{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Islænder Jörp fra Skygge [Tidl. hest] 2009

1.552 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna Jørgensen
Kvinde | 28 år | Oprettet: 29. mar 2011


Islænder Jörp fra Skygge

Fødselsår:
2009
Højde:
1,36m ca
Temperament
Nysgerrig, meget kontaktsøgenede, lydhør, samarbejdsvillig, tillidsfuld, rolig og utrolig cool med nye ting :-)
Gangarter
Formentlig 5 gænger.

Skridt: Fin overtræden, er allerede blevet bedre, hun er dejlig afslappet og er ikke usikker på sig selv mere.

Tölt: Naturtølter, hun har potentiale til meget større bevægelser, da hun endnu ikke har så meget styrke.

Trav: Endnu ikke set nok til at vudere hvordan den er.

Galop: Fin rolig galop med godt opspring.

Pas:
Stævner
Ikke startet endnu.
Stamtavle
Jörp har rødt hestepas.

Far: Gassi fra Vorsabæ
Farfar: Hrafn fra Holtsmúla
Farmor:Litla Jörp fra Vorsabæ

Mor: Katla fra Skygge
Morfar:Helmingur fra Djúpadal
Mormor: Hetja fra Skygge
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Jörp er min nye hest, som jeg fik hjem d. 27 marts 2014. Jeg er allerede super glad for hende, og er helt sikker på at hun er det rette match for mig :-)

Jörp er meget nysgerrig og vil helst gerne kunne følge med i alt. Hun er super sød og helt cool over for nye ting. Hun kan godt lide at have kontakt, om det så er mennesker eller heste, så vil hun bare gerne være tæt på. :-)
Hilser gerne med en vrinsken eller brummen lige så snart hun kan høre/se at man kommer. Altid den første der står ved leddet :-)

Da Jörps tidligere ejer kontaktede mig, og fortalte om Jörp var jeg en smule skeptisk, for hun var jo så ung og ikke redet særlig meget, og jeg ledte egentlig efter en hest som kunne lidt mere. Jeg bestemte mig dog for at tage ud og kigge på hende, og efter første ridetur var jeg solgt! :-) Jeg blev nødt til at tage ud og kigge på hende igen, hvor jeg red en tur sammen med daværende ejer. Super sød var hun, og jeg følte mig tryg på ryggen af hende :-)

Jeg glæder mig til at udvikle mig sammen med lille Jörp! Og så regner vi stærkt med at komme ud på stævnebanerne ;-)

Har haft bette Jörp i 3 måneder nu og alt går bare fremad med hende! Da jeg fik hende måtte man ikke røre hendes ører, og det må man for det meste nu. Førhen blev hun forskrækket hvis man klapper hende, nu står hun lige så afslappet når man klapper hende ;-) Hun har lært at bakke for stemmen, og har næsten lært at kysse :P Elsker den lille krikke <3

Jeg har nu haft Jörp i snart 8 måneder! Vi har haft en del kampe, da jeg som rytter ikke har været god til at guide hende når vi er ude og ride. Det har resulteret i at hun har fundet ud af at hun kan "snyde" udenom, og da jeg hurtigt bliver nervøs er vi begyndt at arbejde en del fra jorden, for at jeg kan blive helt tryg ved hende igen! :-)
Udover det så har vi haft lidt problemer i longen, men de er næsten væk nu :-D
Hun er begyndt at prøve på det der trav'noget, så lige nu er hun lidt gangarts forvirret, men vi øver og der kommer da også nogle travskridt indimellem ;-)
Hun giver mig en del udfordringer, og har da også været tæt på at give op, men heldigvis har jeg en god veninde til at hjælpe mig.

19/6-15: Har nu haft Jörp i lidt over 1 år. Vi er begyndt at finde traven frem, så lige pt. hedder det nul tölt! Hun rykker sig for hver gang man arbejder med hende, hun skal nok blive rigtig fin :D
Kommentér på:
Islænder Jörp fra Skygge
Annonce