{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Baggesgaards Floriziana 2014

1.218 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jannie Baggesgaard
Kvinde | 33 år | Oprettet: 17. mar 2005


Dansk Varmblod Baggesgaards Floriziana

Fødselsår:
2014
Højde:
Forventet stang ca. 170 cm
Temperament
Følle er en skøn lille skabning :) Hun tager alt hvad hun bydes rigtigt pænt og er meget lærenem.
Gangarter
Fik til følskue 7 7 6 men hun var i voksestadiet og meget på forparten. Både inden og efter har/er hun meget bedre end det :)
Stævner
Kommer om nogle år :)

27.07.2014 - Følskue i Ikast - 7,5 i helhed
Stamtavle
M: Baggesgaards Amazing (B-hest + kåret i RDH)
F: Floricello
MF: Abke
Køn
En yndig hoppe, ligesom jeg bestilte ;)
Bemærkninger
Floriziana er mit første afkom efter min skønne ridehest Maze.

Siden jeg købte Maze for næsten 7 år siden, har det været min drøm at få et føl efter hende. Da jeg så fik muligheden for at få hestene hjem at gå sidste år, var det oplagt at nu skulle det være :)

Floricello blev valgt, og Maze blev insemineret. Hele forløbet er gået uden problemer, og alt er gået efter bogen. Maze havde termin d. 30. marts 2014.

Start/midt i marts begyndte Maze at sætte yver. I slutningen af måneden begyndte hun at blive rigtig sur overfor Sandie (min anden hest), men yveret voksede ikke rigtigt mere og der kom heller ikke vokspropper eller mælkeløb.

Fredag d. 28. marts var der kommet en meget lille bitte voksperle på den ene pat, men det havde jeg jo læst de godt kunne stå med i flere dage, og yveret var stadig ikke "fyldt/spændt". Jeg satte dog alligevel alarmen til kl. 1, 3 og 5. Jeg har overvågning af Maze's boks, og kan følge med fra telefonen (og min mor har det også). Kl. 3 var der ikke optræk til noget, men kl. 04.48 d. 29. marts ringede min mor at nu lå der et føl! Mig og min kæreste skyndte os ud i stalden. Vi hjalp den lille ny på benene og hen til patten. Maze lod hende patte/die med det samme. Hun havde klaret hele folingen selv og uden problemer, også efterbyrden var kommet.

Jeg havde bestilt et hoppeføl og Maze leverede det mest perfekte af slagsen (endda på sin egen fødselsdag - sikke en gave) <3

Sådan er lille følles eventyr startet :)

Opdatering vinter 2014/2015:
Følle var i oktober på 4 ugers fravænning ved min moster, inkl. en operation for medfødt navlebrok på Ansager dyrehospital. Så det betød lige 3 ugers boksro og derfor kombinerede vi det med fravænningen. Efter det kom hun hjem igen og går sammen med Sandie og Maze (og pony indtil hun blev solgt). Det går uden problemer og Sandie og Følle er bedste venner - de er lige legesyge :P
Nu skal hun ikke rigtigt noget før hun bliver 2 hvor hun måske skal på skue. Vi må se hvordan hun udvikler sig :)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Baggesgaards Floriziana
Annonce