{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Quarter Lucky Johnny Walker (DJ) 1985

6.206 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

ShowjumpingDK
Kvinde | 123 år | Oprettet: 16. maj 2004


Quarter Lucky Johnny Walker (DJ)

Fødselsår:
1985
Højde:
153cm
Temperament
Hidsigprop, men bliver ikke bange for ting. Han er meget nervefast.
Gangarter
Flyvende
Stævner
Til og med MB for heste, med utallige placeringer og sejre, men det er efterhånden ved at være nogle år siden, at vi har startet stævner. Overvejer at ride ham i form igen og starte nogle mindre klasser på distriktsplan igen.
DJ og jeg har blandt andet redet DM for småheste hvor vi vandt bronze.
Stamtavle
M: Miss Skipper Jag
F: I Should be Silver
MF: Skipper Mingo
Køn
Vallak
Bemærkninger
Lucky Johnny Walker (i daglig tale DJ), impoterede vi fra Canada i 1996. Dengang var han beregnet som hygge/western hest til mine forældre, men det viste sig hurtigt at han var lidt for vild hehe. Hele sit liv har han været brugt til Cutting og Teampenning konkurrencer i Canada og USA, og med mange mesterskabssejre bag sig...dog blev han engang diskvalificeret ved de Canadiske mesterskaber, fordi han nappede en kalv i rumpen, fordi den ikke lige ville som han ville hehehehe.

Jeg startede da også med at ride noget western på ham, men fandt hurtigt ud af, at springning, jagter og jordeture på markerne lige var noget for ham.
Og det med at være lidt af en fræser har han bevist, ved at løbe 70km/t (MÅLT), med mig på ryggen...skulle jo lige se og han også var en sprinter.
Oprindeligt er Quarteren, udover at være en meget intelligent, og lærenem hest, som det kræver til arbejdet med køer, jo avlet til væddeløb på korte distancer (en kvart mil, deraf navnet "Quarter Horse"). På disse distancer er Quarteren fuldblodshestene overlegne, men tilgengæld kan de ikke holde deres høje tempo lige så langt som XX'erne. Så faktisk kan quarteren løbe hurtigere end en fuldblod (på kortdistance).

Sammen har DJ og jeg redet et utal af stævner og jagter, og flere vil komme. Selvom han er 19år nu, kan man IKKE se det på ham! Han er stadig ligeså vild og hurtig. Desuden er han meget viljestærk og selvstændig. Han er desuden et exemplar at "de gammeldags" Quartere, som de skulle se ud tidligere..efterhånden er man desværre begyndt at avle -for meget- fuldblod ind i dem, for at gøre dem lettere, men det viser sig så også at deres ben bliver svagere...

Ellers elsker DJ at sylte græs på folden og gnubbe med sin bedste ven "Fedling" :-)

** Det er IKKE tilladt at tage billeder fra denne profil! **
Alle billederne tilhører mig selv. Malene Nielsen.
Kommentér på:
Quarter Lucky Johnny Walker (DJ)
Annonce