{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Tai Tekko [Tidl. part] 2000

920 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Frederikke J
Kvinde | 21 år | Oprettet: 10. aug 2013


Anden særlig race Tai Tekko

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca. 138 perfekt højde til mig;)
Temperament
Han har et dejligt roligt temperament, kan ikke finde på at løbe væk med rytteren. Han passer rigtig godt på sin rytter og det er så dejligt.<3
Gangarter
Skridt: Dejlig og rolig skridt, når han er lidt frisk går det lidt hurtigere men ikke sådan man ikke kan styre ham!:)

Trav: Super dejlig trav som man kan holde, han kan godt finde på at gå i skridt da han ikke har så mange muskler endnu.:)

Galop: En helt vildt fortryllende galop, han svæver næsten. Amen den er så dejlig det er helt vildt. Så dejlig.:)
Stævner
Vi har ikke startet stævner endnu da jeg først fik ham D. 7-4-2014. Men der skal nok komme en masse stævner og en masse rosetter med den pony jeg har mig.:)
Stamtavle
Ved det ikke endnu men kommer snart.:)
Køn
En ubeskrivelig, dejlig, rolig vallak. Den skønneste vallak i verden....<3
Bemærkninger
Tai er en rigtig dejlig pony som gør alt for at gøre sin rytter tilfreds. Han elsker en dejlig ridetur hvor han gør det rigtige og for en masse ros<3 I dressur arbejder han super godt med sin rytter og søger godt ned. Han kan ikke ret godt koncentrere sig når der er andre hest i ride hallen, det vil sige så tager han det ikke så seriøst og har lidt svære ved at koncentrer sig. Han vil rigtig gerne ride dressur og han er rigtig god til det, en af mine veninder siger at hvis vi starter en LC1, 2 eller 3 har vi måske en chance for at vinde klassen, fordi han virkelig kan det.:) I spring vil han virkelig gerne hen til springene med den samme, han elsker det!<3 Han vil også rigtig gerne arbejde med sin rytter i spring, og det er SÅ dejligt:) Han vil jo rigtig gerne springe, men jeg er ikke helt vild med at han springer alt for højt endnu da han mangler musklerne så han skal ikke springe såå højt endnu. Til stævnet i RRKB regner vi med at D. 10 Maj hvor vi starter dressur ride vi LD2 og LC 1, 2 eller 3 og det bliver så dejligt at få det prøvet.<3 Den første dag jeg skulle prøve at ride ham ture jeg ikke rigtigt fordi folk havde sagt "han bukker dig af " og at "jeg har fået at vide at han er en der bukker sin rytter af" Det gør han ikke og hvis han gør er det ikke med vilje og det er ikke i ond skab det er fordi han er glad. Jeg kom op på ham og skridtede lidt og travede og jeg havde ikke regnet med det men jeg galoperede, og til sidst fordi jeg stoler på ham 110 procent satte jeg mig op uden sadel, uden vest eller noget jeg er så stolt af min basse mand<3. Mere opdatering vil komme hen ad vejen...:)
Kommentér på:
Anden særlig race Tai Tekko
Annonce