{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Holstener Shakira 273 2003

1.977 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Rebecca D
Kvinde | 24 år | Oprettet: 11. dec 2010


Holstener Shakira 273

Fødselsår:
2003
Højde:
165-168 cm. Perfekt højde til mig<3
Temperament
Shakira har det skønneste temperament!<3 For det meste rolig, men frisk i spring. Hun elsker bomtræning, så der er hun lidt ekstra frisk. Man kan tænde og slukke hende, som man vil. Hun er også et rigtig nussehoved. Hun eeelsker at blive nusset.
Gangarter
Hun har de dejligste gangarter!<3

Skridt: middel

Trav:middel

Galop:dejlig stor- middel
Stævner
Shakira har tidligere gået 130 i Tyskland.

Hun vandt også Jetsmark cuppen i dressur med tidligere låner.

Første stævne: HIR fejlfri i LF

Sponsor stævne: HIR fejlfri LF og LE

HIR stævne: LC1 64,4 %

HIR stævne: cup LC1 66,2 % og LC2 64 %

HIR fastelavnsstævne: LC3 64,6%

Stamtavle
Far: consens
Farfar: capitol I
Farmor: Enda

Mor:Gitta I
Morfar: calvadur
Mormor: sonthofen
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Shakira er en rigtig sød hoppe, også kaldt for mullepigen eller skimle. Jeg har ikke haft hende ret lang tid, men allerede nu ved jeg at vi er det helt rigtige match! Det var kærlighed ved første blik;-) Shakira er en arbejdsvillig hest, som elsker at lave noget! Shakira har stået flere forskellige steder og har haft forskellige rytter, så inden Shakira kom på rideskolen stod hun et sted, hvor hun bare stod og var rigtig trist. Hun manglede kærlighed og trykke rammer. Hun havde også fået rigtig lange hove, og havde enmasse knopper på ryggen, pga en for dårlig sadel, men nu får hun alt den kærlighed hun kan få, og jeg kan allerede mærke og se på hende, at hun er blevet gladere og hun stoler også mere på mig, for da hun kom, måtte man ikke røre hendes mule, hvilket jeg godt kan nu.

Nu har jeg haft Shakira i lidt over et år, og hun har allerede rykket sig meget.. Vi springer 90-100 cm til træning og vores mål er at springe en LA*.. Men der er et stykke tid endnu. Hun er stadig lidt nervøs i spring, men slet ikke så meget som hun var da hun kom.. Og i dressur er hun begyndt at gå stabilt, efter en rigtig laang periode. Så det begynder at gå den rigtige vej.

Kommentér på:
Holstener Shakira 273
Annonce