{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Barockpferd Clarissa [Tidl. hest] 2007

4.184 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

N.H.H.H
Kvinde | 45 år | Oprettet: 20. maj 2009


Barockpferd Clarissa

Fødselsår:
2007
Højde:
Clarissa er målt til kårring som 3 årig med stg. mål på 154 cm.
Temperament
Hendes temperament virker roligt og velafbalanceret, dog kan vi ikke helt regne med dette endnu da hun jo er i en meget svær forfatning.

Opdateret d. 30-06-2014
Hun har et virkeligt godt og stabilt fattet temperament, en dejlig og nem hest at omgåes.
Gangarter
Gangarterne er noget mangelfulde, men skyltes hendes tilstand.

Clarissa er nu kommet sig helt og er mega godt gående store og høje rummelige ben/knæ løft, stor gang med megen svævende store bevægelser.
Stævner
Vi ved kun hun har været til kårring 2010 og det var med bedømmelserne 7.5 i alle bedømmelser. Sikke en hest hun må havde været en gang, og er det dog stadig bare indvendigt.
Stamtavle
delvis. Clarissa er kårret i forbogen.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Clarissa er kommet ind hos os d. 13-03-2014. Hun er kul sort, lille bitte stjerne på str med en 2 krone, hvid på højre bagkode på indersiden. Hun er ekstremt forsømt på alle områder, hun er undervægtig og havde rigtig mange orm, hun har store tandproblemer hvilket vi vil afhjælpe når dyrlægen tør bedøve hende, hun er højt drægtig og med foling lige om hjørnet, derfor hun ikke kan blive bedøvet, dette kan først gøres når hun har folet, hvilket vi håber hun vil kunne klare, vi vil hjælpe hende igennem alt bære hende hvor hun bæres skal, støtte hende hvor der er behov give hende alt den kærlighed hun har manglet i hendes turbolendte korte/hårde liv hun har haft. Trods hendes skæbne er hun ved rigtig godt mod og har stor løst til livet og så længe hun ikke er slukket, kæmper vi sammen med hende. Vi håber i vil byde hende velkommen og i vil kunne følge hende her, vi vil holde jer opdateret løbende. Der er nu billeder fra d. 30-04-14. Der er nu nye billeder taget d. 22-05-2014, Clarissa har idag denne dato fået et fint lille hoppeføl, hun klarede selv fint fødslen og alt er forløbet korrekt, dog er hendes føl lidt tynd, men mon ikke vi også får skik på dette, det vigtigste nu må være at de begge er i live og har klaret strabasserne og så er der kun lys fremtid forude i vente. Hun er blot en ud af rigtig mange sølle skæbner derude, og alle har ret til et godt og trygt liv helt fra start og til de skal og er kommet herfra. Clarissa er kun en af mange vi her samler op fra bunden, hun vil her hos os blive smuk og få det fortjente liv tilbage, vi krydser alle fingre for hende, hun har virkelig kampvilje så det vil noget, en gnist i øjnene der stråler mere fra dag til dag, der triller mange tåre for hende. Vi vil sejre sammen. Håber hun er velkommen herinde selv om hendes ydre pt ikke er til gode billeder, men hun har stadig SIN SJÆL og den får hun lov at beholde. D. 26-05-2014 Clarissa og datter er nu snart klar til nyt hjem. Vi regner med at Clarissa er helt ovenpå inden for en md tid.

opdateret d. 17-06-14
Clarissa er nu kommet sig helt og søger nu nyt hjem sammen med hendes lille datter....

opdateret d. 30-06-14
Så er der kommet lidt nyrere billeder.

Clarissa har idag d. 13-07-14 fået ny og rigtig sød ejer og det er sammen med hendes føl. Det er en dejlig følelse at det hele nu er lykkedes for dem. At komme sig fra et helvede og til nu at være helt i tip top og nu begynde det gode liv fremover. Håber jer alt held fremover..

Opdatering d. 26-09-2014.
ADVARSEL:

Denne nedenfor nævnte bruger søger heste og andre dyr på GogG, det er der vi har Clarissa kommer fra samt den som Nyt Hesteliv hentede hos os dagen efter.....
Så pas godt på jeres kære små inden i giver dem videre.
Hun er også herinde på heste galleri, dog ikke som søgende endnu.

maja zacho khnel
9640 Farsø
Medlem siden: 14/04-2007
Kommentér på:
Barockpferd Clarissa
Annonce