{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Hestekjærs Lianna [Tidl. hest] 2007

2.222 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cilla Hansen
Kvinde | 25 år | Oprettet: 27. sep 2011


Oldenborg Hestekjærs Lianna

Fødselsår:
2007
Højde:
Hun er målt til værende omkring 165 cm. i stang.
Temperament
Lianna har det bedste temperament og sind, som man kunne ønske sig. Hun er SÅ stille og rolig, at alle, både øvede og fuldstændig urutinerede, kan håndtere hende. Hun er eksemplarisk at have med i byen, og tager alting i stiv arm. Hun elsker at komme ud nye steder og er et værre legebarn.
Gangarter
Alle hendes gangarter er over middel, hvor især skridt og galop skal fremhæves.
Til kåring fik hun følgende karakterer for bevægelse: 8-7-7
Stævner
2015:

Babyjagt i Ølstykke d. 22-03-2015:
Lianna og jeg var med til babyjagten, hvilket gik super fint. Hun blev en smule træt til sidst, men var simpelthen SÅ eksemplarisk!

Forårsjagt i Ledreborg d. 12-04-2015:
Det gik rigtig fint, og Lianna var endnu en gang super sød at have med! Vi fik sprunget overraskende mange af springene, og var i meget bedre kondi end sidste gang. Hun elsker det!

Showstævne Petersminde d. 25-04-2015:
Lianna og jeg red i dag sammen med Cecilie og Stalle i stafetspring. De begge var super flinke at have med, men pga af en uheldig bom vandt vi desværre ikke, men det gør ikke så meget, for det var super hyggeligt!

Stævne på Ertebjerggaard d. 01-08-2015:
Vi var til vores første rigtige stævne i dag. Jeg har aldrig startet et 'rigtigt' stævne på egen hest før, så det var en ny, men super fed oplevelse. Vi red 'kun' en LD2, da jeg gerne ville starte stille og roligt ud. Det gik virkelig godt, og vi red til 69,04%, som endte ud i en delt 2. plads for klassen, og delt 3. plads overordnet, da LD1 og LD2 var slået sammen og der i alt var 24 ryttere.

2016:

Babyjagt i Ølstykke d. 03-04-2016:
Lianna og jeg var igen i år afsted til babyjagt. I år havde vi til gengæld selskab af Cecilie og Stalle, som ikke har været afsted før. Lianna var som altid noget af det nemmeste at have med, og energi havde hun rigeligt af!

Stævne i NVR d. 23-04-2016:
Lianna var SÅ sej i dag! Vi startede med at ride en LB2, hvor vi red til 67% og kom på en 2. plads. Er så stolt, havde slet ikke regnet med det. Bagefter startede vi en LC3, men hun var alt for træt pga varmen og den desværre lidt tunge bund, så vi fik sneget os op på 66,8% og fik en 4. plads. Hun var så rolig og igen igen den nemmeste hest, jeg nogensinde har haft med at gøre <3

Stævne i HOL d. 08-05-2016:
Lianna var en stjerne i dag! Lidt træt, men vi red en LB2 til 68,17 % og fik derfor sneget os ind på 1. plads!

Stævne på HHR d. 19-06-2016:
Igen igen en skøn Lianna at have med. Vi måtte sadle op på en cykelsti og havde 15 min til at varme op, men vi red et fint LB2 program til 67,17%, som førte til en 1. plads.

Stævne i ISRK 03-07-2016:
Vores mål for de sidste 3 år er endelig opnået. Vi red i dag vores første og desværre sidste LA2 sammen. Er så stolt af at vi opnåede dét sammen. Bunden var desværre ikke noget af råbe hurra for, og det påvirkede hende desværre end del. Vi manglede lidt bæring og fremaddrift ellers er jeg meget tilfreds! En 2. plads til 65,8% <3

Med tidligere ejer har Lianna startet:

D-stævne MBR d.13-14 April 2013
LD1 til bedømmelse: 57, 33 % - En meget træt Lianna som skulle slæbes gennem programmet. Hun tog alting i stiv arm trods det var hendes første gang ude. Jeg vil næsten sige, at hun tog det for roligt! lidt tænding havde bestemt ikke gjort noget ;)
(Kommentar fra gamle ejer)

klubstævne i ØMKR 17-18 August
LC2 67,8%
LC3 64,8%

LC2 66,5%
LC3 66,9%

Jeg regner stærkt med, at 2016 bliver vores stævne år, hvor vi kommer ud og ride nogen af de lidt sjovere klasser! :-)
Stamtavle
Far:
Urfürst af hvarre
Farfar:
Urban af hvarre
Farfars far:
Urprinz
Farfars mor:
Aleksia af hvarre
Farmor:
Nike-tessa
Farmors far:
Cardinal
Farmors mor:
Nigrel xx
Mor:
La niña
Morfar:
Union jack
Morfars far:
Urprinz
Morfars mor:
Bellami
Mormor:
Nicoline
Mormors far:
Nicolars
Mormors mor:
Anitta


Køn
Dejlig hoppe.
Bemærkninger
Lianna og jeg rider dressur til hverdag, men med nogen afbræk i form af ture og springning, som hun elsker mindst lige så meget. Hun elsker at arbejde, og bliver næsten fornærmet over ikke at skulle ud af ride. Med det sagt betyder det ikke, at hun ikke kan stå stille, for det kan hun uden problemer.
Lianna er den mest rolige, søde og pleasende hest jeg nogensinde har redet. Hun vil SÅ gerne gøre en tilfreds, og giver aldrig en dårlig tur. Hun gør altid sit bedste og er aldrig i dårligt humør. Hun har aldrig prøvet at smide mig af, og er fantastisk at både springe og ride i skoven alene på. Hun er det perfekte eksempel på en fantastisk allround hest.

I starten af sommerferien 2013, begyndte min mor og jeg og kigge efter en hest mere, som hun hovedsageligt skulle bruge, og som jeg kunne starte nogen stævner på. Efter lang tids søgen fandt vi Lianna, og allerede samme dag, som vi havde været på bornholm og se hende, bestemte vi os for, at hun var hesten for os.
Lianna kom hjem til os i Oktober 13' og har fyldt hele familien med glæde lige siden. Lianna gik sammen med vores anden hoppe Willa, som normalt ikke brød sig om andre heste, men de blev hurtigt bedste venner og rendte altid sammen. Willa blev desværre alvorligt syg, og blev aflivet i April 15'. Lianna var meget beskyttende overfor Willa i de sidste måneder, og bad pænt andre heste, der kom i nærheden af Willa, om at smutte. Dagene efter Willa var aflivet, vrinskede Lianna efter hende både i stalden og på folden, og stod og ventede på hende ved leddet.. :(

Min mor fik desværre en frossen skulder i December 13', og har ikke kunne ride lige siden. Jeg overtog derfor Lianna på fuldtid, og havde på daværende tidspunkt to heste at ride. Lianna stod meget stille i det første halve år vi havde hende, fordi hendes sadel ikke passede, og vi skulle spare sammen til at købe en ny. Derefter blev hun redet meget on/off, grundet tidsmangel pga. 2 heste og gymnasie.

Lianna og jeg har nu været godt i gang i over 1 år, og vi rider nu fast undervisning ved Dennis Holst, hvor vi også står opstaldet. Hun er i en skøn udvikling lige i øjeblikket og rykker sig fra gang til gang. En once in a lifetime hest <3
Kommentér på:
Oldenborg Hestekjærs Lianna
Annonce