{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race - Trolle {betterøven} 2000

2.596 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race - Trolle {betterøven}

Fødselsår:
2000
Højde:
Vil skyde på de 105 cm.
Temperament
Rigtig sød, dejlig snaksaglig og samarbejdsvillig. Til tider en stor drillepind, men bestemt ikke noget slemt overhovedet (har set værre) :-)
Gangarter
Skridt: Middel - Dejlig afslappende.

Trav: Over middel - Hurtig med gode ben løft.

Galop: Over middel - God fremaddrift.
Stævner
Kan ikke huske placeringerne i hovedet, så de kommer ind senere.
Stamtavle
Moren var shetlænder, faren vides ikke. Tidl. ejer mente han var et upser føl.
Køn
Skøn vallak.
Bemærkninger
Jeg fik ham i fødselsdagsgave af mine forældre og mormor da jeg blev 4 år og han har siden da, været min tro følge Svend. Kan ikke forstille mig et liv uden ham, selvom at jeg ved at ingen lever evigt. Han forstår at mit humør helt i top, hvis jeg er ked af det eller vred. Han er der altid, hvis man har nogle frustrationer man skal af med. Han er virkelig en alletiders ven - faktisk den bedste - og er så evigt taknemmelig over at jeg fik ham dengang <3
_____

Han bruges udenlukkende kun til stævner med de små piger, da jeg er blevet for stor til ham, så vores træning består for det meste kun af hygge/hygge ridning og tricks. Han lider ikke overlast og elsker at blive brugt af både mig og de små piger, så det skal han selvfølgelig blive ved med, indtil han ikke kan eller må mere, men det er der forhåbentligt mange år til endnu.

Tricks: Han kan lægge sig, stejle, neje, spanske skridt, ryste på hovedet, smile (fleme), gå over ting og bakke uden berøring. Lægge øvelserne kræver stadig lidt træning, men det går fremad hverdag.

27/03/2014: Jeg har idag været ude og træne med betterøven. Han har de sidste to dage været en rigtig drillepind og har skulle prøve alt og alle af, selv de små piger, så det slap jeg selvfølgelig ikke for, men trods det, gik vores træning rigtig godt. Han fik lagt sig ned hele 3 gange og bestemte sig så på tredje gangen at han ikke ville op igen.... Dumme pony, men hvad en spand med gulerødder og guf ikke kan gøre, haha ;-)

07/04/2014: Trolle har idag haft en fridag, da han har haft massør ude. Han også skal nyde livet lidt nogen gange og det var bestemt ikke noget han klagede over.
Kommentér på:
Anden særlig race - Trolle {betterøven}
Annonce