{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Welsh Partbred (Sec F) Lyngvejens Figaro 1996

1.952 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Welsh Partbred (Sec F) Lyngvejens Figaro

Fødselsår:
1996
Højde:
135
Temperament
Rolig og stabil
Gangarter
Skridt over middel
Trav over middel
Galop over middel
Stævner
Ingen med mig endnu, men det kommer ;)
Stamtavle
M: LYNGVEJENS ROSITA
MM: LAMMEFJORDENS TROIKA
MF: MØLLEGÅRDS SINALCO
MMM: LAMMEFJORDENS TANJA
MMF: FRIARS RANGER
MMMM: GARBO HINDY
MMMF: FRIARS RANGER
MMFM: FRIARS GOOD FRIDAY F.S.2
MMFF: FRIARS HAPPY BOY
MFM: TWYFORD SPARKLE
MFF: COED COCH ENDOR
MFMM: WEYDOWN STARLING F.S.1
MFMF: RHYD-Y-FELIN SELWYN
MFFM: COED COCH LLAWRIG F.S. 2
MFFF: COED COCH DERWAS
MMMF: GARDO ELMEBJERG

F: Backersdal's Gaston
FM: Libell Backersdal
FF: Cui Mi Lord
FFM: Lonnie
FFF: Martell
FFMM: Blis
FFMF: Lockruf
FFFM: Ruth
FFFF: Marlon XX
FFM: Ci My Fair Lady
FFF: Sinton Solomon
FFMM: Cui Melody
FFFF: Cusop Chancellor
FFFM: Vaynor Serenity
FFFF: Revel Race

Køn
Vallak
Bemærkninger
Fik Figaro den 1 april 2014. Da Alfa desværre ikke kunne mere og måtte aflives.

Da vi var ude og se på Figaro forelsket jeg mig med det samme. Han er super let at ride og virker så stabil.

Da han kom hjem til mig tog han alt meget cool, han kigget, men blev ved mig og stresset ikke op. Virkelig dejlig pony, som jeg skal bruge en hel masse tid sammen med og det glæder jeg mig rigtig meget til <3

Figaro har brugt nogen dage på at falde til, men er efterhånden faldet godt til og de andre har taget godt imod ham. Jeg er ved at lærer ham at smile og det går da fremad, men det er ikke helt så let for ham at forstå han ikke bare kan få den godbid ;)
Jeg har redet ham hver dag siden jeg fik ham og han er jo rigtig sød og idag har jeg sprunget lidt på ham og det gik rigtig godt :D

Den. 21 maj 2014.
Kommer i stalden med min mor kl 13.00. Figaro ligger på folden, jeg går ud til ham, men det går hurtigt op for mig at noget er helt galt!
Figaro vil ikke spise den gulerod jeg har med til ham, han har rullet sig i hestetis og lugt virkelig grimt.
Jeg trækker ham ind i boksen da solen bager ned på ham, men han ligger sig og begynder at rulle. Kl 13.10 ringer min mor efter dyrlægen og jeg går op og ned af vejen. Da dyrlægen kommer får han 2 sprøjter og han mærker efter om hans tarme ligger rigtigt, det gør de.
Figaro retter sig lidt og smider sig ikke mere, men kun 2 timer efter er den igen helt gal. Han ryster og ligger fladt på jorden. Min mor ringer igen efter dyrlægen som kommer og igen giver en sprøjte med tarmafslappende, men det virker ikke som det skal. Han får olie, men maven er stadig stille og pulsen er for høj. Dyrlægen siger at der skal tages beslutning om han skal have operation eller blive hjemme og vi så kæmper. Vi vælger at holde ham hjemme. Kl 20 er den IGEN helt galt med ham, jeg er nu ikke i stalden mere, men min mor ringer og siger det nu hvis jeg vil sige farvel da dyrlægen er bange for han har en drejning på tarmen. Jeg vælger ikke at komme, mistet Alfa for 1,5 måned siden og kan ikke rumme at sige farvel til min elsket Figaro. Timerne går og min mor kommer ikke hjem. Ved 22.30 tiden ringer min mor,Figaro lever :D han rettet sig lige pludselig, men min mor ville ikke sige noget før hun var så godt som sikker på han ville være der dagen efter. Min mor har været i stalden hele natten, givet Figaro en tot hø en gang i timen hele natten og holdt øje med han ikke smed sig igen. Hele natten har han været stabil og han har spist hver gang hun har tilbudt ham mad. Håber virkelig at faren er over. Så alle jer der ude, PAS PÅ GRÆSSET!! Der er så meget krudt i i år.
Kommentér på:
Welsh Partbred (Sec F) Lyngvejens Figaro
Annonce