{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Lipizzaner Pluto Gaeta "Muldvarp" [Tidl. hest] 2009

1.919 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Elizabeth
Kvinde | 23 år | Oprettet: 14. okt 2011


Lipizzaner Pluto Gaeta "Muldvarp"

Fødselsår:
2009
Højde:
Sidst jeg målte ham var han blev 160cm men han er ikke den nemmeste at måle da han synes det er meget sjovt at drille med at gå væk når man skal måle. (Han bliver nok et par cm højere)
Temperament
Han er en super skøn hest som altid er glad og klar på godbidder, han er simpelthen så lærernem men kun vis man altså også har godbidderne i lommen. Han er super nem at have med at gøre han står nogenlunde stille når man stiger op og han retter sig bare ind under hvad det er man siger at han skal gøre. Ude i trafikken tager han det helt cool og er lidt ligeglad med de fleste biler. Fugle og larmende mennesker er til gengæld ikke det bedste han ved men han er OK med det når han lige har set hvad de egentlig gør.
Hjemme på banen er han super lærernem og nogen gange kan han godt finde på at lade som om han er bange for noget for lige at få en hurtig galop, men han stopper ligeså snart man reagere.
Gangarter
skridt: Han har en dejlig skridt, han lærte hurtigt at søge ned og frem, på turene udnytter han virkelig at slappe af så han er lidt langsom vis man ikke driver nok på. Ned og frem går helt vildt hurtigt frem med ham i forhold til han nu kun er redet er et halvt år

Trav: Han har en super dejlig trav, han kan trave super hurtigt og har det meget sjovt med det, især på turene kan det ikke gå for stærkt så han kaster lidt med hovedet for at få længere tøjler. Han løfter automatisk sine bagben højt op så det ligner han tager svømmetag når det er at han traver, men det mærker man overhoved ikke når man rider, og han er meget nem at sidde ned på både hurtigt trav og lidt langsommere trav. I traven går han næsten af sig selv rimeligt ned og frem.
Han søger selv helt vildt godt ned og frem.

Galop: Nu har jeg endelig fået galoperet på mulle uden problemer!
Vi red første gang inde i ridehuset, og han galoperede super lækkert måske lidt langsomt men en speed up når de andre heste overhaler. I ridehuset har vi stadig lidt problemer med anspringene men det skal nok komme.
På turene har han det super sjovt med at tage hoved mellem benene for at få lov til længere tøjler og også løbe hurtigere, men alene er han super dejlig og har en meget dejlig galop.
Stævner
Vi har ikke været til nogen stævner endnu.
Stamtavle
Stamtavlen kommer senere.

Mor: Gaeta
Far:
Køn
Han er en super skøn vallak.
Bemærkninger
Jeg er super glad for Muldvarp og jeg føler virkelig at han er som min egen, jeg har de skønneste skovture på ham, og de sjove runder på ridebanen, jeg rider nok deromkring tur 1-2 gange om ugen og så resten af dagene bruger jeg på ridebanetræning og cirka hver anden til tredje uge bliver han løs sprunget.
Selvom jeg kun har part på ham, passer jeg ham som min egen og jeg er ude hos ham så tit jeg kan, selvom det kun bliver til 4-5 gange om ugen.
Han er virkelig den bedste og sødeste hest jeg nogen sinde har redet!
Jeg glæder mig super meget til at jeg kan begynde at træne ham op til nogle stævner så han bliver en rigtig stjernehest til stævner!

Jeg har endnu ikke fået billeder af mig der rider på Muldvarp, men jeg regner med at de snart kommer!

05-07-2014 Vi har lært at neje fra jorden!
Kommentér på:
Lipizzaner Pluto Gaeta "Muldvarp"
Annonce