{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Asi [Tidl. part] 2009

1.252 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

~ Nadja & Mozart ~
Kvinde | 33 år | Oprettet: 22. jun 2008


Pura Raza Española Asi

Fødselsår:
2009
Højde:
1,52
Temperament
hun er meget opmærksom, og har tindens til at hoppe lidt til siden. men ikke noget voldsomt. Hun vil gører alt for sin rytter.
Gangarter
skridt: meget fremad gående
trav: dejlig arbejdstrav.
galop: mangler en del balance
Stævner
Vi har deltaget i vores første stævne,ved Camilla stormont vi red til 71,5 % i dressur.
Stamtavle

F: Ribereno PRE

M: Bellezea Andalusier

Køn
hoppe på 6år
Bemærkninger
Asi er en sød og smuk lille hest. Som jeg har fået æren af at skulle tilride/genoptræne i febuar 2014..

Hun er trænet med HMS, og lettere tilredet, men kan ikke så meget endnu. Hun er meget lærenem og samarbejdsvillig. Hun er vant til andre dyr og børn,
hun viser stort talent indenfor dressur, og er cool i terrænet.

Asi og jeg har nu efter 1 måned, fået tilliden til hinanden og vi kan så småt begynde at på ridningen.

d. 1 marts 2014

kom jeg for første gang op at sidde på asi, 10 min på ridebanen. det klarede hun så smukt. asi har ikke været redet siden september 2013 så det er 3-4 måneder. så er stolt af prinsessen.

d.9 marts 2014

asi viser mere og mere fremgang, og hun bliver bedre og bedre for dag til dag. idag tog vi lige 1 times turridning, hvor vi fik travet for første gang og det klarede hun så fint. fik da lige et lille bukke spring og hun stejlede 1 enkelt gang. men det var en alletiders, tur alligevel. vi fik redet lidt på bane efter.

Asi er en sød og dejlig hest og hun elsker at lave noget (: er så glad for at jeg måtte få part på denne skønne hest. Vi håber på en la i dressur om 1 års tid hun har stadig meget og lærer da hun er unghest.

D.31/3-14

Har redet asi i skridt og trav idag uden hendes mor var tilstede. Det går frem af med prinsessen.
Imorgen starter vi til undervisning.

D. 9/4-2015

Asi er begyndt, at blive så god i dressuren. Undervisningen er så gavnmild for os. Det eneste træls der har været, er at hun bukker og stejler når man rider tur. :( det øv.

Så er det vist tid til en lille opdatering. 25. Juni 2015

Efter mit uheld, hvor asi smed mig af. Er vi endelig kommet igang igen, og er så stolt af hende. Hun går præcis som hun skal, og vi kan ride bane selv igen uden hun hidser sig op. Hun er blevet mindre nervøs på bane, men turridning har vi ikke gjort så meget i endnu det kommer formentlig en dag igen. Hun elsker en god tur i det fri, men rider man sammen med andre og de vil frem vil asi med. Rider man marken rundt selv bliver hun nervøs for alt.

Vi er igang med at få grundridningen på plads, ved vores underviser. Hun søger selv ned og frem til bidet, hun er god til at arbejde med bidet. Hun samler sig så godt, i dressuren og vi har fået tempoet ned i traven i både longe og under rytter.
Kommentér på:
Pura Raza Española Asi
Annonce