{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature Indian Surprice [Tidl. hest] 2004

5.478 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anita A
Kvinde | 67 år | Oprettet: 15. mar 2004


Miniature Indian Surprice

Fødselsår:
2004
Højde:
ca 52 cm - han blev født lørdag d. 8 maj 2004 kl. 21.05

Indy er nu 9 mdr. (8.feb-05) og måler ca 72 cm.
Indy er flyttet hjemmefra - jeg har foræret ham til nogle venner, hvor han går sammen med en lille hoppe. dec.05
Temperament
Han er noget af det frækkeste - men meget kælen, hvis jeg sidder på en spand, kommer han hen og vil nusses, han kravler op på skødet af mig, han er meget selskablig. Han vil stadig gerne nusses, selv om han nu er 9 mdr. han elsker at blive striglet, men gider ikke løfte benene ret lang tid af gangen, jeg skal være hurtig til at rense hove, ellers ligger han sig bare ned. Han vil helst have lov til at gå løs i stalden, så han kan gå og kikke ind til de andre heste, men det går jo ikke.
Gangarter
ja - som sin far går han pas i skridt - men fin trav og galop
Stævner
nej - og kommer nok aldrig til et - måske opvisning engang.
Stamtavle
Mor: Cirkeline
Far: Trold
Køn
Hingst
Bemærkninger
Han er bare det sødeste i verden, jeg troede jeg fik et rødt eller brunt føl - Cirkeline er jo sort - Trold er brun uden aftegn, så stor var min forundring da han var rødbroget.
Indy er stadig meget fræk - ikke at han bider eller sparker, men han vil selv bestemme. Han går i samme boks som Pepsi og tager jeg Pepsi ud - bliver han sur og vælter vandspande og galoppere rundt i boksen (den er ca 3x10 m) og forleden, da smeden var der - slog han en koldbøtte over boksdøren, som er normalhøjde (ca 130 cm høj) - han fik forbenene op på døren og svingede sig op på maven og slog lige en koldbøtte over døren, landede på ryggen, rejste sig og rystede sig og for ud på gårdspladsen i fuld bukkespring. Så nu er jeg nød til at binde ham, når jeg tager Pepsi ud af boksen.

Cirkeline fødte i skødet på mig, jeg sad i boksen hele tiden og det var helt tydeligt at hun syntes det var dejligt at "mor" var der til at tørre sveden af panden og hjælpe med at trække når der kom en stor presseve. Det var en pragtfund oplevelse.

Nu er Indy snart 2 måneder - og han er fræk som bare f..... han stejler op af en, hvis man ikke får fortalt ham at det vil man ikke have. Han er ved at skifte sin baby pels, stor var min forundring - da han blev født rødbroget - nu bliver han skimmel, i de røde felter bliver han rødskimmel, meget mærkelig farve. Indy og Pepsi er lige begyndt at leje sammen på folden, det ser sjovt ud.

Indy er nu 7 måneder gammel og er blevet vendet fra sin mor, han går nu i en stor boks sammen med Pepsi, de to små hingste sover mule ved mule og hygger sig rigtigt meget. Og trøster hinanden - nu de ikke er ved deres mødre mere.

Så blev Indy et år - pu ha! han er en bandit - løber gennem hegnet, når jeg tager Anika ud - han skal altid med, uanset hvem jeg tager ind, så det ender altid med at han bare får lov til at løbe med.

Jeg har givet Indy væk - Mandag d. 22.08.05 - til et ægtepar i Vissenbjerg, der altid havde ønsket sig en miniature. Jeg har så lavet en kontrakt, at han ikke må sælges eller videregives til andre. men skal tilbage til mig, såfremt de ikke ønsker at have ham mere. De har købt en 3 årig miniature hoppe til at holde ham med selskab. Så han er en glad lille hest.
Det var lige en lille opdatering.
Kommentér på:
Miniature Indian Surprice
Annonce