{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod La-troya 1996

2.910 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mie W
Kvinde | 37 år | Oprettet: 22. mar 2005


Dansk Varmblod La-troya

Fødselsår:
1996
Højde:
160
Temperament
Meget damet
Gangarter
En rigtig lille gummiboldt
Stævner
Har gået rigtig mange med tidligere ejere
dog kun et med mig endnu
Stamtavle
Køn
En rigtig prinsesse
Bemærkninger
Mågen som hun hedder i daglig tale, købte jeg den 27.10.2013

La-Troya er en hest jeg tidligere har startet stævner imod på mkn anden hest sun-z. Jeg har altid ment at mågen er en helt fantastisk hest. Men har ikke tidligere haft mulighed for at købe hende. Så skete det at jeg hørte at hun var endt ved en hestehandler i kjellerup.
Jeg ringede derop og spurgte om pris, og om de kunne holde den 14 dage, for så havde jeg mulighed for at hente hende... og det var bare en aftale, så 14 dage efter kørte hendes tidligere ejer (pia) og jeg op og hentede hende.
Jeg havde aldrig sat på hende da jeg købte hende, men penge og parpirer blev udvekslet, og mågen blev sat i traileren og turen gik hjem ;-)
Da vi kom hjem blev hende og sun-z lynhurtigt venner.
Og jeg skulle da ud og prøve mit nye vidunder. Desværre var det ikke lige hvad jeg havde forventet.... i starten blokkede mågen på alle spring jeg red hende på. Selv 30 cm kryds.
Nå, der var ikke andet at gøre end at gå i skarp trænings lejer. De næste to måneder foregik med blod , sved og tårer. Men også opture. Mågen begundte at blive glad for at springe igen. 2 mrd efter købet, tog vi til vores første stævne. Hvor vi kom hjem med en 1. Og en 3. Plads. .. virkelig det perfekte første stævne for os.

Den dag i dag fortryder jeg ikke et sekund at jeg har købt mågen, vores samarbejde bliver hele tiden beder og bedre og mågens humør går samme vej <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod La-troya
Annonce