{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder vinur frá skeggsstööum 2005

1.234 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

sarah l
Kvinde | 28 år | Oprettet: 6. apr 2008


Islænder vinur frá skeggsstööum

Fødselsår:
2005
Højde:
han er 138.
Temperament
han har et super dejligt temperament, men meget usikker og skal kigge på alt hvad der sker.
Gangarter
skidt: middel
trav: over middel
galop: over middel.
han har tølt osv men det er desværre ikke blevet ved lige holdt så jeg har kun set ham gøre det en gang og det var ikke ret meget men håber det kommer med tiden.
Stævner
ikke nogen
Stamtavle
kommer senere.
Køn
han er en skøn vallak
Bemærkninger
det hele startede med jeg skulle hjælpe en med og arbejde med ham for han er en meget usikker hest og har været mishandlet tidligere, hende jeg skulle hjælpe endte med og blive bange for ham, jeg havde ham for mig selv, snakkede så med min ride lærer om at få ham med hjem i sommerferien, og det var det bedste jeg nogen siden har gjort for både mig og vinur. vinur har aldrig ville lade sig fange på folden og den dag idag kommer han til en og vrinsker/brummer når man kommer.
den stakkels pony har været mishandlet og været misforstået forhen så han er både bange og usikker, så ride hest er han ikke endnu, håber det kommer med tiden, lige nu laver vi en masse jordarbejde, gå en masse ture for han kan vende sig til biler osv. mere tekst og billeder kommer med tiden. Vinur er ved og blive ride hest;-) han er bare dygtig så der vil snart komme nogle ride billeder ind
Kommentér på:
Islænder vinur frá skeggsstööum
Annonce