{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Rosendahls Felina [Himmelhest] 1992

808 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*Flinsken*
Kvinde | 24 år | Oprettet: 1. aug 2012


Anden særlig race Rosendahls Felina

Fødselsår:
1992
Højde:
1,48
Temperament
Mild og god som dagen er lang<3
Gangarter
Skridt, trav og galop. Lækker gang uanset hvad. God på en jordetur over marken.
Stævner
Ikke med mig. Men jeg ved at hun har startet rimelig mange stævner hos tidligere ejere. Jeg har nemlig valgt at hun på en måde er på "Pension" hos mig. Men jeg synes at hun er nået til en alder hvor det ligesom er for sent. Selvfølgelig vil jeg da gerne vise min velholdte olding frem men så vigtigt er det ikke for mig. Jeg ved ca. hvad hun kan så... Jeg rider det der er nødvendigt for at holde hende igang og i form, ellers hygger jeg mig bare med hende.

Hun er en alround. Kan alt fra dressur, spring, tur og hubertus. Sikkert flere ting. Min multi hest <3 :P
Stamtavle
Jeg ved hendes mor hedder Heidi. Og hun har vist også et par søskende. Mere ved jeg ikke.
Køn
Dejlig, men STÆDIG Hoppe.. :) <3
Bemærkninger
Efter en lang periode med hende som helpart/halvpart, skulle den daværende ejer sælge hende pga tid mangel. Efter et par dage hvor jeg plagede min mor, fik jeg hende endelig. jeg har snart redet i 10 år. mest på rideskoler, og privat steder.

Hun er jo trodsalt blevet en gammel dame, 23 år. Men 7, 9, 13, er der intet galt med hende. Hun er frisk, sund og rask, og hun bliver passet ekstra godt på.

Jeg elsker hende over hele mit hjerte. Hun er min første rigtig egen hest. Har halvparter og en lånehest på et tidspunkt, men den her gang står hun rent faktisk i mit navn. Hun kan altid få mig til at smile, uanset hvilket humør jeg er i. Hun er den mest fantastiske hest ever! Hun har lært mig så utrolig meget, lige fra min ridning og til livet. Jeg ville dø for hende! Bare tanken om at hun en dag skal væk herfra kan få mig til at tude i flere timer. Og man kan bare stå og beundre hvor smuk hun er i timevis. Tror der er mange det kender til det. Bare se på dem for evigt. Dejlige dyr <3<3<3 Bedste ven for livet!<3

Jeg håber at hendes tidligere ejere kan se at hun har det godt og at jeg passer godt på hende. Tidligere ejere er velkommen til at skrive.

Update
Da jeg skulle på efterskole, valgte jeg at låne hende ud som selskabshest hos en anden familie. Der har hun hygget sig i de sidste to år. Hun har haft et godt og langt liv. 25 år blev Felina. Hun er nu en af de mange heste på den evige græsmark. Jeg savner hende af hele mit hjerte og vil gøre alt for at få hende tilbage.

Du vil altid være i mit hjerte Flinner <3 Hvil i fred min dejlige pruhest.
Kommentér på:
Anden særlig race Rosendahls Felina
Annonce