg gøre mig klar og så ud til hesten!!! ..... senere på dagen! Coco har været så skøøøøøøn! Coco har haft mange mennesker/børn omkring sig! hun blev gjort klar. Mine forventninger var ikke super store, men blev så over vildt glad, da Coco bare gik dér, inde på dressur banen! - Nu er jeg kommet hjem med TO første pladser er SYG stolt af min guld hest! <3 - Hun får fri i morgen med MASSERE af fold tid!! <3 <3 ELSKER DEN HEST!! <3

Nyt!: Coco gik i gennem bøjeprøven! Og har efterfølgende sprunget to gange. Hun bliver en smule vild, men hun skal jo lige finde ud af det ;-) hæhæhæ skøre hest!

28-04-2014, var det total hygge dag sammen med Coco pigen! - Vi har hygget på folden, og en tur i søen, for FØRSTE gang! - Det var hun ikke helt glad for til at starte med, men hun fandt ud af det slet ikke var slemt og blev til sidst en rigtig "vand hund" - Coco blev pludselig en førehoppe som hjalp de andre med ud i vandet. DYGTIG HEST! <3 Skøn hest. Jeg elsker mere og mere den hoppe!

I dag den 01-05-2014, står den på skov tur sammen med 5 andre. Det bliver SUPER hyggeligt! Skoven er så smuk, når den er sprunget ud! ;-)

I går den 28-09-2014, fik jeg flyttet Coco ud til et nyt sted og jeg håber at på alt godt. Nu skal jeg bare bruge dagen på at hygge med Coco og hjælpe min veninde med at springe :-) muligvis have flyttet hendes/mine ting.

Ø
ØS
ØST
ØSTR
ØSTRU
ØSTRUP
ØSTRUPG
ØSTRUPGÅ
ØSTRUPGÅR
ØSTRUPGÅRD
ØSTRUPGÅRDS
ØSTRUPGÅRDS C
ØSTRUPGÅRDS CO
ØSTRUPGÅRDS COC
ØSTRUPGÅRDS COCO
ØSTRUPGÅRDS COCO C
ØSTRUPGÅRDS COCO CH
ØSTRUPGÅRDS COCO CHA
ØSTRUPGÅRDS COCO CHAN
ØSTRUPGÅRDS COCO CHANE
ØSTRUPGÅRDS COCO CHANEL! - GULD PRINSESSEN! <3<3
ØSTRUPGÅRDS COCO CHANE
ØSTRUPGÅRDS COCO CHAN
ØSTRUPGÅRDS COCO CHA
ØSTRUPGÅRDS COCO CH
ØSTRUPGÅRDS COCO C
ØSTRUPGÅRDS COCO
ØSTRUPGÅRDS COC
ØSTRUPGÅRDS CO
ØSTRUPGÅRDS C
ØSTRUPGÅRDS
ØSTRUPGÅRD
ØSTRUPGÅR
ØSTRUPGÅ
ØSTRUPG
ØSTRUP
ØSTRU
ØSTR
ØST
ØS
Ø

FLERE BILLEDER KOMMER MED TIDEN!!!
Kommentér på:
Palomino ØSTRUPGÅRDS COCO CHANEL gl. Lån
Annonce