{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Pura Raza Española Canastero CRE 2010

5.469 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Canastero & Trine
Kvinde | 26 år | Oprettet: 18. sep 2004


Pura Raza Española Canastero CRE

Fødselsår:
2010
Højde:
Ca. 160 cm - men er ikke officielt målt.
Temperament
Canastero er meget selskabelig. Han søger selv kontakt, selvom han lige skal se folk an først. På den måde er han faktisk lidt af en snob. Han er opmærksom på den, der arbejder med ham, og lader sig ikke distrahere så let.
Han er opmærksom, men modig og tager tit det første skridt selv. Han reflekterer førerens følelser. Bliver man forskrækket, bliver han forskrækket - bliver man usikker, så bliver han usikker.
Han er meget sensitiv, og når han siger fra, kan han godt blive ret voldsom. Pres håndterer han ikke specielt godt, så han har brug for en rolig og lokkende hånd.
Han lærer hurtigt, hvilket nok har noget med hans personlighed at gøre. Han vil rigtig gerne please.
Gangarter
Skridten er noget kort.
Hans trav er især meget spansk med de høje knæløft - gangen bliver meget større, når han kommer ordentligt frem. Han padler lidt på højre forben.
Galop er stor og føles som op-ad-bakke.
Stævner
Ingen.
Stamtavle
Ren PRE, importeret fra Spanien som 2 års.

Far: Bondadoso C
Mor: Canastera XXXVII
FM: Joya XII
FF: Decadente ||
MF: Castor |||
MM: Galicia ||

Han har langt flere led, som dog ikke er blevet skrevet ind.
Køn
Blev kastreret d. 13/03-14, så han er vallak nu.
Bemærkninger
Født d.: 18/05-10
Kasteret: 13/03-14
Ejer siden: 15/03-14
Canastero betyder "Kurvemageren"

Lige siden at jeg var en lille pige, og jeg første gang så i en bog om hesteracer, så jeg på en skimlet 'andalusier' (som det stod i bogen), og jeg vidste at det var sådan en hest jeg skulle have.

Og sådan skulle det altså gå!
D. 15/03-14 underskrev vi kontrakten og Canastero CRE blev min første hest.
I forvejen har min familie og jeg jo Ghost Win (som jeg også har oprettet herinde), men Canastero er min helt egen hest! - det er en drøm jeg har gået med ufattelig længe, og nu er den endelig gået i opfyldelse.

Han er alt det jeg har drømt om. En skimlet PRE med temperamentet i orden, og hvor alt arbejdet skal lægges i af mig.

Han er en sensitiv hest, og meget opmærksom på den der arbejder med ham, hvilket er en fornøjelse at arbejde med.
Samtidig er han en sød kælepotte, som elsker at stå og nusse.
Han er meget intelligent og nem at arbejde med, fordi han selv er så villig.

Jeg er spændt på, at se hvilke veje skæbnen vil føre os hen - og jeg er sikker på at det nok skal blive en fantastisk rejse!

D. 11/04-14
I dag var jeg med min far oppe hos Cansas! Jeg havde taget en masse ting med, som vi skulle ligge og lege med.
Allerførst startede vi med at lægge en presenning ud, som han skulle gå over. Jeg har trænet det et par gange med ham før, så det var der ikke nogle problemer med :D

For mig er det alfa omega at hesten kan stå stille i alle situationer, så det er noget jeg har lagt rigtig meget vægt på, derfor har jeg trænet med Cansas at han skulle stå stille uden at stå bundet mens jeg striglede og rensede hove.
Vores problemer har især været, at han svingede bagparten ud når vi stoppede (for at vende fronten mod mig), samt at han blev ved med at tage et par skridt frem eller tilbage når han skulle stå.
Men efter at vi har fokuseret specielt på det, står han nu bomstille, hvilket er så rart! <3

Jeg har syet min egen kapsun til ham og skulle tage mål til spænderem til næsebåndet + måle til ting jeg gerne vil bestille fra Horsecharms, så der stod han også uden hovedtøj og han stod bare ligeså fint og fandt sig i det hele <3
Som den sidste ting trænede jeg, at han fik et tæppe over sig, for det har han ikke prøvet før - og igen var han sååå dygtig :D

Det går virkelig fremad med min babyhest og jeg er SÅ glad og stolt af ham <3

OPDATERING D. 18/01-15:
Om et par måneder har vi årsdag, og sikke hvor tiden er fløjet! Canastero har udviklet sig simpelthen så meget og gør det stadig. Han er ikke den samme som for en måned siden, og jeg er sikker på at I næste måned vil han ikke være den samme som en måned tidligere. For hver dag der går bliver han bare dygtigere og mere velbalanceret. Det er en fornøjelse at mærke!

Vi har været i skoven sammen, jeg har galoperet på ham, vi har lavet løsarbejde (med galop), vi har lært diverse tricks (og påbegyndt nogle), vi har lært at vaske ben, vi har trænet trailer, vi har udviklet vores forhold, vi har haft vores dårlige perioder men vi har i den grad også haft vores gode!

Jeg har tit tænkt over, at jeg ikke kunne have fået en bedre hest end Canastero. Når jeg rent retorisk tænker på, at få en anden hest, kan jeg ikke lade vær' med at se Canastero for mig. Jeg har puttet så meget arbejde - fysisk og psykisk i ham, at det virker meget uoverskueligt at gøre det med andre heste end ham! Canastero har udviklet sig, men det har jeg i den grad også <3

D. 19/09-14: Første galop (foregik i skoven)
Kommentér på:
Pura Raza Española Canastero CRE
Annonce