{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Kiss Kiss Bang Bang DK • Hulken • Mit alt 2004

3.208 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sophie & Kiss *MGADK*
Kvinde | 25 år | Oprettet: 27. jun 2009


Anden særlig race Kiss Kiss Bang Bang DK • Hulken • Mit alt

Fødselsår:
2004
Højde:
Kiss er 1.35 m høj.
Det passer super godt til mig, da hun er lidt kraftigt bygget.
Temperament
Kisser har det skønneste temperament. Alt skal helst gå hurtigt, der er ikke tid til at gå og hygge. Hun er en pony der virkelig gerne vil lave noget. Nogle gange, når jeg bare vil ride hyggedressur, er det selvfølgelig lidt irriterende. Men efterhånden som jeg lærer hende at kende, bliver det meget bedre. Og jeg kan bruge denne energi til noget godt. Når vi rider games, bliver hun hurtigt meget tændt og ivrig. Det er bare super godt. :D
I skoven er hun så sød! Der er fuld knald på hende, men er stadig 100% styrbar. Hun er altid glad med ørene fremme, når vi er på tur.
Hun er den bedste der findes!
Gangarter
Kiss' gangarter er meget sjove. Man skal lige vænne sig til dem. Hun hopper lidt i galoppen, specielt når man skal holde hende tilbage. Hun bruger sin bagpart og bagben rigtig meget under ridning, hvilket kun er godt. Hun tager små, hurtige skridt. Hendes gangarter er helt specielle!
Stævner
Verdensmesterskaberne for par 2016: u17 SEMIFINALIST, b finale 7.plads (partner blev skadet i semifinalen)
Danmarksmesterskaberne for individuel 2014: 5. plads!!
Leo Cup 2015 (parstævne): 1. plads i B-finalen
Danmarksmesterskaberne for par: 2. Plads!!!
Kappocup Åbent (parstævne): 2. Plads!! Et point fra sejeren.
Leo Cup 2014 individuel: Open a finale, 5. plads
Forårsindividuelle: Open a finale, måtte forlade konkurrencen pga. skade
Selected pairs, store heste dag 2015 - open a finale, 7. plads


Stamtavle
Hun har ingen stamtavle. :)
Køn
Smukkeste hoppe!
Bemærkninger
Kiss er min nye games pony. Jeg købte hende af en super sød pige, som også har brugt hende til games. Kiss har gået landshold i mange år, og er super rutineret i games.
Der er ingen som Kiss. Hun er simpelthen den bedste. Der er ingen ord i verdenen der kan beskrive hende. Hun er altid glad og i godt humør, og jeg går altid fra hende med en lykkelig følelse.

Jeg havde prøvet et par andre ponyer, og jeg havde egentlig fundet en pony som jeg godt kunne lide. Min træner havde dog skrevet, at en af hendes dygtige ryttere, havde en super sød pony til salg. Jeg tog så ud og prøvede hende. Jeg red hende i maks ti minutter, hvor jeg prøvede få games ting på hende. Fra det øjeblik jeg satte mig i sadlen, vidste jeg det skulle være hende. Der var bare en connection. De følgende dage aftalte jeg og gamle ejer frem og tilbage, og halvanden uge efter, var hun min. Det var den lykkeligste dag i mit liv.
I starten havde jeg en lille smule svært ved at få hende til at slappe af når vi red, men det gik meget hurtigt over og nu er hun helt rolig under ridning.

Jeg har kun haft Kisser i lidt over en måned, og hun har taget mig med storm. Da jeg solgte min pony Ginger for halvandet år siden, var jeg sikker på, at jeg aldrig fandt en pony som hende. Og jeg var sikker på at jeg aldrig ville kunne elske en pony, som jeg elskede hende.
Men det fandt jeg. Jeg fandt ikke en pony som Ginger, men jeg fandt den samme følelse - hvis ikke endnu stærkere. Jeg har endnu ikke prøvet at gå ked af det fra Kiss. Hun gør mig altid i godt humør. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skulle gøre uden hende i min hverdag. Hun betyder alt for mig. Jeg troede aldrig jeg ville elske en pony så højt igen, og der tog jeg fejl. Jeg elsker hende ubeskrivelig højt. Jeg savner hende, hvis jeg er væk fra hende i bare en dag.
Hun er en stjerne uden lige. Min foraltid! <3

Jeg kan virkelig ikke beskrive Hulken.. Jeg har haft hende i snart 5(!!) måneder, og de har været de bedste i mit liv. Hun har lært mig så meget, og hun er på ingen tid blevet min bedsteven. Hun betyder ALT! Min foraltid, kun min.<3

Et år om en uge. Et år!! Gud hvor tiden dog flyver. Hun har taget en helt speciel plads i mit hjerte og jeg vil gøre alt for at jeg aldrig mister hende. Det vi har opnået på et år er jo helt utroligt. Jeg kan ikke beskrive hvor stolt og ufattelig lykkelig jeg er over hende. Min bedsteven, min stjerne, mit hjem og min aller yndlings - I love you forever. Forever and always <3

2 og et halvt år med verdens bedste pony er gået. Der er ingen tvivl om at hun er ponyen for mig, hun er HELT igennem perfekt. Hun går bedre og bedre for hver dag der går, og hun gør altid sit bedste, ligemeget hvad jeg nu finder på med hende. Hun er en pony som alle burde have glæde af, og der har jeg været så heldig! Hun er efterhånden en eftertragtet gamespony, og som tiden går, er der flere og flere der henvender sig om hende. Selv den engelske landsholdstrænere har sagt at hun er en "world class, top junior pony". Og jeg kunne ikke være mere enig! Hendes udvikling på de to år jeg har haft hende har været enorm, og jeg er SÅ stolt! Hun betyder alt for mig, og jeg vil aldrig, aldrig, aldrig gå af med hende! Hun har så meget værdi for mig - ikke kun materielt, men også personligt. Hun er uden tvivl VERDENS BEDSTE PONY <3
Kommentér på:
Anden særlig race Kiss Kiss Bang Bang DK • Hulken • Mit alt
Annonce