{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Cob (sec D) / Pinto - Skovbjerggårds Lucky Girl (SOLGT) [Tidl. part] 2011

678 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maiken Auning
Kvinde | 29 år | Oprettet: 24. sep 2009


Welsh Cob (sec D) / Pinto - Skovbjerggårds Lucky Girl (SOLGT)

Fødselsår:
2011
Højde:
Den 21. december 2012, blev Lucky målt til at være 130 i stg.
Temperament
Lucky har et rigtig dejligt sind. Hun er meget nysgerrig og vil gerne nusses med, hvis det er stille og roligt. Hun er ikke så vild med vilde bevægelser, og man skal holde øje med hendes signaler, når nok er nok. Men på trods af det, så er hun kærlig og er meget livlig.
Gangarter
Hendes gangarter er ikke blevet testet fra ryggen endnu, da hun kun er velegnet til meget små ryttere, og hun er derfor ikke blevet tilredet. Hun vil med tiden blive vænnet til sadel og hovedtøj.
Stævner
Lucky har ikke været til nogle stævner endnu, og jeg tror desværre heller ikke at det kommer til og ske, på grund af hendes højde. Men hvem ved?
Stamtavle
Mor: Party Girl (Welsh Cob (sec D))
Far: Indy (Pinto)

Bror: Lukas (På min profil)

Jeg har desværre ikke hele hendes stamtavle.
Køn
En lille hoppe.
Bemærkninger
Lucky Girl (også kaldet Lucky) er en sortbroget lille dame, med fire hvide sokker. Hun har en hvid hale og en man som er sort og hvid. Lucky er min part og er ejet af Elin Juulsgaard.

Lucky er en rigtig dejlig, lille pige som sætter stor pris på at få godbidder og lidt nusseri. Jeg har kendt hende siden 2012, men det er først i 2014, hvor vores lille venskab begyndte og blomstre.
Lucky er min tidligere part, Lukas’ hel lillesøster, så jeg har altid været tæt knyttet til hende, og har altid haft et godt øje til hende. Desværre har tiden ikke været der til at træne med hende før nu.

Lucky står nogenlunde samme sted som Amigo, man skal blot gå et par meter, også er man faktisk hos hende. Det vil altså sige, at Lucky står på nabo gården, da de kun har en hest, og den skulle selvfølgelig have en foldkammerat, og det blev så Lucky.

Lucky er en lille pony, og på grund af hendes højde, er hun ideel som en skovturs – og hygge pony. Man kan sagtens kalde hende for min drømme pony, da jeg altid har haft et godt øje til hende, og hun har alt hvad jeg har gået og drømt om siden jeg var helt lille og fik æren af at få selskab af heste.

Jeg håber, at vi får mange gode år sammen, selvfølgelig med op – og nedture, og ikke mindst et stærkt sammenhold, som kun vil blive større med tiden.


Bemærk at den 1. oktober blev Lucky Girl solgt til en familie med tvillinger. Jeg kommer til at savne hende, men jeg er sikker på at hun nok skal få det godt.
Kommentér på:
Welsh Cob (sec D) / Pinto - Skovbjerggårds Lucky Girl (SOLGT)
Annonce